118

13

преди 13 години

ето ги кои са новата бодра смяна крадци и мързеливци,ама много бързат нещо----на старите още им се краде ,още искат да лапат защото бойко и цецо много яко им спряха мандрата

117

Анонимен

преди 13 години

Абе Яворе,Абре дърво заблудено, поне да си беше поизмил косицата преди да се покажеш пред хората.

116

Анонимен

преди 13 години

Тия нещастни кретеноиди под българско кисело мляко явно разбират бъркоча на Данон.

115

Анонимен

преди 13 години

А бе ***?!? Какво значение има кой го казва и на какво ви прилича човека или пък от коя партия е? Може би ако беше излязла Ангелина Джоли да ви инфоримра, че по новия стандарт ще слагат *** в кофичките на млякото, щяхте да лапкате, понеже не е от БСП и изглежда добре? Я слезте на земята, огледайте се и помислете какво ни пробутват, този път под прикритието на стандарт. Много е удобно един - двама провокатори да слагат епитети на човека, за да може главочите да не мислят по темата а да лапат

114

123

преди 13 години

ako 4ervenite goveda ot roda "puzitanik"si bjha gledali rabotata i vmesto da prodavat licenza na bg kis.mljko na jponcite za 55000$go bjha obvarzali s %pla6tane v vremeto sega vsi4ko 6te6e da e po dobre i za 4ervenite goveda i za horata i za mljkoto.ayda sega mar6 v stadoto jvore,kato ni portjbvat goveda za komentar 6te te izvikame.opreha u mlekoto i.diotite.

113

Анонимен

преди 13 години

съгласен съм, че някой пак иска да искара някакви пари от нищото, но бих искъл да запитам ТОЗИ ГЕЙ ОТ СНИМКАТА, КЪДЕ БЕШЕ КАТО ОТ МНОГО ГОДИНИ НА САМ СЕ ПОТЪПКВАТ НЕ ЕДИН И ДВА СТАНДАРТА, А ВСИЧКИТЕ, НЕЗАВИСИМО КОЙ Е НА ВЛАСТ. МОЖЕ ЛИ ДА Е*БА МАМАТА НА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ! ВСИЧКИ СА МАСКАРИИИ!

112

роко

преди 13 години

Боже,до какво опряха българските "червени"младежи??!!До стандарта за киселото мляко!!!Че те кога са яли кисело мляко?Връстници са на сурогатите,а татковците и дедковците им предпочитаха "шотландската напитка" с "водъ"!!!

111

коко

преди 13 години

Ивайло, ти , който посече Константин Тих през далечната 1228г. и разбираш от "***" си допуснал грешка, тези младежи в сегашната 2010г. са педе_растващи. Уважавам всеки българин, мислещ и за България.

110

Vitorio

преди 13 години

"Червени младежи вещаят смърт за българското кисело мляко.."Червените по принцип вещаят смърт за всичко българско.Интересно е какво научих току що:"В отговор на агресията българското кисело мляко започна да вещае смърт за червените младежи..." Айде картбланш на комуноидите да цъкат минуси :)

109

Коментар

преди 13 години

Няма значение, кой инициира дискусията, а дали написаните неща са верни.Ако в действителност са променили БДС с цел бизнес облагодетелстване на герберите нещата са ясни. Просто трябва да се сравнят стандарта БДС 12-1982 и БДС 12:2010. Ако има разлика и тя води до влошаване на качеството на продукта ще го "актуализират" пак. Не виждам, защо въобще са го променяли. Освен с цел поредното, законово, финансово облагодетелстване.

108

есен

преди 13 години

Дано се намери поне един производител на истинско кисело мляко и всички да си купуваме САМО от него,пък останалите нека си произвеждат каквото си искат Като никой не им купува продукцията-сами ще решат кой стандарт да хванат Но този един производител да има верига магазини из цялата страна

107

БДС 12:2010

преди 13 години

Български институт за стандартизация искат 32.40 лв за покупката на стандарта.Има ли го някъде из нета да се прочете?Да не се окаже, че направиха от трън та на глог.

106

Анонимен

преди 13 години

Тези от БСП са от така наречените "специални" хора.... бавнички ми изглеждат някак си.

105

работещ

преди 13 години

Не зная, откъде го изписаха тоя *** червен безрог архар - на снимката, но, вижте, какво се получава. Зная от червения велик учен от ССА - Хинковски, че лицензът за киселото мляко те - червените, са го харизали на времето на японците за 55 000 долара. Сега, дойде време, червените *** да защитават автентичността на киселото мляко от други червени ***, които искат да го правят по-трайно - вероятно, за да се изнася, и по-сладко - тамам по вкуса на гърците и турците.

104

Анонимен

преди 13 години

Е тоя пенсионар ако е младеж, то червените бабички кви са? Но при липса на млади кадри е така. Може да му е побеляла брадата докато е обирал мандри през 1943.

103

Антон

преди 13 години

И не само, а ще се присъедини и бодро към екипа на вече бившия президент Първанов. Нали така искаше той - да влязат нови лица в политиката. Явно този *** е избранника.

102

Гюнтер

преди 13 години

Тоя червен *** знае много добре какво има сега в киселото мляко, но го сърби д-то за псувни и се ветрее из медиите. Ако искат дребните производители да си направят мандрички и да произвеждат по старата прекрасна рецепта, аз ще си купувам от тях, но за големи производители с тази трайност е неподходяща. Всъщност тоя *** утре ще ревне за национализация, така че какви дребни производители...

101

До 117

преди 13 години

Саммо *** може да нарече някого ***.

100

Анонимен

преди 13 години

Колко хубаво-дотам е докараха да коментират киселото мляко! По надолу -незнам? А муцуната на "младежа" казва всичко!

99

Анонимен

преди 13 години

Яворе, като те гледам на снимката, май цял живот си карал само на Данон :D