191

Захари Стоянов

преди 13 години

Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука... То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!

190

az

преди 13 години

а бе *** с *** ходи ставай лидер на ***.кво се гласиш пак да си в играта.освн някои гладни *** никой няма да си пусне гласченцето за тебе

189

Захари Стоянов

преди 13 години

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.

188

Г.С.Раковски

преди 13 години

Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие!

187

чичо

преди 13 години

най-новата партия---партия"СИРИЩНИК"

186

partizanina

преди 13 години

НЕ ЩА ПАК В СИРИЩНИИИИИИИИК.ВЛАСТ ИСКАМ ОЩЕ,МНОГО ВЛАСТ АКО ЩЕ И С ДЯВОЛА ОРТАК ДА СТАНА.

185

?

преди 13 години

Партия "*** за България" !

184

Анонимен

преди 13 години

гоцето ръгнал партия да прави вместо да лъсне обувките на господарите си

183

Ванко

преди 13 години

Параванов развил страст и към мазни селски борби, затова след всеки отстрел на забранено или рядко диво животно, той държал да му бъде организирано такова събитие. Веднъж не се сдържал, намазал се с маргарин "Калиакра" (нямало друго) и влязал в схватка. Местния селски пехливанин се който тежал 130 килограма и бил 2 метра се оставил да бъде преборен. Параванов е много горд с таз победа и още пази кутийката маргарин, с който се намазал, до снимка от събитието.

182

КОКО

преди 13 години

НАЛИ 50 ГОДИНИ РУСОФИЛИ УПРАВЛЯВАХА И ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ.НАРОДА ИСКА ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ РУСОФИЛИТЕ А НАШЕТО ГОЦЕ ТРЪГНАЛ ВЛАСТ ДА ИСКА НАЧЕЛО С ТАКИВА РАЗБОЙНИЦИ

181

Ванко

преди 13 години

Параванов станал, подозрителен със своята страст към сумото, която развил покрай своя съветник Пешо Сумиста. Обичал да го гледа на срещи, имал негови плакати залепени на тавана над леглото му. Освен това пазел видеокасети със записи на негови срещи, както и няколко пъти препрочитал неговата книга "Избрани синтенции зъ Сумото" (простете граматическите грешки но Пешо държал да напише книгата сам).

180

Смях

преди 13 години

а бе да няма някакво съревнование между гоцето и сергейко кой е по нагъл,кой е по мразен от народа.и двмата сте нагли ,и двамата ви мрази народа--къде сте тръгнали--вече сте станали за резил максимално.или не ви стига.ужааасссс

179

GULETO

преди 13 години

ABE GO6E, OBRAZYVAI TAKAVA PERTIQ KOQTO E 4ESTNA S 4ESNI BALGARI I DA MISLQT KAK 4OVE6KIQT YM DA NADDELEE NAD PARITE.ZA6OTO SEGA KAZVAME 4E PARITE VLADEQT SVETA A AZ,ISKAM DA E TO4NO OBRATNOTO.A TI SI KORYMPIRAN G-N PREZIDENT I NE SI 4ESTEN SAS SEBE SI DORI.TI NE MISLI6 ZA BEDNATA SI DARJAVA A SFORMIRA6 PARTIIKA KOQTO DA KRADE O6E BEDNIQ TI NAROD.NE SI 4ESTEN TI IZLOJI SE PRED NARODA SI I PRED SVETA.

178

Банко

преди 13 години

Пост 203 е за тебе Ванко !

177

Банко

преди 13 години

Форумът изпростява с коментари като твоите. Спри да пишеш. Ида да купиш хляб за вкъщи. Наближава обяд.

176

1

преди 13 години

Това като че ли аз съм го писал. Поздравления за позицията ПФФ. Все пак има и мислещи хора.

175

мусайбе

преди 13 години

СЪЩИЯ УСПЕХ ЩЕ ИМАТ АКО СЕ ОБЕДИНЯТ АРАБИ И ЕВРЕИ---...КРАДЦИ,РАЗБОЙНИЦИ,ПРЕСТЪПНИЦИ И ЛЪЖЦИ НАЧЕЛО С ГОЦЕ-БРАКОНИЕРА

174

Ванко

преди 13 години

За да разбере естеството на спорта, Параванов молел своя съветник по въпросите на спорта Пешо Сумиста, който сега е подсъдим за рекет и убийства за инкогнито сумо сблъсъци между тях двамата. Случило се веднъж Пешо Сумиста вместо да сплеска Параванов да го блъсне и последния да излети през прозореца. Параванов паднал успешно върху будка за вестници. Било зима -20. Една жена го видяла така почти гол в сумо облекло. Получила шок и още не може да се съвземе.

173

domdom

преди 13 години

Тия ако не развържат някой лев на *** по изборите,не вярвам някой нормален да гласува за тях.

172

pff

преди 13 години

Най-продажните фурнаджииски лопати от всички партии и подкупни професорчета с по прасенце на изпит в един проект спонсориран от руски олигарски с интерес към проекти в БГ. Да видим колко безмозъчни има да гласуват за такава гнилоч. КОСТОВ В ВИНОВЕН, ТОЙ СЕДИ ЗАД ВСИЧКО!!! Да ви *** и в малумните тикви!