29

Анонимен

преди 1 година

Едно време за да станеше някой генврал трябваше да има ум. Сега стига да е предател. Събев, днес имаше парад на евроатлантическите ценности. Защо не отиде да събираш ордите там за бой срещу вечно лошата Русия ?

28

Ужас!

преди 1 година

Значи, българите да гинат в мизерията на болниците, а на окраинците да изпращаме оръжия за да се избиват още хора! Е то при социализма не е имало такива като тоя да мислят само за войни!

27

Анонимен

преди 1 година

хаххаха слава Богу, вече няма живи партизани! Дано скоро и децата и внуците им ги посетят! гнясни рузолизи.

26

Ясно

преди 1 година

Викаш - време е България, която не е нападната, нито нейн СЪЮЗНИК от НАТО, да плаща оръжията на чужда държава без да има каквото и да било задължение? Нещо повече - БЪЛГАРИЯ да остане разоръжена? Да е по-сигурно, че наложи ли се, хептен да няма с какво да се отбранява. Посолството си назначи правителство - вече планът явно е в действие. Сега тече обработката на психиката, на която никой Българин не подава. Не пипайте оръжията, нито хората на БЪЛГАРИЯ! МАРШ! Всичко се връща! Помни! Виждаме!

25

Анонимен

преди 1 година

Ххаха контраофанзита е в края си кво начао ве генерале хахах

24

до 23

преди 1 година

Ами те вече направиха такъв опит и оставиха унищожена техника за милиарди край Киев и хиляди изтрепани солдати, включително заличаването на прословутите спецназ от ВДВ при Гороловка. Когато решат, пак да заповядат!

23

Анонимен

преди 1 година

Най-добре е да изпратим два от нашите чертежи на Ф16 ! Който ги притежава, става непобедим !

22

Анонимен

преди 1 година

Ей, пастир ! Утре ще кажеш децата да пратим щото очакваш свръх ескалация на войната . Ти не си човек. Да не казвам какво си щото и без друго ще ме изтрият. Господ бави , но не забравя. Всеки ще си плати за гяволъка , Събев .

21

Нане

преди 1 година

В България имаше Генерали до 1989 година.... Още живи Партизани.... И България имаше армия от, която трепереха и турци и гърци, за сърби да не говорим... ===))) сега пишман генералитета е участник в прайда...

20

Анонимен

преди 1 година

Генерал ли си какъв си, какво значи "солиден" и какво ти мъти умната главица ? Да не си вярваш, че щото дотук България не е пращала солидно и украинците не са успели да напреднат ? Я се засрами бе, гражданите събират капачки, гражданите садят гори, гражданите даряват и помагат при бедствия, а армията си чопли носа и псевдогенерали се изживяват като големи натовци. Как пък един не каза "Аз предлагам, аз залагам" и не нарами пушката по път към Бахмут ?!

19

Анонимен

преди 1 година

И тоя ще висне на бесилото при Народния съд ! Да не са ви бащиния оръжията на държавата, бе мръ*сни до*лни антибългари ??!!! Проклети да сте вие и децата и внуците ви за това, че тръгвате срещу волята на народа и срещу руснаците, с които ние нямаме никакви спорове и трябва да бъдем само приятели !!! Дано един по един да ви ликвидира руската разведка ! Малко ще ви е !

18

Анонимен

преди 1 година

Не мога да реша кой е по - противен. Този, Тагарев или всички други атлантици. Какво общо има България с атлантика и саксите? Тия са тотално сбъркани предатели. Бих ги финансирал всички като този да направят една рота и да ги пратим да бият руснаци и да бранят бандерофашисти. България ще стане по-добро място без тях.

17

Ехо

преди 1 година

Ти ли ще кажеш какво ще пращаме бре? Има заводи, произвеждат - да си КУПЯТ! Защо НИЕ да даваме НАШИТЕ боеприпаси и оръжие??? Защо да РАЗОРЪЖАВАМЕ НАШАТА АРМИЯ??? После да си КУПУВАМЕ, означава, че сме ПЛАТИЛИ оръжието на ... чужда държава?! Да ни дадат-след години, старо и НЕсъпоставимо. Т.е. за години сме разг*щени, ще получим оръжие пред бракуване (никаква "модернизация") и то "кон за кокошка" - ракети и изтребители за...хеликоптери...може би. Кой си ти бре! Да не е твое! Като искаш-ходи ти!

16

Анонимен

преди 1 година

Голям стратег..., отивай на фронта....и както е записано в КОНСТИТУЦИЯТА, НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!

15

Анонимен

преди 1 година

На никой не му пука, какво си пишат в някакъв сайт платените руззолизи на ***. Мухахахаххаха дууууууууайте супичката. И оръжие ще пращаме, а ако трябва и вас ще пратим да ви трепят руззките ви гасудари-оркки.

14

Анонимен

преди 1 година

ами ***,мераклиите вземайте пушките и отивайте на фронта да помагате,сигурно ще се съберете доста ненормалници.Не намесвайте в убийствата нормалните граждани.

13

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази измислена държава, на която цяла Европа праща оръжие и все не им стига? На Русия никой нищо не праща. Странна работа!

12

Анонимен

преди 1 година

Този не беше ли в нпото наречено "атлантически съвет"? Ти ли ще пращаш бре нпо подкупен? Ако дойда само на генерал ще ми станеш.

11

Анонимен

преди 1 година

Ами събирайте се джендърите,които искате да пращате оръжия,вадете собствените си пари,купувайте и пращайте.Аз не съм съгласен с парите от моите данъци да се извършват убийства.Събирайте се убийците,купувйте със собствени пари оръжия и зпращайте,пфууууу.....*** долни

10

Анонимен

преди 1 година

Ами най-много оръжие в Украйна е изпратила ....рузззия! ФАКТ. Както е факт и това, че те са причината за цялата "ескалация" ако така наричате пълномащабната война, която водят срещу Украинския народ.