41

Анонимен

преди 14 години

Не е написано спрямо какво и за сметка на какво се разширява?Нали за да се разшири,трябва да заеме пространство на друго ....нещо ,или каквото е там....

40

Анонимен

преди 14 години

Какво е ДУХ ?!

39

Мечо Пух

преди 14 години

Тази статия повдига резонно въпроси като : А какво има след края ? и оше : Ако се разтяга и разтяга до безкрай дали няма да се пръсне в един момент ?

38

към 33 - допълнение

преди 14 години

Разберете, БОГ това са Законите на Вселената, на нейното създаване и развитие. Ние сме само частица от това. Стига религиозни заблуди. Вселената е Материя, Енергия и Дух едновременно, една неразделна триада, която е и в самите нас.

37

Casper

преди 14 години

До 123: Айнщайн е бил основно теоритик. На неговите теории много са смяли и са били считани за пълни безумия, докато един ден не са били доказани. Самия той има един израз, който не помня с абсолютна точност, но звучеше така:"За да бъде доказана една теория, то тя трябва приета за абсурдна.". Горе долу това е значението, но иначе думите му не ги помня.

36

12 до 16

преди 14 години

Всяка година Луната се отдалечава средно с 38 mm от Земята.

35

празия лук

преди 14 години

Ей не съм си насадил лука още, каква вселена какви пет лева

34

Анонимен

преди 14 години

Да разширение до Плътност 10 на минус двадесет. После? После започва обратното въртене и Вселената ще се свия до нов Гигантски взрив. Това е вече антисвята, където Ядрото ще е отрицателно, а около него ще има Позитрони. За известен период от време ще се създаде и радвие Биологичен антисвят, досущ като нашия. Ще се родим наново със същите глупави навици и познания, създъвайки и обсъждайки БОГ. Нали.

33

123

преди 14 години

Тва в теория + това това за тъкните енергии и матрии не е доказано! Друга теория казва, че сме във лууп и така ... пълен *** сме ...

32

Stan

преди 14 години

Така е , абсолютно вярно. да се надяваме че като се разтегли максимално вселената яките места ще останат близо до нас, так аче да не си губим енергията и времето д аходим до там :)

31

Casper

преди 14 години

До Оня: Какво според теб има практическа стойност - да си купиш кютефтета, да се натъпчеш като *** и после да ги изсереш. Това има практическа стойност в развитието на затластяването ти, а иначе дискутираните проучвания, теории, хипотези и т.н. имат практическа стойност в развитието на човечеството в една по висша форма на живот. Защо да не нахраним бедните с тия пари а. После пак ще огладнеят и пак ще ги нахраним и така всички задружно само ще ядем и ще ***.

30

Анонимен

преди 14 години

АМАН ОТ УЧЕНИ! ДА ИМ ИМАМ РАБОТАТА ПО ЦЯЛ ДЕН ИЗМИСЛЯТ ГЛУПОСТИ! ТЕЕЕ ЕДНО ЛЕКАРСТВО ПРОТИВ РАК ИЛИ СПИН НЕ МОГАТ ДА ИЗМИСЛЯТ ЗА ВСЕЛЕНАТА ЩЕ МИ ГОВОРЯТ.

29

IND

преди 14 години

На мен някакси не ми е ясно как така вселената е безкрайна и се разширява - ами пространството което заема след разширяване не е съществувало ли? т.е. било е нищо?! Ако може по умните от мен да ми разяснят моля :)

28

StarGate

преди 14 години

Безкрай няма. И пустош няма.Само ще ни трябва повече енергия, за да се придвижваме между галактиките.

27

мильо

преди 14 години

абе я си вземете гаджето под ръка, идете на море, па там се изплющете, дайте малко деца, за къв ви е тоя крив космос. ?ебането чисти и лекува, успокоява нерви, възстановява, облекчава от всякакви вселенски проблеми

26

Оня

преди 14 години

То си личи кой е тъпака. Да си прочел някъде в моя пост думичката 'Айнщайн'? И така, умни, кажи ми едно практическо приложение произтичащо от заключението, че след Х милиарда години вселената ще е пустош .. след като вече има достатъчно теории, че тя се разширява .. свива .. това не е ново.

25

Casper

преди 14 години

До х*й: Да наричаш учените ***, е нещо доста интересно :). Нали самият факт, че са учени гарантира, че са по-умни от теб. След като учените са *** до какво умозаключение стигаме за теб :).И само за твое сведение ще те иформирам, като човек, който не е учен дискутирания смисъл да думата - Вселената е безкрайна и се разширява. За да се разширява дадена равнина или пространство, не е необходимо то или тя да има край.

24

Stan

преди 14 години

надявам се това проучване да донесе качествен материла за саздаването на повече и по - добри фантастични филми и книги в бъдеще. Защото единствената фантастика която чета на последък е това как излизаме от кризата и че корупцията и престъпноста е намаляла. Много слаби произведения

23

Леле Боже

преди 14 години

На какви ли не глупости попадам напоследък, и то всички от т. нар. реална (консервативна) наука. Видимата материя във Вселената е по-малко от 3%, тя заедно с тъмната материя заема докъм 30% от цялата Вселена, останалите 70% са "тъмна енергия". Отделно според наистина сериозните теории, материята трепти на различни честоти, което обуславя отделните измерения (предполага се в момента, че са 12 или повече). Прочетете за Струнната теория, нещо, което се знае много отдавна, но не от обикновените хора

22

Darth Vader

преди 14 години

Wee to the dark side ^^ i tumnata strana shte ni obgurne i shte stanem zli ^^