74

edno kuni

преди 13 години

Ама безкрайно си ***, те *** са са гласоподаватели на БСП...

73

Анонимен

преди 13 години

Трябва да се роди втори Хитлер но един няма да е достатъчен за тая НАПАСТ

72

Герберчо

преди 13 години

Кради на воля, ***, важното е утре да гласуваш пак за ГЕРБ. Пък откраднотото ще го плати Дянков. От джоба на "***" българи...

71

PPP

преди 13 години

Усеща се и във въздуха даже, че скоро нещо ще се случи с "нашите събратя" ***. Просто чашата преля!!! И други малцинства има в БГ ама никой не писка толкова колкото тях. Всички си работят и си издържат семействата. Само *** не се плашат от нищо освен от работа. Оповават се на Евро рома, хелзински комитети, европейски организации за малцинствата и прочее ама вече не се издържа. Не искам аз да плащам за ***!!! Всеки месец от всеки нас отиват по 100 лева за тях от заплатите ни! Стига

70

Анонимен

преди 13 години

абе атака ако доидат на власт ще се оправят с ***, ама ...историята показа че бсп-то и ндсв-то не обръщаха внимание на по дребните от тях крадци, може пък герб да се оправят, ще видим макар и аз да не граня големи надежди

69

Аксиома

преди 13 години

Когато една държава се управлява по ***, *** имат право на всичко.

68

решение?

преди 13 години

Нещо не пречи при подобни набези, военни да влизат в най-близкото *** гето и да изпразват по няколко пълнителя по ***. Па да вим после да ли ще смеят да крадат жица.

67

Bob

преди 13 години

За *** - резервати... Явно няма да стане това с интегрирането...

66

Атака

преди 13 години

Ами тия като ги хванат да ги съдят за терористичен акт. Защото другия път може да убият 50-100 човека!!!

65

Анонимен

преди 13 години

30 години няма кой да ги спре. дано най после се намери някой натегач на бат бойко да си свърши работата, за която му плащаме от доста години

64

Safo

преди 13 години

Следващия път аз и цялото ми семейство ще гласуваме за тази партия, която твърдо и категорично заяви, че ще обуздае *** престъпност. Знам само, че тази партия няма да е ГЕРБ или Атака.

63

Анонимен

преди 13 години

днес чета ,че а някакав друг *** в Млашевци ударил полицай с тухла по главата и избягал..!!! Питам защо не го е гръмнал в миризливата глава ...!!!??

62

Великият Гетсби

преди 13 години

Докато не затворят *** в гета с петметрови бетонни стени и бариера на входа с цял взвод въоръжени до зъби кашици, няма да има управия.

61

......

преди 13 години

Трябва кражбата на жици да се смята за акт на тероризъм и тези *** да се наказват. Докато има кой да им купува проводниците много ясно, че ще крадат. Нали са си крадлив народ. Друго не знаят.

60

Анонимен

преди 13 години

До кога......? *** ще ни превземат!

59

Ариец

преди 13 години

Трябва да се проведе акция "***",на хванатите да се приложат ''Крумовите закони''.Който краде без ръце,който бяга без кръка.Ще ли да ни превземат,е от кой ще крадът после,като останат само ***.Не трябва никаква толерантност с тази ***,само бой оправя нещата.

58

Кумчо Вълчо

преди 13 години

*** никога няма да станат българи, но българите започнахме да ставаме ***. Живеем ден за ден и го ударихме напряко през къра, защото няма алтернатива за по- добър живот. Повсеместна простотия, чалга и неграмотност.

57

PPP

преди 13 години

Аз лично с *** "Манга" не бих се измил! Не знам за вас, но мен ме е гнус

56

Един Българин

преди 13 години

За съжаление червена шапчице истината боли. А тя е, че политиците предпочитат да са на чело на прости и необразовани хора за да могат да ги манипулират по-лесно. Такава е тенденцията, която започна от САЩ, за съжаление не подмина и европа. При нас най-лесно е с "братчедите". Те отговарят най-добре на тези зисквания и заради борбата за власт ще ни крадат и други такива неща, а ние "нетрябва" да правим нищо,защото ще нарушим закона и нас ще съдят.

55

Зелената барета

преди 13 години

Във Франция жандармерист застрелва *** защото не се подчиниява на заповедта му и го е нападнал. На другия ден цяла тумба *** нападат сградата на жандармерията. Ето тази е причината Саркози да изселва български и румънски ***. Французите не си играят на шикалки.