347

:)

преди 13 години

Да бе за тия дето крадат голяма криза. Който работи за крадци и него го хваща кризата. Виждам го и по мойта заплата. Макар, че падна драстично пак ще гласувам за ГЕРБ.

346

мойсей

преди 13 години

Мойсей е само наблюдател на събития,но за разлика от други умее да анализира!И тъй като най вероятно е засегнат се опитва да предпази младите роби!Разбира се ,че очаква да си признаят след като го оплюят първо,но ще се сетят за написаното след като си изпатят!Ще се радвам поне да успеят да предадат опита си на децата си.............

345

асан

преди 13 години

Серж това е едно градивно и строящо магистрали правителство мислещо за бъдещето ат и беше управляван управител и освен бетон върху плажовете нищо друго не направихте а също като едни *** ни хранихте с европейските отпадъци и не закачахте месарите понеже са отвашите кръгове.

344

СереГейове

преди 13 години

Тоя райбер нема ли срам да се показва пред хора бе!!!?? Аз ако бех на негово мяст, щях да си направя пластична операция и да си сменя името!

343

ГЕРБ СТАРА ЗАГОРА

преди 13 години

Чудо голямо !СМЪРТ ЗА БСП!

342

мойсей

преди 13 години

Не се заблуждавайте!Юмрука на партията майка ДС ще Ви тероризира и през зимата до като не харесате серГея и сами да поискате новата-стара схема на социален Фашизъм!Поне не се лъжете да Ви бият пак пред парламента!Това е стар изтъркан номер на фашизоидите!Спомнете си за китайските студенти изпомачкани от танкове управлявани от техни еничери.........

341

Ален мак

преди 13 години

Мойсейчо, амит е герберите като теб, бе ! Дай да уморим дъртите, а младите лесно се лъжат.Сега разбрахме напълно защо е този геноцид.Както едно време ни лъжеха колко лощ бил капитализма, сега по същия начин децата ги заблуждавате колко лошо било при бай Тошо. Дрън !

340

givko123

преди 13 години

ЧЕРВЕНИ ***

339

Сергей

преди 13 години

Аз ако имах 140 послушно гласуващи депутати, щях да им оставя най - малко 15 млрд и пак щяха да мрънкат.Наистина не мога да бъда премиер на толкова *** народ.

338

Петмезов

преди 13 години

Няма циментови тикви. Има сладки ( които хората могат да ядат след съответната обработка) , има и фуражни тикви, които животните ядат без предварителна преработка. Исакате, неискате ще трябва да оприличавате г-н премиера с единия от двата вида тикви. Можете да правите и подробно описание на тиквите като ползвате уточнения: празна, зелена, куха, развалена , както и магистрална, дебела, проста и т.н.

337

Анти Гей

преди 13 години

Бати, тоя е голям будала! Да се яви на конкурс "*** 1"! Мисля, че ще отвее конкуренцията!

336

загубеняк

преди 13 години

Правителството на Бойко-циментовата тиква е най-*** и некомпетентно правителство в най-новата ни история.Това правителство води война на геноцит срещу собствените си избератели-дано скъпите им избиратели поумнеят от идващата тежка и непредсказуема зима,зима на тотален срив на икономиката на държавата ни.Който оцелее....................

335

Анонимен

преди 13 години

Tozi очилатко некадърен, некадърен още крадлив и безхаберен , много ми харесва. Само като се появи, рейтинда на ГЕРБ се вдига,

334

Българин

преди 13 години

Колкото и да ми е неприятен станиШеф, няма как да не призная, че е прав. Мърморихме с основание срещу комунистите, но Картофоподобната Тимберица, дето ги наследи е по-страшен от природно бедствие - разрушително земетресение, ураган или суша биха нанесли по-малко щети.

333

Отначало!

преди 13 години

Вече има 350 коментара. Трудно се четат. Дето казват администраторите - не се знае чий * в чий *** е. Да започнем отначало. И като за ново начало предлагам Станишев за следващ премиер след Нова година. Гласуването започва сега.

332

Иво

преди 13 години

Да си припомниш какви ги е творил Станишев, когато все още беше МП. Една извадка от стенограма от МС."Тогавашният министър на държавната администрация Николай Василев директно говори, че в края на бюджетната година (2009) държавата трябва да изкара на хляб и вода, за да оцелее изобщо."

331

Антикомунист

преди 13 години

Погледнете гнусната му интернационална, българофобска, болшевишка муцуна! Ей той е олицетворения на безродниците, които половин век вече съсипват Родината! Гейко, остани си в историята като последния комунист! Нещастнико, кога ще оттъпвете България от себе си - Тя няма нужда от вас, червена пасмина такава!

330

Иван

преди 13 години

България в ценови шок , финансов колапс и икономически банкрут. И това благодарение на една грешна икономическа и финансова политика на некадърното правителство на една нагла мутра - Боко тиквата. Оставка Боко тиква - ОСТАВКА

329

Анонимен

преди 13 години

Доган е виновен!

328

Обективен

преди 13 години

Гнусният некадърник Станишев отново се обади.Че не са китка правителсвото, това е ясно за всеки, но последният, който трябва да го констатира е цайсето от прогнилата "опозиция".След вас не знам какво по лошо може да ни сполети .Нагледахме се на нагло крадене от турци и ***, нагледахме се на най некадърното управление от времето на виденов и пак имаш наглостта да говориш.Добре, че ви се изсипаха милярди от запад, че иначе не вот на недоверие щеше да ви свали, а озлобения народ да ви избие