24

dedo

преди 13 години

23, само част от личния състав на МВР е за ***. Има множесто служители, които почтенно да си дават приноса и да действат така, както би трябвало. Както винаги върха на пирамидата е прогнил и част под него. Ако нашите управници мислеха за народа, щяха да напишат закона за полицията така, че да пази самите полицаи и да им даде права. Факта, че те са безправни, кара редовия полицай да бъде мижитурка, за да спаси евентуално себе си, при възникване на ситуация.

23

Maraba

преди 13 години

До 15А и да пристигне,нали някой требе да може да чете!!!!

22

Анонимен

преди 13 години

'ПЕПИ", това е галеното име от ***

21

Анонимен

преди 13 години

Za svedenie na vsichki veche politsaite ne sa podsadni na voenna prokuratura.Taka e ot godina i polovina i veche vse poveche stavat iztsepkite.I oshte poveche she zachestjavat.Sega te sa devoenizirani,podsadni sa na tsivilnija sad ama polzvat vsichki privilegii kato voennite.A ako polzvash privilegiite trjabva da poemesh i otgovornostite!!!Istinata e che v momenta politsaite sa nenakazuemi.Dano po malko hora da postradat ot tova

20

ДЕВОЕННИЗИРАН

преди 13 години

А това, че случаят е отразен в новините малко ли е? В полицията и жандармерията са назначени най-големите *** и ***. Погледът им е животински, а излъчването агресивно и плашещо. Занимават се предимно с престъпна дейност злоупотребявайки със служебното си положение. Извинявам се на онези 5% от служителите, които си вършат работата.

19

Анонимен

преди 13 години

18Много добре казано.НАСИЛИЕТО ПОРАЖДА НАСИЛИЕ.Желая МНОГО УСПЕХИ на герберушките в насилието което упражняват в/уредовите българи.Рано или късно бумеранга се връща.

18

dedo

преди 13 години

Нещо много важно: забравили сме кои сме били, какво са правили наште предци. Ние сме велик народ. Трябва да спрем да им се плашим. Трябва нашето ура да се чуе още веднъж, още много пъти. Те трябва да знаят - ние сме българския народ и така няма да им се оставим.Тоя път поробителя - това са нашите управници.Левски е умрял, време да се роди отново!Тоз, който падне в бой за свобода, той... не умира!!!

17

dedo

преди 13 години

webadmin, по време на войната на капитаните срещу генералите нашите войници са били от всички възрасти. Върнали са се за 2 дни от турската граница, докато двете дивизии, оставени да пазят София, са се биели като за последно. Нашите са оставили не много по пътя, влезли са в бой и от Сливница чак до Ниш и Пирот са стигнали, преди австрийска армия да ги спре. Ако ние тръгнем, те няма да разберат кога ще са долу. Е*ал съм ги в спец частите, пред куршума всички са равни.

16

Анонимен

преди 13 години

И защо има въпрос след заглавието????КОЕ НЕ Е ЯСНО?КОЛКО БОЙ ТОЯНО Е ОТНЕСЛ ЛИ??Мамка ви и манипулатори медиини.Вие е***те майката на тази държава,*** долни.

15

webadmin

преди 13 години

Дедо, остави ни нас, ние над 40 сме умряла работа. Милиционерите са ни поробили преди много време. Но работя с хлапета около 20-те. Е повярвай, сегашните нямат никакви скруполи да захапят ченгето за гръкляна ако онзи е прекалено брутален. И май точно това е правилния път. Агресията предизвиква само агресия.

14

Знаещ

преди 13 години

Ооо, връщат се. Особенно боя. Повярвай. Няма по добра музика за ушите от полицейско хленчене, като го приклещиш сам във входа му. Даже не се сеща за пушкалото си.

13

dedo

преди 13 години

До 7 и 8: тия са искали да го утрепят. А е посегнал да се защити, а са щели на място да го убият.Това е нашата мила действителност - МВР е поръчково, когато става дума за корпоративни интереси. Гражданите - кой ги е*е тях за слива. Тия хора вътре са башибозук, а не полиция...Лошото е, че ние се оставяме да ни мачкат. А трябваше като *** са се съберем и първо с протести и блокаж на София да проверим дали министъро ще да отреагира.

12

Анонимен

преди 13 години

Когато и АКО тя пристигне, ще бъде направена служебна проверка на изнесените от гражданина факти. Е това най ми харесва, АКО СТГНЕ, щото може и да не стигне, да се изгуби някъде по пътя, жалбата..)))

11

Спокоен

преди 13 години

Значи пича живее в най полицейската държава в света САЩ и си няма проблеми. Но пристига в България и се среща с късопишковец от МВР. Дълбоко комплексирано прасе с фуражка ... и проблем.Истината е, че кокато започнат да се пребиват милиционерите ни поголовно, тогава някой ще прозре, че има проблем с подбора на кадрите в МВР.

10

Анонимен

преди 13 години

Виж да ти кажа това момче се пуска на свободните боеве това кюфте от жандармерията просто няма никакъв шанс срещу него ! мислят си че като изпият една кофа с хапчета и са много силни ама са пълен жмел преди време имаше един случай в Б-с когато един мой познат нокаутира 2-*** полицай от БМБ след като тего нападнах цивилни в дискотека . Така че туй жандармеристче добре че му е било пагаончето иначе сега щеше да е в болничен !

9

Анонимен

преди 13 години

"Във въпросната нощ към 23:30 часа Стоянов шофирал от парк "Росенец" в посока Бургас, когато в тъмен участък бил спрян от полицейски патрул. "и кво е правел в парка Росенец посред нощ? сигурно гъби е брал :)

8

Ихааа

преди 13 години

Когато са 10 срещу 1, полицаите ни са мъже. Е, преди месец *** убиваха човек пред очите им, а нашите смели, български орли тихо се насираха от страх. Е, кажете ми - има ли по гнусно нещо от български полицай ?

7

Анонимен

преди 13 години

това момче го познавам внук е на легендата в борбата Никола Станчев . Инфото е напълно вярно тея *** са се направили на мъже просто. 4 -*** срещу 1 хах абсолютни комплексари най верочтно тоя жандармерист с гумена кратуна е имал лични подбуди и се крие зад пагона си което е много комплексарско . Просто е видял удобен случай да се направи на мъж ! Ако Николай се е съпротивлявал и е бил съпричастен е щял да бъде арестуван а не само бит ! Така че военна прокоратура да се заема с тоя безмозъчен .

6

Чудя се ...

преди 13 години

Тоя е имал законно оръжие. Защо не е застрелял поне двама ?! Егати - те му заплашват живота, той жалби ще пише ...

5

Boxing

преди 13 години

Ей за това - посегне ли ми полицай без причина, нокаутирам го в следващата секунда. После да става каквото ще. Достойнството ми е по скъпо. Не може всеки психопат с пагони да се мисли за богоизбран.