19

азззз

преди 13 години

кат' ти гледам правописа - българският не е сред тях!:)

18

оле мале

преди 13 години

"хюлет пакер"????????? пази боже, сляпо да прогледне.......Неграмотността отдавна не смея да коментирам.Но поне се напънете да си запомните името на работодателя за следващия път.

17

шефа на кол центъра

преди 13 години

А сега защо не бачкаш, ами си лафиш из форумите? Да не резнем бонусчетата тоя месец, а?

16

Анонимен

преди 13 години

В Бг от една година НИЩО НЕ СЕ ТЪРСИ.Само се уволняват работници.Тенденцията ще се запази до следващите избори.

15

ТРЗ

преди 13 години

"Оператор на наземен транспорт с биологична тяга" - ще рече каруцар

14

N

преди 13 години

перфектно владея 2 езика,работата в кол центр не е сложна,просто трябва да имаш нерви и търпение.хюлет пакер,намира се в бизнес парка,усливията са перфектни.казал съм над 1000 лв,осигоровките са перфектни+бонуси+ваучери и тн.

13

ръца-пръца

преди 13 години

мърчандайзер - 18 годишна тийнейджърка ти подава парченце салам на клечка в магазина :))) Или казао по нашенски - зарибителка :))))

12

Анонимен

преди 13 години

Е, ти какво искаш?? Като се обадиш на нет доставчика си и да ти вдигне главния инженер на фирмата и да ти обясни в детайли какъв точно е проблема и как точно мислят да г оотстранят?|Технически спецификации на устройствата, функционалности и пр.За всяка позиция си има човек, стига сте мрънкотили.То пък няма новина, за която да не започне да се мрънка и да се реве.

11

Анонимен

преди 13 години

То затова при проблем с нет/телефон/гсм се виждаш в приключение, защото се сблъскваш с "ИТ специалист" , който всъщност е обикновен студент търсещ препитание и готов да дава денонощни смени. Такива специалисти се търсят непрекъснато, тъй като текучеството е огромно. А на номер 6 N, само ще му кажа, че ако знаеше език щеше да взима над 2 бона :) Всеки с възможностите си. А чисто физически подобна работа се издържа на крехка възраст и то не повече от 2-3 години

10

Анонимен

преди 13 години

Пич, не че нещо, но...да работиш в Call center ти трябва перфектен западен език и познание в областта, в която ще консултираш по телефона или за продукта(обикновено software). Така че...май не си е баш "телефонист".И...телефонист означава някой, който извършва услуга във връзка с осигуряването на телефонната линия и който реално осъществява връзката ти с абоната.Бъди сигурен в нещо преди да го коментираш, защото си определено некомпетентен, да не каже и по-силна дума, четейки коментара ти.

9

do 1

преди 13 години

Дилър за управление на бензиностанция е наемател на бензиностанция, но подчинен на фирмената политика на веригата.

8

Личен състав

преди 13 години

дилъри за управление на бензиностанции"" - това значи бензинджия "оператори на млеконадойна единица" - значи кравари"технически сътрудник за управление на офис" - значи секретарка

7

Анонимен

преди 13 години

Никой не спори ена работа дали е хубава или лоша. говорим за звучните наименования дето има слагат на професийте за да изглеждат европейци.

6

N

преди 13 години

аз работя в кол центр,как то номер 2 каза телефонист.заплатата ми е над 1000 лв и нека да съм телефонист

5

Анонимен

преди 13 години

През Август не е интересно .......... Кажете През Зимата кого ще търсят ....... щото май ще се хванеме за палците ......

4

Evil HR

преди 13 години

"Мениджър Логистика" = "Склададжия":-)

3

Анонимен

преди 13 години

Нищо не се търси! Търсят се балъци да работят за без пари, а работодателите продължават да си мислят, че са на далавера, като взимат такива.

2

...

преди 13 години

оо да така е...или пък "съпорт" (имаше и още но не се сещам в момента)...да си го кажат направо "телефонисти" и толкова.

1

Анонимен

преди 13 години

""дилъри за управление на бензиностанции"" - това бензинджия ли значи?най ми е смешно като кажат продавач консултант, а не си използват думата магазинер.