127

Анонимен

преди 13 години

Има лесно - ПРОСТО НЕ КУПУВАЙТЕ ТЕЗИ ***! Нека да им падне оборота на всичките фирми, дано да фалират и да си ядът те лай**та с който ни тровят. Гадни ***.

126

Анонимен

преди 13 години

Да то немците ,словенците,чехите и др. де ще могат да правят салами и при тях сигурно няма контрол!САМО КИРИЛ ВЪТЕВ МОЖЕ ДА ПРАВИ САЛАМИ и контрола в Тандем е най голям!Да ходи тоя да ги приказва на бабената си трънкина!И този в мафията с Найденов,Войнов и Кулински!Да им ядем *** от по 20лв. и повече!Това е далаверата бе хора!

125

Анонимен

преди 13 години

За фирмите глоба от 100 лв., а за нас отровите продължават. Отдавна не купувам колбаси, ама и като си смеля месо каймата става една водниста и безвкусна.

124

Анонимен

преди 13 години

И да е по незадължителното БДС и да не е ..... пак ще ядем ла***а

123

потребител

преди 13 години

БРАВО !!!НАЙ НАКРАЯ ДА ВИДЯ ИМЕНА НА ФИРМИ а не "има стока на пазара дето не става за ядене"ЕЙ ТАКА РЕДОВНО ДА СЕ ПУБЛИКУВАТ НАРУШИТЕЛИТЕ ПРИ ВСЯКА ПРОВЕРКА И ПАЗАРНИТЕ МЕХАНИЗМИ НА ТЪРСЕНЕТО И ПРЕДЛАГАНЕТО ЩЕ ЗАРАБОТЯТ ДАЖЕ И КАЧЕСТВОТО ЩЕ СЕ ВДИГНЕДАВАЙТЕ В ТОЗИ ДУХ!

122

daniela

преди 13 години

бля бля има ли още някой, който вярва на бб и цц :) отивайте си вече не се ли нагушихте достатъчно ? ще си ядем същите *** на двойна цена стига с този пиар

121

Aman

преди 13 години

И търговците и месопреработвателите са за публично линчуване.Кажете кои са измекярите.................. Ние потребителите можем да ги фалираме и това би била единствената реална мярка, която може да им бъде наложена....защото в БГ съдебна система няма

120

az

преди 13 години

не пишете търговците, а дайте информация за месопроизводителите

119

реалист

преди 13 години

както и всяка друга раБота в БГ явно и за тази акция някой си е платил. Кой може да каже защо са били проверени точно тези обекти, а не някои други и изобщо на къкъв принцип са избрали кого да проверяват.

118

Анонимен

преди 13 години

какви дупета тези са си истински *** и като в китаи тровиш народа на стадиона и куршум в тила иначе само си чешем езиците утре ще сменят името на фирмата и пак ще ни тровят-планът ранърс в деиствие

117

Анонимен

преди 13 години

Гъзъ ми с рози накичи оттам саламче си хапни...

116

Анонимен

преди 13 години

до 2...И КАКВО ЩЕ ВИДИТЕ НА 1 СТРАНИЦА e-mail НА "бела българия"Задължително погледнете!

115

дедо Стефчо

преди 13 години

буля Мара, рядко тук се среща съдържателен коментар, от който да не лъха песимизъм, отчаяние и глупост. критикарството очевидно е национален спорт в бг и повечето *** бързат да търсят под вола теле. напълно съм съгласен с мнението ти.

114

Данчо

преди 13 години

87 още не си разбрал за "свинете"?240 висят на врата на всеки от нас!И хиляди държавни чиновници и цялата ***- "бизнесмени"!Сега стана ли ясно на всички?

113

опитност

преди 13 години

Гледах "Здравей България".Видях опаковките на обвинения производител.Като опитна домакиня,която знае какво търси, с ръка на сърцето мога да кажа,че това са едни от най-нискокачествените местни продукти.Отвратителни са.Повече не е необходимо някой да ме убеждава в правилността на акцията.

112

Анонимен

преди 13 години

Чух че в охладените пилешки бутчета се инжектира някаква гадост,дали затова са такива ,,пихтиести,, ?

111

B-s

преди 13 години

Това вече е нещо друго. Сега , господа журналистите ако публикуват и документа ,в който са упоменати фирмите - нарушителки , картинката ще лъсне и няма да има място за съмнения относно поднесената информация.

110

зА 116..

преди 13 години

ТОВА Е РАЗЧИСТВАНЕ ТЕРЕНА НА КОНКУРЕНЦИЯТА, ЗА МЕСАРИТЕ НА МАФИЯТА.ЕСТЕСТВЕНО ,ЩЕ УДАРЯТ ФИРМИТЕ ,КОИТО СА ВЪН ОТ СДРУЖЕНИЯТА НА МАФИЯТА.ПОСЛЕ ЩЕ ИМА ФИНАНСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТОВЕ.ПРОСТО Е, АМА........ТРЕБВА НЕКОЙ ДА СЕ СЕТИ.

109

Анонимен

преди 13 години

Брей как няма някоя голяма фирма бе-КФМ,Сачи,Леки и др.,а само малки регионални фирмички.Те големите дават яки пачки ,да не им лъснат ГЪЗОВЕТЕ!!!

108

Анонимен

преди 13 години

Всичко иде от далаверите на Найденов,Войнов,Кулински!Просто този г-н с Дупетата не си е платил където трябва!