23

ЕИИИИ

преди 13 години

АЛО, 19-ти. За такива като теб има няколко клиники на 4-ти километър в софия и в поголямите градове. Ако беше опитал домашна ракия , а не питиетата от спирт, които ти предлагат в посочените от теб заведения, нямаше да пишеш такива глупости. ОТИДИ НА ЛЕКАР ОЩЕ УТРЕ, НЕ ЧАКАЙ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ МНОООГО КЪСНО!!!

22

до 19

преди 13 години

...и е почти истина това, което твърдиш. Руса, черна... всяка вечер... само ръчна индустрия има при тебе, останалото са само мечти, ех, мечтиииииии...

21

petya

преди 13 години

Ти, ако беше от хайлайфа, въобще нямаше да се занимаваш с коментар относно статията. А иначе не знам другите дали са селяни, но ти определено си много *** и ограничен човек!

20

Анонимен

преди 13 години

и защо? или явно май се пукаш от яд, че си просто селянче. а аз ходя само по известни стилни заведения. и че се събирам само със млади, модерни и стилни хора. и че не пия ракия като теб, а пия само маркови питиета. или, че за разлика от теб мога да отида в който клуб си поискам и когато си поискам. а ти ходиш само в селски дискотечки в студентски и то, когато има промция. хехе за да не се минеш с някой леф отгоре. смешен изчезвай. в България нямаме нужда от такива като теб.

19

Анонимен

преди 13 години

Новина за първа страница, защото българинът това го вълнува най-много.

18

AbJeCt

преди 13 години

"25% от нея", а някой знае ли колко ракия се прави в България на година? Интересно как ще определят 25% колко са : )) оставете хората да си варят, това ни е поминък!!!

17

инед

преди 13 години

Не става въпрос дали се прави от грозде или от сливи, а че голяма част от "ракиите" се правят от спирт, вода, есенции и оцветители. Както и "***", "уискитата" ни, щом и "вино" се изхитряват да правят по този начин, можете да си представите за какво става въпрос при високоалкохолните напитки.

16

до 19

преди 13 години

Освен хайлайф и лайфстайл,трябва да има и отделна клинична пътека за такива като теб :)

15

Анонимен

преди 13 години

и сега селяните сигурно си умират от кеф. тц тц тц. ей затова не можем да се оправим, заради многото селяни. добре, че в NightFlight или SinCity, където редовно ходя, не се допускат такива ***. егати убитаците. притесняват се за няква селска пикня. а на мен единственият и проблем е тази вечер с каква мадама ще си легна, дали руса или чернокоса. ама така е. не всеки може да е част от хайлайфа като мен. за всичко се иска поне малко лайфстайл.

14

до 13

преди 13 години

*** и баща ти(ако въобще знаеш кой е)такива ли са

13

Bobi

преди 13 години

25% ??????????????????????? Че то моита си е 100% винен дестилат,какво ми мажат очите с 25%.Да си я пият такава боза,от домашната по хубава няма,гласиш си я както искаш :)...А *** под мен със "средностатистическия бъларин" да си пие *** които си мисли че са маркови питиета и да знае че се правят при бай му Киро...е да де тои *** и за него си е нормално.....

12

alkogolik

преди 13 години

А сливовата и нея от винен дестилат ли ще я вариме бе драги???? Ши пиим пак коту дадът па да му мисли Иропата

11

Анонимен

преди 13 години

Ей те т'ва е изконната мечта на средностатистическия *** - пърцуцата!Тц тц тц...

10

ined

преди 13 години

Можем да минем и въобще без акциз - като я регистрираме като почистващ препарат на спиртна основа.

9

Анонимен

преди 13 години

Наздраве, бачинка! :) Живи и здрави!

8

бай Петко

преди 13 години

Както е тръгнало...Скоро май ще поискат акциз за това което вечер си качваме на малкия, след като сме си изпили ракията !

7

ИЗМАМА

преди 13 години

Ако това се случи,ще стане като стандарта СТАРА ПЛАНИНА.Нов бардак със стари к...и.Само цената се умножава по 2.А всъщност статистиката не го отчита като Инфлация.

6

светло бъдеще

преди 13 години

От "добрините" на ЕС ми се повръща - винаги нещо трябва да му се увеличава данъка , и това ти се представя като намаление! Акцизът ще падне само тогава , когато всички си варят ракията и никой не я купува.Няма вече балами.

5

Анонимен

преди 13 години

пълна пародия е алкохола в магазинитедомашното винаги е най-доброто и затова винаги ще го има

4

!

преди 13 години

Ми хайде, действайте, цените са безбожно високи.