81

буба4ко

преди 13 години

Напълно подкрепям 77. Много то4но е казано всичко.Вие преди да съдите, замислихте ли се колко другарчета преебахте?Замислихте ли се колко пъти бяхте равнодушни когато някои прееба другарче, а вие стояхте и се кефехте че не са преебали вас?Просто не сме народ, а ***, и това е едно следсвтие от това.Отделно жената може го е провокирала...

80

Деко

преди 13 години

Не се заблуждавайте ! Ако получи доживотна присъда, ще бъде в единична килия и няма да има право да работи.Така, че нито ще си го получи от други затворници, нито чрез труд ще си плаща съществуването. А и освен това убийците в затвора по традиция се ползват с висок рейтинг.

79

Анонимен

преди 13 години

Да бе, зверствата стават само в развитите страни! Ние не сме чували за подобно нещо... И като въведем смъртното наказание тутакси ще изчезнат убийци, крадци, изнасилвачи...Я по-сериозно и не ми губете времето!!!

78

Потресен

преди 13 години

"Задържаният за убийството е осъждан три пъти за грабежи и за убийство по непредпазливост." Алооооо прокуратурата и МВР къде спите ве? В нормалните западни страни такъв човек щеше да гние в затвора още след първата такава проява,а не да е на свобода и да убива хладнокръвно майка на две деца! ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА!

77

Hansens

преди 13 години

69, poneje v beliqt svqt kakto ti go nare4e nqma smurno nakazanie,i tam spored teb vsi4ko e nared,napolsedak se pruknaha ordi pedofili,bashti iznasilvali s godini dashterite si,i oshte desetki podobni izrodshtini. E mersi ti za beliq svqt!!!!

76

Загрижена

преди 13 години

Всички вие говорите (пишете) първосигнално. Линията на разсъждение веднага е престъпление-наказание. Нещата са много по-дълбоки. Някой пробвал ли е да помогне на някой бездомник.Има една читава кротка старица на спирката на болницата, която стои права цяла вечер в подлеза на светло, защото се страхува да легне в тъмного и спи денем в седнало положение.Звъняла съм в социални грижи и съм възмутена от равнодушието и нежеланието да помогнат.Да-идва зима.Отчаяното положение води до отчаяни решения.От съседен блок един клошар скочи и си размаза мозъка на стълбите пред входа.И до сега си мисля, че го метна другарят му по съдба с надеждата и той да си реши жилищния проблем.В същото време във Франция на клошарите зиме им раздават топли одеала и им събират *** редовно.Ако отглеждат куче им доставят храна за кучето(котката).Осигуряват им храна и баня. Хубаво помислете тая държавна организация докога ще се измъква безнаказано и няма ли нея най накрая да я осъди и накаже!?

75

Верно, бе!

преди 13 години

Не бях забелязала надписа на ножа. ГЕРБЕР! Мноооого интересно....

74

Темида

преди 13 години

Както се казва - взе ми го от устата! За това ще си позволя да допълня - какво наказание е доживотния затвор за един клошар? Ами то си е направо пожизнен курорт, той там ще си живее като рентиер. Даже може и гадже да си намери, ако обърне резбата. Рай! Този субект трябва да се унищожи. А на доживотен затвор да бъдат осъдени онези държавни чиновници, които с действията или бездействията си допуснали луд рецидивист да се подвизава на свобода. Това е моята присъда!

73

загрижена

преди 13 години

Така клошарят си реши квартирния проблем до края на живота си. От много време насам си мисля,че държавата подтиква тези клети същества към такива отчаяни постъпки,защото отказва да помага на хората останали в крайна нужда.В района, където живея- около спирката на ОРБ Бургас- има много бездомниц и жени и мъже.Познавам дори такава,която е с раково заболяване и пълзи в мръсотията,защото неможе да стои права.Но няма никаква организация, която да се притече на помощ.Какво им остава?Господ да ни пази!

72

уф

преди 13 години

ама вие сте големи *** бе, какво да не го вкарват доживот и пак да убие ли бе ненормалници. Смъртно наказание за радост няма, за съжаление на мишките!

71

Hansens

преди 13 години

Da ti serem na beliq svqt,shtom zaradi otre4enoto smurtno nakazanie,takiva *** sa jivi i zdravi!!! Iskam si 4erniq svqt!!! Togava maikite na 2 deca ne gi koleha kato praseta predi koleda samo zashtoto e imala loshiq shans da se zase4e s edin takuv ***!!! No vsi4ko tova e zaradi takiva psevdo humanisti kato teb i xymanist!!!

70

Lil

преди 13 години

На клошаря ще му решат жилищния въпрос доживотно... Горката жена, горките й близки!

69

Анонимен

преди 13 години

Белият свят е Европа, където няма смъртно наказаниеСАЩ са 50:50, като престъпността НЕ Е по-малка в щатите с разрешено смъртно наказание.Смъртното наказание е радостта на низшите духом и любимото наказание на тоталитарните комунистически режики

68

психиатър

преди 13 години

Не обръщайте внимание на "хуманист". Някои хора са извратени, мазохисти... Това същество например най-вероятно се възбужда когато го хулят и затова пише глупости. Сега сигурно чете и се самозадоволява пред компа. Не му доставяйте това удоволствие!

67

агностик

преди 13 години

Всъщност ако не го вкарат доживот рискуват да извърши отново поджобно престъпление .... За този деформиран индивид човешкия живот няма никаква стойност.

66

Hansens

преди 13 години

I i qko si iztreshtql. Imam predlojenie,da te zatvorqt pri nego v kiliqta i da se obgrushtate s nejnost i lubov!!!!

65

jiko

преди 13 години

Ima nujda ot vrashtane na smartnata prisada , ama ne razstrel stoto se habiat patroni ami nailonova torba na glabvata, stoto stava za mnogokratna upotreba

64

Анонимен

преди 13 години

Само разстел за тоя гад! За какво да живее???

63

наблюдател

преди 13 години

нека почука на вратата ти някой рецидив, да избие семейството ти, да избие всичко което обичаш и всичко за което си се борил, тогава го прегърни и му кажи, не се притеснявай приятелю, няма никакъв проблем ние всички те обичаме.

62

daniela

преди 13 години

тук едва ли има по- голяма кратуна от теб.такива хуманистчета като теб или са за психиатрия или за затвор, избери си сам къде ще намериш сродни души ...