63

Анонимен

преди 13 години

е как се ходи на зъбэлекар с 256 заплата кажи ми българино деца ли да гледам ток вода телефон да плащам данъци как да отида на зъболекар кажи ми българино

62

hmm

преди 13 години

Дрън-дрън.Българинът се грижи за себе си, но цените на зъболекарските услуги са прекалено високи за повечето хора.Като тръгнем от пломбите, минем през почистването на зъбния камък и стигнем до шините...За "европейски" зъби ще говорим, когато имаме европейски заплати...

61

До 58

преди 13 години

Е какъв беше смисъла на коментара ти? Искаш да кажеш, че ходенето на зъболекар е вредно за нашите зъби ли? Искаш да кажеш, че има имунизирани от проблеми със забите хора? Напротив когато един проблем се решава още в зародиш винаги ти отнема по-малко сили, средства и време!

60

Анонимен

преди 13 години

E kaто нямам пари с какво да отида?Ходя само когато не се търпи.Децата водя,за мен не остава.То с всичко е така,българина вече от всичко се е отказал,като няма си трае,това е!

59

някой

преди 13 години

До: РицатаОт това че си попадал на некадърни зъболекари не следва автоматично че изобщо нямаш нужда от зъболекари! Аз също много съм си патил от зъболекари, но пък други, истински кадърни зъболекари ме спасяваха от некадърните.Сега дето се казва е пазарна икономика. Търсиш най-добрите, които обаче са и най-скъпите. Но най-много от некадърни зъболекари съм си патил по времето на социализма!!!

58

Анонимен

преди 13 години

НЕ ХОДЕТЕ НА ЗЪБОЛЕКАРИ ,ДА СВАЛЯТ ЦЕНИТЕ

57

Анонимен

преди 13 години

до 55Това не е вярно!Всеки си е индивидуален организъм и няма общо решение.Има хора над 80 с нито един изваден зъб нито пломба.Не 1000 а може и 10 000 да дадеш при проблем и това няма връзка с редовно ходене на зъболекар.

56

dida

преди 13 години

jaqlko 4e nemojem da hodim na zabolekar,a i kak kato senite im sa tolkova visoki prosto neponosimo e za djoboveteni.A drygoto na koi zabolekar da imame doberie,az li4no hodih i sled 5 mesesa plombite mi padnaha.ZA KORONKITE E OKOLO 100 LEVA sas plomba i le4enie stava 300 leva,i taka za naroda nikoi ne misli

55

комунист

преди 13 години

Аз като бях ученик в училището имаше зъболекарски кабинет и всяка година всички бяхме преглеждани.Който имаше кариеси,го лекуваха,естествено безплатно.

54

Анонимен

преди 13 години

Имах сериозен проблем със зъбите си, защото все отлагах да отида на зъболекар, накрая похарчих над 1000 лв. и си реших проблема - мисълта ми е че колкото по рано отидете на заболекар толкова повече пари ще спестите!

53

Анонимен

преди 13 години

Няма парички щото няма мозъче!!!

52

Анонимен

преди 13 години

Знам и затова ги вадя вече.Накрая кастанети и в чашка вечер.Но поне като си плащам да правят каквото искам а не да се опитват да ме скубят.

51

Анонимен

преди 13 години

Извинявай но вече има много алтернативи като зъбни импланти например.

50

Анонимен

преди 13 години

Бонев имаш пари за цигари, пиянски запои, кола, GSM и т.н., но за зъбите си нямаш пари!

49

РЕАЛНОСТ

преди 13 години

Брато,рано или късно всеки слага изкуствени ченета.Не се притесняваи.

48

Анонимен

преди 13 години

И са едни скъпчии мани, мани.Като почне да ми дрънка глупости от сорта,че зъбния ми камък бил много..и т.н. като, че ще ставам говорител по телевизията или певец.Аз му казвам какво да направи той ми обеснява,ченеможел щото не правел такива неща.Абе нали си плащам?Щяло да му падне реномето ако станело нещо.Подписвам му декларация и пак.Еми тогава ще си намеря някой ,който ще прави това което искам.Става въпрос да ми монтира протеза-зъб върху здрав корен с изваден нерв.Иска по скъпия начин да ме..

47

bonev

преди 13 години

"Половината от българите не ходят на зъболекар" a 90% ot bulgarite sa bedni, dali nqma N6TO ob6to v tova koeto napisah ???? poslepis4eee - edna plombi4ka 60-80 e kak da hodqt kato nqma pari4ki za elementarni ne6ta

46

Анонимен

преди 13 години

На зъболекар ходя вече само за да ми извади поредния зъб.От некадърници ми се счупиха повечето зъби.Може ли лекуван зъб с мъртви нерви извадени и само пломбата му беше нарушена и той ми вика ще го прелекуваме.Отвори го и го напълни с памук и някъкво лекарство и го затвори с циментова пломба.Вечерта натиснах на него и се счупи.А беше само за нова пломба!Е как да ида на зъболекар?Една пък каза, че ще ми се обади като пуснат водата в поликлиниката.3 години минаха още чакам ама зъба падна.Как да ида

45

Анонимен

преди 13 години

и тия реват за бой

44

живко сталев

преди 13 години

Половината Българи са за Убиване!!!