76

фиро

преди 13 години

Ние не вървим надолу, ние сме в свободно падане вече повече от 20 години.В цял свят се краде, но не безнаказано и не в такива размери.Можем много да пишем кой е по-най-най *** от управляващите ни. Дали са ни, уви, доста материал.Тази власт в момента се опитва да спре свободното падане на страната преди да ударим дъното. Хубави, лоши, умни, глупави - имат от всички, но посоката и волята за управление нямат алтернатива.БСП+ДПС+власт=край на България. Ще ни приключат завинаги.

75

за 73 до Ко

преди 13 години

Е, ако съдиш по теб, може!Например, ако си държавен служител и ти са резнали заплатата, напълно те разбирам.На полето работа бол, стига да ви се работи!

74

анти

преди 13 години

Червеното правителство е бич за майка България.Още дълго ще се влачим бедни и нещастни.Веднъж завинаги трябва да се отречем от тази вредна идеология.Това е спасението.Няма по морално пропаднали и духовно осакатени от комунистическата вихрушка хора.Властта трябва да я виждат само през крив макарон.Дори близостта до тях води до морално разложение.Такава им е орисията.

73

кистоник

преди 13 години

коалиция се прави при взаимен нтерес и цели. тя обикновено има временен характер. но отношението на атака към властта не е коалиционно. то си е поддържащо. е, да видим какво ще се получи от вота на недоверие. не много, но трябва да се прилага от време на време за събуждане на интереса към нс

72

Анонимен

преди 13 години

Сега по добре ли ти е, като кокъла е в други. Кокъла си остава кокъл !!

71

Анонимен

преди 13 години

Станишеф пак ще тропка нервно с краченца :)))) Не му подкрепят вотчето...Най-верен съюзник му е отново незаконната етническа организация ДПС

70

Ко

преди 13 години

Някой ако си мисли, че сега не се краде !! Жестоко се лъже !!Вие си се плюйте, хората си забогатяват благодарение на пуснатите от вас бюлетинки :)) Аз мисля, че по зле от сега не сме били през посл. 10 г.,.. най вече защото вървим надолу,..

69

Ганка пиянка

преди 13 години

Народа нищо не се чуди другарю, народа си каза тежката дума на изборите .няма за какво да се чудиединствено БСП се чуди и мае как да си върне сладкия кокъл, дето и го взеха.

68

arhar

преди 13 години

Бля - бля !Гласуването в пленарна зала за създаването на съд ' АНТИМАФИЯ ' най - добре ще покаже кой кой е , а именно , кой е съпричастен към мафията и кой се бори с нея !

67

Анонимен

преди 13 години

Пишеш тъпотии, но никът ти е хубав!

66

СДС-ар

преди 13 години

Днес *** не пишат против Костов, защото репетират за манифестацията утре :) Хайде, другари, напишете за приватизацията, за Балкан :) А на мен минуси :)

65

Анонимен

преди 13 години

Интересно как Доган след като не е комунист или агент на ДС е имал достъп до тези списъци?Нещо не ти се връзва коментара!Така е всички са комунисти или техни слуги, освен ББ!Сега някой ще каже и той е бил член на БКП, да ама тогова нямаше избор щом искаш кариера.По важното е мисленето, от колкото партийната принадлежност.Например аз харесвм много Никойла Камов, един наистина умен комунист, който може да критикува свойте, не като тия от БСП дето викат само-ДА,ДА,ДА!

64

лекарче-некадърниче

преди 13 години

политиците нямат чувства имат си интереси.Та какъв е интересът на мавъра??Да си внедри в система та да цоца.А какъв е интересът на БСП-да се съживи,че е умряла съвсем.Остава и ДПС да се юрне...божееееееееее

63

Смех

преди 13 години

Любимият спорт на БГ *** е плюене по Костов, на фона на мазна *** чалгия !

62

фиро

преди 13 години

Байко, основанията за вота са безспорни само в мечтите ти.При предсрочни избори, БСП едва ли ще влезе в парламента. Освен разбира се ако не са измислили някой чекистки номер за подмяна на вота.ДПС начело с гениалния хидро инжинер Доган ще вкарат някое и друго *** депутат, колкото да не е без хич. И тяхната е изпята. Повярваха си че са вечни и ядат пилаф от една тава с Аллах.Народа не се чуди какво става за твое сведение. На народа отдавна ни е ясно. Друг е въпроса какво правим.

61

Манол

преди 13 години

И как точно се е провалило правителството в здравеопазването, като прави проверки за болни, дето не са болни и оряза парите на корумпираните лекари, които дават болнични на здрави хора, за да източват касата.Това са си правилни антикризисни мерки, според мен, ако не ти харесват проблема си е твой. 20 години всеки точи откъдето свари, сега ГЕРБ затегна дисциплината и заврещяха тарикатитеами това е положението, вървим към белите държави, съжалявам че не ти харесва.

60

Анонимен

преди 13 години

какво сравнение самоне мисля , че държавата ни може да се сравни с горяща къща, а и да е такава затова далеч не е виновен само Бойко и е минала едва година от управлението му и вотовете заваляхаЯ в *** вие от БСП и ДПСм най-големите крадци сте и това народът го знае

59

Анонимен

преди 13 години

синята коалиция много точно са формулирали позоцоята си. *** да духат. те не могат да са алтернатива. жалки червени ***.

58

ЧЕ от БГ.

преди 13 години

Когато гори къщата на комшията ти да не ходиш да гасиш защото си скаран с него не ми изглежда хич разумно,господа от СДС и ДСБ!!!

57

Бореца

преди 13 години

много им се иска на костов да бъде алтернтивата но не би! Иска му се да се върне добрата за него 1997 година само че и на него му е ясно,че това няма как да се случи по ред причини,като че в момента не управлява БСП,така че няма на каква подкрепа отвън т.е. Сорос вече не се интерисува от нас, освен това какво може да предложи Костов светло европейско бъдеще ние сме в Европа,успешна приватизация то няма вече какво да се приватизира, така че и той не е алтернатива, както и всички останали!!!