ами помисли и си отговори сам как. зашото то е много близко до ума, който при теб явно липсва
всичко е едно и същто,повишават цените за да може и бате ви Бойко да си напални джоба,как един пат не казаха:Хяб-0,20лв,цигари-0,80 лв,
Отново си прав , това е обезкостен и опечен свински бут за 110$ което според мен си е добра цена , и си прав че в EU е по спокоен живота което е тема за отделна дискисия . Аз самият имам намерение като се пенсионирам на 55год. да се върна в България и да си живея спокойно , без да мисля дали утре ще мога да си платя тока , и без да си лягам гладен . Но както казах преди , това е тема за друга дискусия .
Имам хлебопекарна (домашна). 3часа и 40 мин е програмата за хляб 1 кг. Да, става по вкусен и мъъъничко да сбъркаш в грамажите, го духаш - хляба става кофти. Има програми и за 1 час и 40 мин, но .. след първия опит, повече не повтарям. За месото .. никаква гарнация нямаш за произхода на месото и годините му. Не знаеш с кви гадости са го поливали за да изглежда прясно.
Една МАЛКА подробност.Всички животни (прасета,***,пилета) в Бг са НАБЛЪСКАНИ с антибиотици.Храната която и дават е пълен ***.Сещайте се месото какво е.Всичко е ИЗМАМА.Българите са ИЗМАМНИЦИ.
Никак не е тъпо със съвременната техника. Вече има домашни хлебопекарни ( и брашно с консерванти и стабилизатори). Има кухненски роботи, които ти правят кайма или направо паста от местото, каквото си избереш. И не е три часа на ден. В почивния ден отделяш три часа и си готов за цялата седмица. Проблемът е, че и месо да си купиш, пак ще е наблъскано с хормони и други лекарства.
Пък и знаеш ли в хляба какви *** има? Прочети на опаковката на най-обикновеното брашно какво съдържание са обявили. Прочети на опаковката на минералната или трапезната вода. Във всичко са наблъскали химия. Отърване няма.
Въпроса не е в цената на кремвирша спрямо месото ! Въпроса е , че това е продукт, различен от месо. Ако следваме логиката - по добре чисто месо, отколкото продукт на база месо (кремвирш), то значи да си купуваме брашно и да си го правим в къщи на хляб! Да, не е невъзможно, но всеки ден по три часа за единия хляб е малко тъпо !
на чех е на 3,50 и е пълна с боклуциКАКВО Е ТОВА ЕПЖ - ДЕТО ГО ПИШАТ ПО ЕТИКЕТИТЕ НА КАЙМАТА
Тя салата е по-скъпа бе, Танче. Освен ако не си я произвеждаш сам. Нали народът заради това е болен. Един зеленчук или плод не може да си купи с огромната заплата...
Мярнах някакво свинско .. бут мисля, за 100-120 $ - 9 кг. Малко по високи са цените от България. Глей сега, в Щатите сигурно е по хубав живота и явно е по висок стандарта, спрямо България. Аз обаче предпочитам да живея в ЕС.
Отиваш си в халите и срещу 6.50 за кг ще ти смелят чисто месце на кайма.За 7.50 хубави пържолки вместо коло кремверши от 10 лв, мерси да си ги ядат производителите.не давам за сланина 10 лв.
Хехе в кренвиршите няма месо. Те се правят от чували с прахообразна смес, която се забърква с вода, слагат се едни други прахчета които се разреждат 1:1000 и се докарват на цвят, на вкус, разбъркват и пълнят кремвиршите. :)
Както и да е за пилетата , ти вземи та погледни и другите стоки , тогава ще имаш по-голяма база за сравнение .
Прав си намерих ги тези пилета за 40$ , само дето тези са нещо много специални . Един вид според производителя те са върховни пилета , Organic & Free - range . Един вид обикновенни селски кокошки , което наистина е специално нещо тук в САЩ , ако наистина е така .
ааа, в грешка съм ... 2.7кг тежи единия бройлер ... бах го в пилето ! Пел Шварценегер!Kosher, Organic& Free-RangeDouble Broiler Chickens2 Birds (Min. 3 lbs. Each)Item # 242815
Десетачка за кило кренвирши, ама ги ядеш по БДС