59

Тракиец

преди 5 години

Аз на мястото на Радев ще подам оставка, ще си гледам пенсията, козите и бахчата, ще играя карти и лоча ракия с пенсионирани полковници! Да ги видя тогава кой ще им пречи!!!

58

Само

преди 5 години

Питам цвъки до тия ли опря?Жалко създание слугуващо на уса.....А и като всичко" цъфти и връзва "при тяхното управление що не се приберат отрочетата с бочко,че и те да разберат що е хубаво?!

57

Анонимен

преди 5 години

До бг (18)Не мисля, че е разумно президентът да ни призовава, тъй като опонентите му веднага ще го обвинят, че противопоставя и разцепва народа. Ние подкрепяме всяка негова претеглена и балансирана позиция под статиите, информиращи за нея. Който има желание и свободно време може да излезе и да демонстрира, без да чака специален призив.

56

Инджиктипляктор

преди 5 години

Леле!Тия пенсии от протеста виждали ли са Фейсбук наживо бе!?Коя им е "социалната мрежа"?

55

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Стотина силно казано. По-скоро 50 човека.Да протестираш срещу едно изказване, което държи на ненамеса във вътрешните работи на една суверенна държава, показва, че или си силно объркан човек, или че си платен протестър.Друго обяснение за тези 50 смешника няма !

54

Анонимен

преди 5 години

"Недоволството им е предизвикано от неговата позиция, че България не трябва да се намесва в политическата криза във Венецуела, предаде БНР."Не бях чувал по-жалък и неадекватен мотив за искане на оставка.

53

Наблюдател

преди 5 години

Оставка! Оставка!

52

Пешо Пешев

преди 5 години

Оправихте проблемите в БГ, само Венецуела ви оставаше! Е.баници без работа! Ако ги пита някой, какво точно каза Радев, никой няма да може да каже!!!

51

Минчо

преди 5 години

Изглеждат по жалки от митинг на БСП! Уж млади, умни и красиви, а вижте фотоса! Стас Гърнето, десетина оцелели лагеристи от Белене и един внук какаванин, който странно защо още не е емигрирал към Чикаго!?

50

Анонимен

преди 5 години

За съжаление са вече! Оправиха ли ви вашите проблеми че тръгнахте с Венецуела да се занимавате!? Този народ съвсем се побърка! Бедните хорица! То вече да ти е жал за тях вместо да се ядосваш. То е ясно че вече откачиха и не знаят на кого да вярват и срещу кого да протестират. Те ги лъжат, пребоядисват се, обещават им и в крайна сметка тънат в мизерия. Надеждата че някой ще ги оправи е все по малка, и са страшно объркани. То не бяха бспета, сдсета, гербове, и горките все на дъното!

49

Анонимен

преди 5 години

Цецо им дал некой лев да направят малко цирк.

48

вижда се

преди 5 години

Вече е явно , че крадците от герб , са в умряла кома !!!!

47

Курцио

преди 5 години

На тия все някой им пречи да работяг!А такива като тях вкараха България в нежелан конфликт преди 80 години,обявявайки "символична война" на държави, на другия край на географията!

46

Абе

преди 5 години

Прави лошо впечатление липсата на българското знаме сред "българските" протестъри!

45

Анонимен

преди 5 години

То само пенсии, бе!Ето кои шопски рентиери и реститути хвърлят на измамниците!Че тия Радев ще ги натупа с една ръка!

44

Гробокопач

преди 5 години

Неква дръта сминдуха съ пени пред Президентството, бил завършил натовски генерал,д а се държал катот акъв. Некви кухи софийски тикви яко назобани с натовска пропаганда и "сини идеи". Сините идеи са вредни, както самият ГЕРБ!

43

Анонимен

преди 5 години

Е за това са ниска пенсията на българските дърти офтси. За някой лев скачат до къде им кажеш

42

Анонимен

преди 5 години

Не е натовски генерал,а бг президент. НАТО не му плащат както на ГЕРБ. Позицията на НАТО не винаги отговаря на интереса на България и може да купи по евтин нефт от Мадуро и бг държавата да стане концесионер във Венецуела.

41

Иван Иванов

преди 5 години

Самоорганизирали се от пропагандната машина на Цветанов!!

40

Анонимен

преди 5 години

"Пречи на правителството да работи и не се държи като натовски генерал, а ние сме в НАТО", заяви участничка в протеста."Че какво общо има членството в НАТО с държавната позиция по външнополитически въпрос?