79

Анонимен

преди 3 години

Долу Тръмп, Долу Путин, долу Слави. Да живее ЕНП, БЛМ, Джо Байдън и Навални. Само ГЕРБ.

78

Влади

преди 3 години

Каквито и да ги яде Славиту, рано или късно на народа ще му дойде акъла. И всякави измислени партии ще са аут. Миячите ще си мият чиниите в Англия , а да гласуват ще могат само тези, които са с уседналост у нас.Протестърите ще са си изяли пердаха и никакви кинти на Черепа няма да ги изкушават. Само да изчакаме няколко месеца...

77

Анонимен

преди 3 години

Той батко завършили си висшето или и той е една калинка

76

Анонимен

преди 3 години

чистачите на *** в западна европа ще ни определят бъдещото в БГ. Да смачкаме чалгата. Само ГЕРБ

75

разсмя ме

преди 3 години

До Чалгаааар"Махай се докато не си прецакал Държавата."............Щото държавата е цъфнала и вързала при мутрата?

74

До лекцията

преди 3 години

Ква промяна бе !!!???Той не я е назовал !Ти можеш ли да ни обясниш какво ще променя Слави ?Кажи ми,моля те,какво да очаквам да започне да променя?Магистрали,болници,детски градини,МРЗ=1000лв,мин.пенсия= 600лв,нови социални регламенти,безплатно образование и здравеопазване???? Кажи една промяна !!!Дай да я видим ! Стига с това ПРОМЯНА,време е за конкретика ,яснота и точност ! Ама той се е скрил и не казва нито дума ! Кажи ни ти !

73

Българин

преди 3 години

Я, този може да говори?

72

хаааах

преди 3 години

Този ако е лидер,аз съм трамвай. Един лидер такъв ли е? Крие се като мишка, пише във Фейсбук,лъже та маже, чака други да му свършат работата, *** на който плаща повече,съсипва каквото може в сговор със старите муцуни(пардон,новите лица в политиката),не умее да управлява,отрече се от всичко,иска да му вярват(за жалост още има такива хора).Какво лице на промяната е той? Къде точно ще ви отведат такива като него,не в светлото бъдеще, а в тъмното минало.Честито да им е на тези,които го избраха.

71

DJ ДАМЯН

преди 3 години

Тони Дачева, Оркестър КРИСТАЛ, и ***.Козари Сливен -- Подкрепяме КОЛЕГАТА ВОКАЛ НА БРАТСКИЯ ОРКЕСТЪУР КУ-КУ БЕНД : СЛАВИ ТРИФОНОВ !А КОНДЬО ЩЕ ПЕЕ НА КАМПАНИЯТА НА ИТН....А БРАТ му на Кондьо : МОН ДИЕЬО --- ще отрази това светско събитие за НОВА ТВ .

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34 ,35И какво ще си имаме - Славчо, така ли? Хайде стига бе! Тоя глъмпер, сериозно? За толкова години натрупа пари но само защото се мазнеше на определени хора и те го хрантутеха . Когато ББ го настъпи, озверя. Да не би е да е бизнесмен който разбира от финанси? Или разбира от външна политика. Ха- ха! Та той дори не е наясно от коя страна се хваща цигулката. Пълен некадърник. и този ще ми управлява държавата как не!

69

Анонимен

преди 3 години

чалгаджия от къде разбра че е тяхна.

68

1

преди 3 години

До До лекцията,ти сигурно,желаеш,подобието на тиква,да те управлява.

67

Анонимен

преди 3 години

Най-накрая хора, които казват истината. Ще мачкаме герП!

66

Хаахх

преди 3 години

Абсолютен *** е славчо.Музикален и морален инвалид.

65

Анонимен

преди 3 години

ЦИК беше на квотен принцип от парламента! НЕ НА ГЕРБ. Каквито партии имаше в предния парламент такава беше ЦИК!!!Сега президента ще ги тазначава, защото НЯМА ВРЕМЕ! Смятайте тогава на какъв пожар се правят промените и за това дали е редно!!!

64

До лекцията

преди 3 години

Каква промяна. Подобието на президент, мая, ицето, адвокатката на мафията и самата мафия. Не разбирате ли на къде отиваме.

63

светнат

преди 3 години

Трифонов си има мисия - да засили с 200 банкяпитека при бай Ставри.Ако ще и от Инстаграм да го прави, важното е да е успешна.

62

Анонимен

преди 3 години

Пак ще гласувам за теб! Победа!

61

БЪЛГАРИН РАБОТАР

преди 3 години

ЧАЛГАР ДОЛЕН КЪДЕ ТИ Е НАСЛЕДСТВОТО КОЕТО НИ ОСТАВЯШ ? ГЕРБ ДЯСНОТО ЩЕ ТЕ ПОБЕДИ ЛЬЖИТЕ ТИ МРЪСНИ .

60

Анонимен

преди 3 години

Славчо за нощ не ставаш и *** за .... Не ставаш.