52

Калин

преди 13 години

работата на учителя "класния" да определя кой кое ли е? ми, че що не ги направим и партийни секретари / не, че са / де факто!може тавана пенсия да вземат.. и без това ги храним допълнително!

51

Калин

преди 13 години

тази коджабашева колко стаж навъртя у това министерство? все на "експертни" длъжности!аман от партизанщина - религията на ***!

50

az sum

преди 13 години

до 36 Интересен въпрос? Марионетките в МОНМ не са поставени, за да правят реформи, не ви ли е ясно.Там са, защото са удобни,послушни и изпълнителни.Те залагат на "приемствеността", защото така е по-удобно.Думата реформа в това министерство се тълкува и разбира по друг,удобен за тях начин

49

Инан

преди 13 години

много мръсотия в МОНМ.Подливат си вода,натягат се,е-аги слагачите....Защо смениха Ломева, някой знае ли? Сега явно пак някой си е харесал мястото на Коджабашиева. В такава потискаща атмосфера не се работи

48

аз

преди 13 години

ДНЕС Е ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН ЗА БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ.КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ТАЗИ ВЪЛЧЕВА СКУМРИЯ ДА СЕ МАХНЕ.

47

Az 4ovekat

преди 13 години

nai setne tazi uslijliva garga si nameri i polu4i zaslujenoto. Radvam se 4e e sko4ila s dvata si kraka v blatoto. Za sajalenie ostava v Ministerstvoto, no tam iskat i se obgrajdat s boklutzi.

46

Мъдовски

преди 13 години

Тази жена винаги ми е била доста странна и с тази фризура съм я оприличавал като партийна активистка от 50 години на миналия век. Но мисля, че много съвестно си върши работата. Ами кой друг, ако не класната, ще се запознае с родителите на Иванчо и Хасанчо, на Ана и Айше, и ще се запознае с обстановката, с вероизповеданието и етническата ориентация на семействата. Г-н Министър, ако освободите тази жена ще направите грешка!

45

Dada

преди 13 години

Предложението на Атака е много правилно! Ти си този който се заяжда и не разбира от образование!

44

i

преди 13 години

поредният употребен от Министъра!

43

Д о Атака 28

преди 13 години

Ако такива "умни и грамотни" като теб дойдат на власт-по-добре да закрием образованието!Ще го караме само на две дисциплини-основно образование-РЪКОПАШЕН БОЙ ПО ***,***,ЕВРЕИ,***,ИНТЕЛИГЕНТИ---АБЕ ВСИЧКО,КОЕТО НЕ Е АТАКА!Средно образование-Плакати,викове,закани , площадни крясъци и БИОГРАФИЧНИ ДАННИ ЗА ВОЛЕН-рецитация на биографията на Вожда и Жена му!За висше образование ще се изисква-бележка от Лидера и атестация да бройката на претрепаните от Основното образование!

42

ПРАВО НА САМООПРЕДЕЛ

преди 13 години

ВСИЧКИ БЪЛГАРИ=====МАРСИАНЦИ !!!

41

БЪЛГАРИН

преди 13 години

според ДПС, ако се самоопределя като МАРСИАНЕЦ, макар че не зная езика е обичаите им ,е мое ПРАВО.НА ПРЕБРОЯВАНЕТОВСИЧКИ ДА СЕ ПИШЕМ МАРСИАНЦИ, СЛЕД КАТО ДПС ЩЕ ЗАПИСВА БЪЛГАРИТЕ И *** КАТО ТУРЦИ !МИНИСТЪРЪТ Е ХРАНЕНИК НА СОРОС Т. Е. С ДПР *** В ЕДНО ГЪРНЕ И ПАРИТЕ ИМ СА ЗА ДА УБИВАТ БЪЛГАРСКОТО.

40

444

преди 13 години

Пак искат да манипулират българския народ като скрият резултатите от преброяването.Абе хора в обединена ЕВРОПА няма чиста нация,разбрахте лиииииииииииииииииииииии..........

39

Dada

преди 13 години

Смяна на всички директори на училища които са заемали този пост повече от три години! Всички са назначени на партиен принцип от предната партийна ламя, *** на измислени партийни величия! Пълнят партийните касички на този който ги е сложил по местата, сладки служебни командировчици...за ядене и пиене. ***!!!!

38

подкрепям!

преди 13 години

Този Игнатов трябва да направи следното:1. Да преструктурира МОН. Защото там има експерти, които са участвали в другите управления, и са част от съсипването образованието!2. Да се махнат експертите и директори в МОН, отговарящи за информатиката, защото са МНОГО ЗЛЕ!3. Инспекторите в РИО-тата да са на МАНДАТЕН принцип!4. Директорите в училищата да са на МАНДАТЕН принцип!/да не може да са повече от 8 години директори, защото се обуславят предпоставки за корупционни практики/

37

Анонимен

преди 13 години

Не бе Али, просто много от малцинствата се пишат българи, което си е обида за нас за това.Така че жената за мен си е напълно права.

36

адем

преди 13 години

тя защо не направи нещо да промени системата на образование, защото в момента е под нулата, а се занимава с простотии и тя ми била специалист (по свирките може би) :)

35

али

преди 13 години

Тая *** ли ще ми казва от кой етнос съм. Тя да йе и да каже *** ще си остане ***, турчина също, арменеца и той, и т.н. мойе ли да е толкова проста. И в крайна сметка като ме пише че съм BG какво ще постигне ??? Какво ще стане ако изброят 120 хил. *** като те са 1.2 мил...и т.н :) смешна работа

34

кухото

преди 13 години

Голяма част от пишещите доказват колко е зле образователната ни система постоянно.

33

МАНГО

преди 13 години

Верноооо "Соски нинай дисциплина"