99

как не

преди 3 години

По-добре пресконференция и да се говори с хората,отколкото криене като мишка и не говорене, а драскане на постове. Управлението на държавата не се състои от игра на криеница и писане по фейсбук. За това трябва да имаш не само акъл и образование, а и да си истински политик,каквито всички те не са.Не разбират нищо,но коват закони,гласуват безмислици и се подиграват с хората.Искат да върнат пак тоталитарното управление, но Радев не е Живков и няма да бъде,защото няма да позволим това да се случи.

98

Празни приказки

преди 3 години

Пак Тошко *** написал празни приказки от името на Лъжеца Слави !

97

Анонимен

преди 3 години

До 76Не, искам кадърен управляващ който да е наясно с какво се захваща и да отстоява държавните икономически и политически интереси. Това за мен не е Славчо Чалгарски. И ако от ББ и Герб няма по - добри просто ще избера тях. От всички зла избираш най - малкото това е положението. А каквото и да е правителството на Герб свърши доста работа, ако щете го признавайте. Доказахте че в лаенето сте добри но не и да вършите работа. така че си подвивайте опашките.

96

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли предизборната прграма на ИТН? Има ли изобщо такава? И ако има освен точка 1. "Да свалим Борисов от власт", има ли друга точка? А сетих се има и точка 2 "Едно Ферари с цвят червен едно за Тошко едно за мен"

95

Българин

преди 3 години

Да падна ограничението Слави нека да видим колко хора от Турция ще гласуват на следващите избори.

94

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са комунисти!По-точно слугите на бившите партийни величия от БКП.ФАКТ!

93

Неанонимен

преди 3 години

Явно този парламент ще го изкарате на куц крак. Буквално и в преносен смисъл. Без ГЕРБ нещата отиват на зле. Новите хора като Татяна, Мая, Пинокио и другите политически трупове само ни дърпат надолу.

92

Аааа

преди 3 години

Къде се е изказал Слави? Сигурно пак във Фейсбука. Там е неговата територия. Много си смешен.

91

Славито=Винету

преди 3 години

Славито ***!Пак ще ги бият с много, тогава да видим какво пак ще реве войяодата с черепа от канапето в хола!

90

ОСА

преди 3 години

Не, не ги боли, а са огорчени от БКП и такива като теб" реформатори", обслужващи олигархични кръгове, окрали държавата !! По делата ще ги познаете, пише в Библията, но ти няма как да знаеш, защото " ада върви след теб"...така пише на татуса на гърба ти !! Злобата, подигравките, зъбенето и плезенето просташко от екрана са типични за сатанист като теб Слави-жалко, нищо не си направил за държавата и нацията, переш пари..ти знаеш на кого и чалгализира младите обикновени хора! ГЕРБ направиха много !

89

Анонимен

преди 3 години

И аз преди гласувах за ГЕРБ, но никога повече не бих го направил!

88

Анонимен

преди 3 години

какъв смех за това ***

87

Анонимен

преди 3 години

нали казахме вън мутрите от парламента. Тоз славунчо от кой го е страх че ходи с горили? Хахахаха За мен бе чаест ПРОСТИ И КУХИ *** да ви се надсмивам вече 30 години.

86

Анонимен

преди 3 години

Злобар.

85

Анонимен

преди 3 години

Тия ГЕРБ кои бяха?

84

Янко

преди 3 години

Явно вече става дума само за това, какво да се направи срещу Борисов и ГЕРБ, но нищо конкретно за бедна България.

83

АнонимеН

преди 3 години

НОВИТЕ СЪСЕДИ - ВИОЛЕТА РЕСИО: ГЕРБ ОТИВА НА БОК-ЛУКА, НА БОК-ЛУКА НА БОК-ЛУКА,

82

Вихър

преди 3 години

Ееее, страхливеца изпълзя от дупката си!!!Имам няколко въпроса към теб красавицо:1. Защо не ходиш на работа, като карантината ти сеърши?2. Как точно, когато трябваше да излезеш и да обясниш на хората каква ти е програмата и накъде ще поведеш България, ти се разболя от несъществуваща болест, както твърдеше цяла година!?3. Защо онова малко рошаво човече, което ако го духнеш ще се спре след стотина метра държи такъв език и се заканва, че ще реже части от хора, а когато вие лъжете не си режете

81

Анонимен

преди 3 години

Троловете на герП пак са налазили. Продажници!

80

Лекцията

преди 3 години

До До лекциятакакви ги говориш, Бойко не е мафиот ли?Или нещата които излязоха за него не са ти достатъчни.Не Ви разбирам искате промяна и по-добър живот, но в същото време Ви е страх от промяната и си харесвате този мизерен начин на живот