52

Анонимен

преди 13 години

Да бе! Дребния и средния бизнес ЦЪФНАХА И ВЪРЗАХА ПРИ ЖАН ВИДЕНОВ - нали!Като не разбираш и не помниш - не пиши глупости! ДДС-то се въведе при правителството на Беров, чиито мандатоносител беше ДПС

51

Ели

преди 13 години

Що за глупост ?!!!!! Нито съм във върхушката ,нито пострадах от Костов. За какви тежести пишеш? Не мога да повярвам. Кои монополи се създадоха тогава ,че не се сещам. Ако имаш предвид - Енергийните дружества си в много голяма грешка.

50

Малее

преди 13 години

".....отдавна съм там, където ти се иска да бъдеш :)))))" *** с претенции за гадател.Откъде знаеш аз къде искам да бъде:)Самоосигурявам се защото с труда си мога да си го позволя:) Теб предполагам другите те осигуряват:)Какво да правим! Не всички имаме възможности.А за мойте дърти години не бери грежа. Нали знаеш,че на чужд гроб не се плаче,защото не се знае как е разположен трупа:)Мисли за свойте дърти години:)А това кой е жалкъ е много относително.И аз изпитвам състрадание към теб,но....

49

...

преди 13 години

Костов уби дребния и среден бизнес в България. Който не е съглсен или е бил във върхушката тогава, или не се е занимавал с бизнес. Нека някой СДС-ар (ДСБ, СК, СДС и пр.) си направи труда да погледне с какви социални и данъчни тежести бяхме натоварени тогава и да ми отговори кой аджеба е ляв и кой десен. 97-01 се съзададоха монополите, от които вече е неъзможно да се отървем. Айде със здраве!

48

hrana za vsi4ki

преди 13 години

виждаш ли колко си жалък, бих могъл да изпитам и някакво състрадание за тебе, ако не беше червен ***. Щом се самоосигуряваш си ми повече от ясен, мислим му на дърти години какво ще правиш. Аз недочаках Виденовата зима да свърши, отдавна съм там, където ти се иска да бъдеш :)))))

47

чч

преди 13 години

А този,който го пише,какъв е?

46

shuta

преди 13 години

abe za kakvi gladove govorite bre za tezi kogato cherveniite biaha na vlaz i niamashe hliab ili za kuponite ili sinite che ni otriazaha parite

45

Ели

преди 13 години

Няма да се научите да пишете грамотно .Точно от такива сме на този хал.

44

шоп

преди 13 години

Майка му Емма е най червената съратница на Костов.

43

Анонимен

преди 13 години

УЖАС ЗАРАДИ ТЕЗИ СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ ОТ 100% ПРОЙЗВОДИТЕЛИ НИ ПРЕВЪРНАХА В 100% ПОТРЕБИТЕЛСКИ РОБИ

42

КАРНОБАТ

преди 13 години

ПО ДОБРЕ МАЛКО ДА ИМА ОТКОЛКОТО ХИЧ НАЛИ КОСТОВИСТЧЕТА

41

Малее

преди 13 години

Леко с пяната! Ще се задавиш!Сега се храня сам!:)Самоосигурявам се и дори храня по този начин други:) Може и тебе да храня,ако си на държавната ясла:)Това,че не знаеш как да се храниш и ти липсват навици,които се придобиват в ранно детство не е проблем на форума:) А това, че душата ти е мъртва няма защо да го споменаваш. Просто духовно ти отдавна си мъртъв,ама май още не го осъзнаваш:) Останали са ти само физиологичните функции за ядене-акане:)

40

Ели

преди 13 години

Къса памет имат някои.

39

hrana za vsi4ki

преди 13 години

а кой ви нахрани бре? кой,кой,кой :) Ама ти и сега си мъртва душа бе! :)))))

38

Малее

преди 13 години

Ой бащицата.Той беше по цял ден на полето, на струга, в класните стаи, в болниците....:) Абе ако не беше работил той толкова сега щяхме да сме измрели. Всички други седеха от страни и гледаха:) Добре, че беше той да ни нахрани:)

37

Maraba

преди 13 години

Костов да се разкости!!!Ултиматум от българския народ

36

hrana za vsi4ki

преди 13 години

трябваше да ви остави Ванко на Виденов, друга песен щяхте да пеете сега, късопаметни порове! Имаше да висите за хляб по опашките... еееех, супер щеше да вие!

35

bbbb

преди 13 години

CHE KOI E TOZI KOMANDIR BRE CHE I ULTIMATOM DAL SMESHKO

34

dp

преди 13 години

На приказки са много десни, няма съмнение. А истината очевидно е, че нещатане са мръднали особено последните 21 години - всичко отива в един кюп иоттам партията и правителството го разпределят по текущо усмотрение.Ама имало то различни партии... такава клоунада.

33

До 30

преди 13 години

че той пое държавата преди повече от година, какво имаш предвид с а това:"Дори обективно погледнато ако не беше поел управлението на държавата сега, а преди година-две щеше да си изкара един много безоблачен мандат"Да не би да намекваш, че и като пазител на статуквото не се справя?