185

брей

преди 13 години

до 186 В условия на неизбежна отбрана човек е длъжен да действа решително и непоколебимо. Всяко друго мнение е насърчаване на престъпността и е повод за още по-голями престъпления.

184

Анонимен

преди 13 години

Които се радват на убийство при заплаха на собствения живот-трябваше да кажеш.Има огромна разлика.Не премълчавай фактите. Ето в това е бъдещето,а не в страхливците, които ще се оставят да ги малтретират или пречукат.

183

До 172

преди 13 години

172,Заради такива "европейци" и "хуманисти", като тебе, България е в блатото вече 20 години и както е тръгнало затъва все повече !Да, убития е *** и ***, и да радвам се на това, че България се е оттървала от един ***. Този пич е трябвало да ги натръшка и 3-мата, защото сега ще го гръмнат от някой ъгъл !

182

Анонимен

преди 13 години

186,ДА ! за теб има бъдеще

181

Бъдеще

преди 13 години

Страна в която хора се радват на убийство - НЯМА БЪДЕЩЕ!!!!!!!!!Защото тези хора са се превърнали с жалки, агресивни и безмозъчни твари. А такива нищо добро не са способно да сътворят, никога. Трябва да се промени начина на мислене, иначе ще затъваме докато изчезнем.

180

Анонимен

преди 13 години

*** означава *** :- тоест не живи неща. Кажете истинското име на Рижия ?

179

до 181

преди 13 години

Откога на *** казваш човек?

178

хич не плачем

преди 13 години

Ако тия са идвали с ножове към него, това НЕ е превишена самоотбрана...

177

Анонимен

преди 13 години

не е сигурно дали ще ме свитне. фантазии !!!

176

Анонимен

преди 13 години

да не е чистил *** пред вратата ? убива - жив човек, който има истинско име.

175

до 178

преди 13 години

Само че един такъв като Рижия,не мисли като теб,а ще те светне без да му мигне окото.

174

до 173

преди 13 години

Убийство при спасяването на собствения си живот.Има разлика, нали?

173

Анонимен

преди 13 години

пожелавам на враговете си - да са добре !

172

дозо

преди 13 години

много пари трябва да заплати човека за това, че е изчистил един ***.

171

Михо

преди 13 години

Не бързайте да пишите отдолу глупости как това било хладнокръвно убийство и прочее ,ако не сте от Бургас и не сте се сблъсквали с тая долна *** Рижите.Ако не го беше гръмнал щеше да имаме новина че на кръстовище в Меден Рудник имаме поредния убит/пребит/ограбен от Рижите. Отдавна трябваше да се намери някой да му види сметката на тоя самозабравил се ***.Лисичков трябва да бъде обявен за национален герой,а не съден! Пак показахме в каква подобие на държава живеем...

170

Анонимен

преди 13 години

До 173 - ДА.

169

до 172

преди 13 години

И на теб ти пожелавам да те пребият и накълцат с ножове 2-3-*** *** като убитият,да те видим тогава на чия страна ще си и няма ли да искаш линч за тези хора.България ще бъде много по-добро място,ако такива хора като теб ги няма въобще.Уви, *** навсякъде,няма отърване.

168

Анонимен

преди 13 години

Държава с народ който се радва на убийства няма бъдеще. Това поне е ясно!!!!!

167

Анонимен

преди 13 години

А какво е истинското име на 'Големият Риж' ? Тука има две страни - единият е Лисичков, а другият също има истинско име. Лисичков застрелва човек, който се обявава от закона и пресата - за 'Големият Риж'. Лапаме шарани !Е да обаче крайната истина е друга. Трябва да си НАЙ последната *** на света, за да се радваш на убийство. Гадно общество !

166

до 153

преди 13 години

Такива като теб,май трябва да се лекуват. Виждаш колко много хора тук подкрепят Лисичков и го адмирират.Всички те ли трябва да се лекуват или един като теб,който осъжда поведението на Лисичков. Искам да те видя в такава ситуация.Знаеш ли какво ще направиш? Ще напълниш гащите от страх,даже да имаш пистолет,защото си страхливец.Само страхливците ще се оставят да ги пребият,ако имат възможност да се защитят.Овладей страха си.Не напълвай гащите си на секундата.Измисли какво ще правиш срещу зверове.