208

Анонимен

преди 13 години

Това са европейски норми пич, като страна членка на ЕС трябва да ги спазваме. Или ти искаш да ползваш само благинките. Той и Бае ти *** така викаше.

207

до грамотния 208

преди 13 години

Значи неграмотни са енергоразпределителните дружества защото това е копирано точно едно към едно от фактурата. ВСЕКИ КОИТО МОЖЕ ДА ЧЕТЕ ДА ПОГЛЕДНЕ ВЪВ ФАКТУРАТА СИ ЩЕ ГО ПРОЧЕТЕ А ТИ КАТО СИ ГРАМОТЕН ОБЯСНИ КАКВА Е РАЗЛИКА, АЗ СЪМ НЕГРАМОТЕН

206

Пламен

преди 13 години

Ако имах власт бих изтребил до крак *** напаст.Мразил съм ги ,мразя ги и ще ги мразя.На света няма сила която да промени мнението ми за тези полупримати.Симпатизирам на Хитлер заради унищожаването на ***.И въобще не ме интересува колко минуси ще имам тук.ПРОСТО МРАЗЯ ***.И всичко което е в техен ущърб ме радва.И браво на унгарците заради смелоста им да изразят волята си за борба с *** зараза.Дано скоро и при нас се явят такива мъже.Политици който да имат топки т.е.смелост

205

до 209

преди 13 години

Абе отворко не говорим за такситата ти кажи за енергото. Това че някой е извършил убииство значи ли че и аз мога да извърша. Ако такситата са нарушили и енергото ли трябва да нарушава.

204

За 206

преди 13 години

Абе пич човека те пита Каква е разликата между Пренос през електроразпределителната мрежа НН и Цена пренос през електроразпределителната мрежа?Хайде като си грамотен отговори каквоа е мамаму стара.

203

Анонимен

преди 13 години

На въпроса, който си задал бих ти отгворил така.1. Каква е разликата между НАЧАЛНА ТАРИФА при такситатата и ЦЕНАТА от навъртяните километри. Защо плащаш и двете? Замисли се.

202

Анонимен

преди 13 години

Аз ти сложих минуса, защото си технически неграмотен. Сори.

201

Анонимен

преди 13 години

2. Каква е разликата между Пренос през електроразпределителната мрежа НН и Цена пренос през електроразпределителната мрежа?3. Каква е разликата между Достъп до електроразпределителната мрежа НН и Цена за достъп до електроразпределителната мрежа?НЯМАТЕ ЛИ УСЕЩАНЕТО ЧЕ ПЛАЩАМЕ ЗА ЕДНО И СЪЩО ДВА ПЪТИ.

200

Анонимен

преди 13 години

Ами ако си неграмотен дотолкова, че не можеш да различиш 5-6 цифри от дисплея на електромера ти, ще те мамят. Нали получаваш фактура, в която има отчетените показания. Аман от лаици, които пък на всичкото отгоре се правят и на професори по форумите.

199

Анонимен

преди 13 години

Интересно този който сложи минус на 190 да се обоснове защо е минуса или да обясни защо в 3 позиции нещата се дублират

198

ДО 199 И 201

преди 13 години

Той е един и същ. Та по същество как да плащаме като овчици ли, без да разсъждаваме ей така те ни мамят и изнудват а ние да плащаме, голям си бездушник служителю на енергото голям си.

197

ТОК

преди 13 години

Еон,оставете кабелите голи,пуснете ток 350,после фадромата ще изрине мангалята в дерето...

196

АБЕ 199

преди 13 години

КАКВО ДА ПЛАЩАМ ТИ ВИДЯЛ ЛИ СИ СИ ФАКТУРАТА, АКО НЕ СИ ВИЖ Я В 190 ПО-ДОЛУ

195

Анонимен

преди 13 години

Как не ви е срам. Не се ли замисляте, че в момента се радвате, че едни мръсни долни нагли *** са набили едни българи-техници, които са изпълнявали службените си задължения. Или и вие сте на мнение, че тока идва от небето и може да не са плаща. Ако е така с нищо не се различавате от долните ***. Същите сте.

194

Анонимен

преди 13 години

САМО ТАКА БОЙ ПО КРАДЛИВИТЕ ЕНЕРГО ДРУЖЕСТВА, ПРОЧЕТИ 190 И ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЩО Е КРАЖБА И КОЛКО МУХЛЯСАЛ И СТРАХЛИВ НАРОД СМЕ.

193

Анонимен

преди 13 години

Чета и ми е смешно. Байганьовщина страхотна. *** толкова обича да не плаща, че е готов да изкара дори смрадливите *** герои. Срам ме че съм се родил в тази *** държава, както каза Алкохолизираният Плондир.

192

Анонимен

преди 13 години

Това може да се случи единствено в *** ***, където правителството непрекъсното настройва хората да играят срещу правилата. Мафиотска държава.

191

САМО ДА МИ ДОДАТ

преди 13 години

Аз пък ще се "отчета" с голямата цепеница на тия от Софийска вода и топлинното счетовоство.

190

Йово

преди 13 години

"Те дължали на компанията общо 81 000 лева". - Ако ние дължим повече от 2 лева ще ни спрът тока а на тези чак на петцифрена сума са отишли да им спират тока. Поне *** са задружни а не като българите те си отстояват правата затова и никои не ги пипа за нищо, на работа не ходят пари получават, сметки не плащат а после им ги опрощават. Живеем в смешна и жалка държава.

189

РАЗБИРАТЕЛ

преди 13 години

ОТ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ДОСЕГА НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА - КОИ СА ПО-ГАДНИТЕ *** ( ЕНЕРГОТО ИЛИ *** )