17

jo

преди 12 години

Информацията идва не от ЦРУ , а от свети Сергей и свети Ахмед Анадолски. Ритайте срещу Бойко, Той *** Симеон и кривата уста Меглена ви чакат.

16

пак ли

преди 12 години

Незнам защо пускате стара информация,впрочем каквото и да постнете за ББ няма смисъл,той никога не е крил с какво се е занимавал и докога..но виж с ***-станишко ,само хохегер знае.

15

Анонимен

преди 12 години

А така!!!!!!!!!! Ами сега??? Бойко Борисов имал престъпно минало??? А какво ще лъже и маже сега,гневен и бесен,по всички възможни телевизии?

14

Анонимен

преди 12 години

Важното е, че е стиснал червените за гушите и не могат повече да лапат. Затова и вият на умряло. Другото халал да му е.

13

евлоги

преди 12 години

това е долна инсинуация на цру,кгб,ми6,мосад,станишев и доган.бойко е наи честния и наи девствения политик в историята на България.той и престъпления да бе да .да набедиш бойко за престъпник е все идно да кажеш че апартаментите на цецко не са подарък от тъща му или че дянков не мисли за пенсионерите.това са провокации и още утре герб правителството парламента да излязят с декларации в защита на борисов.фидоска да обяви гладна стачка в протест на тези долни провокации към н.в.цар бойко 1.долу цру

12

optimist

преди 12 години

Въобще не ми дреме на шмайзера какъв е или какъв е бил Борисов. Аз съм доволен от управлението му и ще му гласувам доверие за втори мандат.

11

Анонимен

преди 12 години

Това нищо не е. Миналата година си пия сутрешното кафе в Париж и гледам във вестника пише, че има вероятност Бойко Борисов да носи отговорност за смъртта на Мишо Бирата. ББ бил с лошо минало бил част от мафията и т.нт..Аз като ревностен почитател на премиера захвърлих вестника и си казах:"Пак Кутев. Мръсни комунисти..."

10

бай Тошо

преди 12 години

Охххх,кеф!Преместих си го у другия крачол!Кучетата си лаят ,а ние от ДС строим социализъма.Требе се мине през дивашки капитализъм наложен от ДС-меча на партията майка БКП.

9

...

преди 12 години

Защо да е минало- че той и сега си е в същите схеми, само че сега си има и държава?!

8

Дедо Симо

преди 12 години

Симо го докара, Симо го разкара! Ха-ха!

7

Анонимен

преди 12 години

Боико моико ГЕРБ БСП и незнамси кве още всички те са *** и мафиоти всички на стадиона и разтрел с автомата само тогава ще се оправи тази държава.

6

един/една

преди 12 години

Е, и?

5

агент Димитър

преди 12 години

Пука му на джилетката на бат' Бойко.

4

Анонимен

преди 12 години

Параноици. И какво му е престъпното в миналото на Бойко, че е успял ли?

3

Анонимен

преди 12 години

ЦРУ-лъже Викилийкс -Лъже Немците-лъжат Бойко е светец Българите сме си *** ,или ни управляват тарикати а ние си мълчим Май сме по точно РОБИ

2

Хитър Петър

преди 12 години

Най-добрият начин да се убие американският посланник в България е като се използва оръжие разрешено от закона. Такова прецизно оръжие е арбалета с оптически прицел. Мощната система за прицелване и безшумността на изстрела правят арбалета едно от най-добрите оръжия за убийство разрешени от закона. Арбалетите се продават в почти всеки оръжеен магазин както и стрелите за тях. Необходимо е да се набележи пътя на движение на посланника както и броя на охраната му. Най-добрият вариант е с 3-*** стрелци

1

Лисан

преди 12 години

Боко, Боко, лъсна ли ти задникът? Ха-ха-ха! Хайде марш на гей парада!