393

MURDOC

преди 13 години

Бойко пак показа че само и единствено той може да дава констатации . Всеки който се покаже или даде интервю преди Бойко се наказва. Какви са тия разни малки министърчета да дават акъли... САМО ВОЖДА ТРЯБВА ДА СЕ ПОКАЗВА ПРЕД ЕКРАНА.

392

Ели

преди 13 години

Точно. Дали хората преспаха и се просветлиха-- 100 % общания и 120 % грешки!!!

391

Калин

преди 13 години

цветелина отроче на ДС ли е или не е? при СерГей .. не правеше ли милиони, че така я плюете сега :)номера сте социалитета, номера :)

390

Анонимен

преди 13 години

Л. Живкова е личност, умна, културна и невероятно способна ! И много скромна.

389

Ваклин

преди 13 години

Калине ти дан си Костов ба мойто муньче?

388

до 391

преди 13 години

Без да издребнявам само бил те сетил,че бай Тошо умря едва през 1998 година.Цели 9 години след 10 ноември 1989.А през тва време освен отрицателния прираст и доста народ забегна на дет свари.

387

Помнещ

преди 13 години

Чета, много знаете за Людмила Живкова. А тя всъщност живееше много по скромно от Цветелина. Поне това и признайте неосъществени герберски кариеристи. И кои сте вие да говорите само по слухове!

386

Анонимен

преди 13 години

номерът е да не купуваш.. прибираш се у дома и преспиваш една нощ. на др. ден ти светва, че артикула е само 75 % обещаващ, с 25 % груби грешки. научих го от един богат човек, още като се родил бил вече богат, красив и доста умен.

385

Калин

преди 13 години

тъй тъй .. намерили хранениците на партията окрала страната, превърнала я в помийна яма .. да обвиняват в интимничане с партийните секретари:) всеки е убеден освободител веднага след вожда а? - това са си ваши приоми болшевишки, за такива се имате :)

384

до 382

преди 13 години

Всъщност и твоето не е вярно. До смъртта на Живкова, населението на България не е било повече от 8,7 милиона.Нека в този дух на дребнавост и аз да те "светна".))

383

Анонимен

преди 13 години

Колкото е по-*** народът, толкова повече вярва на популисти.Признак на много ниска интелигентност е да повтяряш едни и същигрешки. Не съм сигурен кое е по-срамно - да избереш СС или ББ.Еднакво безкраен срам.

382

малин

преди 13 години

Правешки *** е баща ти.Щото незнаеш колко дюдюка е извъртяла *** на некой партиен секретар да си вземете панелка в крайните квартали.

381

Ели

преди 13 години

Не разбирам от интеграли ,но съм съгласна с теб. Закон в търговското право-Човек купува винаги под въздействие на емоцията. Аналогично е и с гласуването. Особено на последните избори -Медии ,пиар и обещания. И пак аналогия- 800 дни.

380

Калин

преди 13 години

9 милиона .. а *** бедни ***!толкова от правешкият ***!

379

марго

преди 13 години

пак ти казвам *** си1 ха ха ама те ядосах нали злобар! ха ха колко си бил лесен!!сигурно си и много грозен ......горкият...........

378

ха ха

преди 13 години

Трябва да провериш полетите на Луфтханза.Може да се е запил някъде по самолетите.

377

Анонимен

преди 13 години

старче, престани със стари вицове за кожуси. продавачите в Париж имат елегантен речник !

376

kolekcionera

преди 13 години

Къде е Волен да се изкаже по въпроса за осъдени министри и депутати .няма го по новините и взе да става тъпо .*** веро щеше да пройзвежда ,вземаха че развалиха каймата

375

-

преди 13 години

Гершно ти е инфото.Тогава овцете бяха 9 млн и живееха по-добре и по-сигурно.Сега отиват към 6 млн,а след Бойковата зима може да са по-малко.

374

Анонимен

преди 13 години

ще ти кажа нещо, което може да ти е от полза. умният си подготвя нещата 99 % и само 1 % -работа. не е лесно обаче. докато глупавия, да ме извинят всички трудови хора, работи 99 % с тялото, и се подготвя само за 1% проблеми. ако разбираш от интеграли може да го разбереш от сферата на матем.