132

либера

преди 13 години

В гръб и тихо, но напада! А мишока е малък и не напада, а се крие през целият си живот, защото е жертва. :))) И както се крие понякога не успява да се скрие и нищо не е в състояние да му помогне. ;)

131

Vehtiq

преди 13 години

Само те пробвам селянче,само *** търсят подробност която не би ги отъждествила със селяните от който произхождат,ти си от 10 а аз съм от 90 години,има още да хапваш дюнери мюнери при МИМАС ;)

130

Анонимен

преди 13 години

Има и хубави новини вече! Няма само полицаите да изнасилват, бият и убиват!На път сме да се превърнем в истинска демакратична държана, като САЩ, където наскоро атакуваха цяло полицейско управление в Лос Анджелис!

129

Анонимен

преди 13 години

Тука чета от одеве двама дето се репчат и да ви кажа де, ни мускули ни приказки важат тигъра е грамадно животно което в 99% от случайте напада по дребни и безащитни животни ,но забележете винаги тихо и в гръб ,когато си видимо като канара и се трепеш във фитнеса за да късаш незнам си кво си си, го имайте и това за тигъра из на в предвид ,че стават грешки аз какво мислех па кво стана,,,

128

Къци

преди 13 години

Сложи си ник ве, мишок!

127

Анонимен

преди 13 години

....; BIL OBIAVEN ZA OBWODARZAVNO IZDIRVANE...; -ZIALO SELO GO ZNAE........A DARZAVATA NIHAE...

126

гальо

преди 13 години

Частна полиция ли имаш ва, Бранимиреееее...? :)))))))))) Май много злоупотребявате с коката и ставате шотландски бойци, директори на ВР, президенти на държави и т. н. Спрете се с глупостите ве! Излагацията ви няма ли граници, мишоцииии?

125

Мутра

преди 13 години

батенце я съм кореняк Софиянец от 10 години бе и моем да те купим и да те продадем 20 пъти и като си толкова отворен поне се научи как се пише "СофиЯнец" аман от такива откачени пубери кат тебе

124

vehtiq

преди 13 години

Интересувате какво работя??Не ме занимавай със селтащината в БГ,работя във KBR логистика на Американската армия...оценяват трудът ми според възможностите ми......а колкото тарикатчетата селски те са си там по чалготеките,нямам нищо общо..Мисълта ми беше че нито армията нито полицията ни стават за каквото и да било....Работя със бивши английски и Американски дори и със ЮАР-ски полицай нищо общо със нашите смешници...те тва ми беше мисълта омбре..

123

13

преди 13 години

не двама а трима ще ги спукам от бой --само да не са у униформи,но не е нужно-закона и полицията трябва да се уважава

122

Анонимен

преди 13 години

Може и да има един-два, но другите са като теб.

121

Син

преди 13 години

Ей, направо се учудвам колко преуспели хора пишат глупости във форумите! А като ти чета постовете ме навява на мисълта, че си нискоинтелектуален тип, който не може да управлява собствения си ass, a тръгнал да се прави на велик из форумите. Аман от комплексари ве! Батка, няма вариант на такъв *** да оставят 40 000 работници, но щом лъжите ти вдигат егото...

120

Анонимен

преди 13 години

Полицейските инспектори по селата обикновено са старци до 80 килограма... ракията я обичат повече от всичко.

119

Красив ум

преди 13 години

А, значи тарикатче го играеш сега. Мутра-бияч и събирач на дългове. А може би си просто охрана в някоя чалгаджийница и "късаш гръкляни" на пияни и дрогирани тийнейджъри. Аз не бия хората, за да си изкарвам парите, не съм извън закона и съм доволен от работата си, заплатата си и стандарта на живот, който имам. Разни селски пъдари като теб "копче" не могат да ми кажат защото сте прости изпълнители на прищевките на по- умни от вас хора.

118

Анонимен

преди 13 години

Напротив! Управлявам консорциум от около 40 000 работници и то доста успешно! но ми писна от хора, които са дървени философи! Които нямат представа как се върши някаква работа, независимо точно каква е тя. А това, че нападаш полицаите, щом баща ти е работил там, си е твой проблем. Явно такова отношение имаш и към родителите си.

117

vehtiq

преди 13 години

*** не ме занимавай със сексуалните си проблеми,бегай да копаш,нали ни изхранвате нас СОФИАНЦИ...

116

моржа

преди 13 години

Това са палячовци ве. Не знам как ги избират, ама оня ден ги гледаааам...., ама те едни момченца, че и 4-*** ще ги мятам из улиците. Какъв ли е изпита им за прием!? Да си 29 кг. с мокри дрехи ли! Окс, ще бяга, ама как ще хване някой корав бабанек и аз не знам. Абе дечица вземат там.

115

vehtiq

преди 13 години

Попитаме когато не пръскам слюнки от злоба какво правя?? Късам гръкляни на неиздотесани пумияри като теб,апропо-психическа годност 12.09.10г.-ПЪРВА КАТЕГОРИЯ,а доколко някой от някъде ме е изгонил бих ти дал имейл за да ти издиктувам медалите и отличията ми мишленце...и кой до колко ме е увешавал да остана на служба...лягай да спинкаш сукалче сладичко..

114

Low Kick

преди 13 години

Стигни ме ве! Всеки силов контакт е предизвикателство за мен. Ако ти още не можеш да си подтискаш страха и се плашиш от многократно превъзхождащият те противник, проблема си е твой.

113

Мутра

преди 13 години

батенце оня ден продадах 2 ланци че да сменим маслото на бемвето 4е в таа криза работата намале и нема пачка сещаш ли се братле