174

Анонимен

преди 13 години

Ще има и много бедни българи и Българки...... госпожо.... Българка

173

Vi

преди 13 години

Давайте им още пари, интегрирайте ги още и след време няма да има дори кой да ни мете улиците. Че на кое отгоре - като народят 3-4 деца държавата непрекъснато налива в устенцата им социални помощи, детски и т.н., много ясно, че няма да идат да работят на 300лв.(защото повече няма и да им дадат) заплата като могат да си получават същите пари и без да си мърдат пръста."Имат права", къде ти... ПРАВАТА СЕ ПОЛУЧАВАТ СРЕЩУ СПОСОБНОСТТА ДА ПОЕМАШ ОТГОВОРНОСТ, А НЕ ЗАЩОТО СИ БЕДЕН И КРАДЛИВ

172

Amenhotep

преди 13 години

Общинските съветници от Атака посдкрепят даването на 120 хил. лева за даването на привилегии на ***, така че не споменавай Сидеров, ако обичаш!

171

Грешка :

преди 13 години

Саркози няма право да пъди хора на БГ !!! България трябва да му ПОТЪРСИ дипломатическа сметка, а не да се страхува !!!

170

Amenhotep

преди 13 години

Къде я тая интеграция бе злато? Вече преполовихме "Десетилетието на ромското включване", колко милиарда лева изсипаха там? И какво се постигна - НИЩО! Интегрират се същества, които искат да се интегрират. Защо според теб коня може да бъде дресиран и възпитан а зебрата не може? - Защото в гените на зебрата не е заложена възможността за интеграция. По същия начин са и ***, които от стотици години живеят по един и същи начин - по начина по който са живяли преди да бъдат изгонени от Индия!

169

Райна

преди 13 години

Препоръчвам ти и на теб да живееш в такива идеални условия като *** щом толкова им завиждаш!

168

bgf

преди 13 години

Няма пари в държавата! Откъде Столична община ще вземе пари? Само и единствено, като съкрати родителите на българчетата, работещи в системата на общината и градският транспорт в София. Това решение е чиста проба дискриминация на хората от български произход за сметка на ***. Просто проблемите се прехвърлят от болната на здравата глава. Това е интеграция по Столичен образец!

167

Без име

преди 13 години

Смислените мнения във форума са рядкост, а останалите - все едно Волен Сидеров диктува клишета. Ромските гета няма да се реформират от самосебе си, това поне трябва да сме разбрали за 20год. Също така, паричните помощи, които получават ромските семействата, са недостатъчни, не като размер, а като социално благо. Важно е образованието на децата от ромски произход, било с платен от общината транспорт. Не забравяйте, че 35 000 на година струва издръжката на 1 дете в детска градина в столицата..

166

Българка

преди 13 години

Точно така! И ако не те замери с нещо, си късметлия. Аз не рабирам, защо трябва да ги извозват до 6 училища? 114 хил за 345 деца за средно 10 месеца са си по 34 лв на месец, егати аз и 3.40 не давам

165

EU

преди 13 години

Абе вулгаристанци загубени! Не видяхте ли какво става в европа - казаха ви го ясно. И да се пените и да се не пените ще трябва да си решите проблем с ***. Няма "не мога, няма не искам". Ако трябва с полициа ше ви принудим всеки да вземе по един *** да интегрира, и данаци специално за ромската интеграция ще плащате и по скъпо ще ви излезе ако само лаете и плюете, вместа да мислите какво да направите за да живеете нормално с тези хора, щото и те са хора!

164

Amenhotep

преди 13 години

Това не е вярно! Никой частник не работи на етнически принцип. Всички работят на принципите на ПАЗАРА. А ако твоя приятел мирише на коч, ходи окъсан и некъпан и още преди да е влезнал за интервюто е откраднал нещо от офиса на фирмата, е напълно в реда на нещата да не го удобрят. На кой работодател ще му трябва мързелив, крадлив и неадекватен работник или служител? А фирми, които дават работа на *** има много. Въпросът е, че на *** не им се работи, а и КПД-то им е НУЛЕВО!

163

Анонимен

преди 13 години

Злобен - ти щастлив човек ли си ? Щастието те е подминало и ще те подминава ...

162

Анонимен

преди 13 години

За коя помощ завиждаме? Къде видя завист? От нашите данъци *** ползват тази "екстра",наред с безброй вече други екстри....Помага се на хора,които сами искат са си помогнат,*** искат да ги храним и да лежат на гърба ни.Да помагаш на този,който утре най-малкото ще те напсува на улицата е глупост!

161

Българка

преди 13 години

Не се чудя никак защо децата ми живеят в най-бедната държава - така е защото популацията на *** за последните 20 години се вдигна в пъти повече - благодарение на идеалните условия, които предоставя милата ми Татковина, тук се преселиха руски, румънски, албански и македонски ***. Защо да не дойдат още? Някои от тх дори не знаят, че са в БЪЛГАРИЯ! И не ги интересува.

160

ЗЛОБЕН

преди 13 години

Като го гледам на снимката ,то 3-4 годошно е ,е вече е научило първия урок от тати си- как се копае и къде се търси кабел

159

Amenhotep

преди 13 години

А понеже НПО-тата твърдят, че по този начин *** ще получат образование, нека да изгледат клипа "*** училище в София", който съм качил във ВБОКС7 и да видят що за образование получават циганчетата.

158

Анонимен

преди 13 години

пожелайте на враговете си да са добре. но на кой му стиска.... ?

157

Райна

преди 13 години

Ти протестирай пък после не се чуди ако децатати ти живеят най-бедната държава! Много си наивна ако смяташ, че сметката на неитеграцията на ромите няма да я платят пак българите!!!Интеграцията на ромите е по малко болезнения път, а другия е кражби престъпност и огромната сметка за това, че 30% от населението ще лежи по затворите, а в същото време ще има липса на образована ръка да издържа застаряващото население!

156

Данъкоплатец от Софи

преди 13 години

И аз не искам да плащам на общината за манговците, те и без това в момента се возят без пари. Обаче, за затворническа килия за тях, може и да се позамисля, ако им подсигурят ПРИЛИЧНО ГАДНИ УСЛОВИЯ!!!

155

Българка

преди 13 години

Ами по-жалко е мила, защото си мисли, че разбира всичко и е компетентно по всички въпроси. Ти с колко *** си работила? Седяла ли си на един чин си циначе? Бутала ли си се в трамвая с вонящ *** час-два? Давала ли си им по 2 лева години наред през ден,щото дишат лепило и нямат и хляб. Половината не са алкохолици, а наркомани, мила и се препитават като продават дрога на твоето дете. И добре че лексотана стана с рецепта. И Българите наистина са "същества" вече, явно ти не си от тях