247

бати

преди 13 години

GENS DU VOYAGE впревад чергари.Трябва да има ред и спазване на законите,няма само да дават пари затях а те да правят пристъпления.Един журналист попита един френски ром ,как са закупили караваните си и мерцедесите си.Той отговори с кредитот държавата ,с честност.Да сте чули във Франция да дават кредит на хора които не са на работа.Цял век ги търпим да влезат в ред като всички граждани на всяка една държава,е стига вече.Във Франция няма много *** от БГ,те не са повече от100 ***.

246

Българин

преди 13 години

Под "стачка" разбирам примерно *** бачкащи в Чистотата да хвърлят метлите и да не обслужват боклукчийските камиони... а тия какво работят? Да не би стачката да се изразява в това, че са спрели да крадат и просят ли?Ама и французите - мекушави. Мост ще блокират ***, задръствания ща правят... бе застреляйте като *** 3-4 полумаймуни, пък да видите другите как ще се пръснат като пилци.

245

Анонимен

преди 13 години

А като хванат крадци или *** - *** с български паспорти и по новините в Западна Европа говорят за "българи" не ти ли почва да ти става някакси срамно.

244

крум сстрашни

преди 13 години

не ги щем в Бг!саркузи - пич!, вземи една камерка от комшиите ти и ги претопете!имате добра козметика - ето ви материал за кремове /чиста мазнина! безплатна при това!/

243

Бабаата

преди 13 години

Айде сега Франсета покажете , как се възпитават и приобщават ромите. Иначе да ги гоните и да ги тормозите всеки знае. А сега ревете. Ако ги връщате направо в Индия при братята.

242

nabludatel

преди 13 години

ми емигрирай ако искаш имам познат който знае каде е слополучния 20 ти блок от ямбол е човека мой направо да заведе интеграторите там си изкарат весело

241

Анонимен

преди 13 години

Във Франция не се казват "роми" а ***-Tsigane

240

User

преди 13 години

Нещо не сте разбрали - френските *** наричат себе си gens du voyаge" , родени са във Франция или Испания, белокожи са и никога не биха искали да ги взимат за Роми.Нямат нищо общо със *** от България или Румъния.Всяко населено място от над 5000 жители е длъжно да предостави не тези катунари място за временно пребиваване, но населението не е съгласно. Този закон беше гласуван отгатнете от кого, от левицата когато беше на власт...........

239

феминистка

преди 13 години

Боже колко расистки коментари, божеДали да не почна да се срамувам и да емигрирам.

238

Анонимен

преди 13 години

Във Франция са видяли, че новите им *** не работят. Не е коректно да се пише стачка, защото могат да стачкуват само работниците, а тези там нито работят, нито мислят да работят. Затова ще ги връщат по родните им държави - и България включително.

237

Гегов

преди 13 години

Благинко си е, докато *** се троши да копа градинката ти,ти да копаш "градинката" на ***......

236

Чш

преди 13 години

*** мечта! И 90% да станат ***, с тяхното "образование" и "трудолюбие" пак ще са в киреча!

235

гаранция франция

преди 13 години

ЕС като все ги дъвче за интериране на ***, нека пръв отпочне инициативата и да отдели някаква показна територия в Европа с плодородна земя и да я даде на цигавните да работят и се изхранват там. Ако и там се провалят, тогава оправдано може да се мисли за други мерки. Обаче само да ги гониш *** отнякъде, без да им сочиш алтернатива за подсигурен живот, е чисто и просто друг вид ***. Меко казано, разбира се, давайки възможност на всеки да се досети, че това си е терор.

234

Хер Мюлер

преди 13 години

А, га яде кебапчета на изборите не рева, а сега ще ми ревеш? Лапай патката, жувотно злоядо! На ви свобода, на ви равенство, на ви полицейски грижи на корем! След като богата хуманистична Франция не може да интегрира българските роми, как искате то бедна изнемощяла България да се справи с тях? Ако до 10-20 години този цирей не се пукне насилствено, организмът на държавата България ще бъде отровен окончателно и агонията на жителите й ще е дълга и жестока. А ***, след като унищожат гостоприемника, ще плъзнат като въшки из Европа. Как ли ще се казва новият Хитлер, който за да спаси страната и народа си, ще си сложи главата в торбата?

233

Анонимен

преди 13 години

Те отдавна знаят на какви мизерии са способни. В Испания ги има със стотици хиляди, но са култивирани и даже са с гордост от това, че са ***. В Гърция са малко, но също са колоритни - продават килими и правят част от гръцката музика и то хубава част. Не се различават много по вид от гърците, а гледат да им подражават и в облеклото и в поведението. В България са без коментар.

232

тетра

преди 13 години

Тук никой не смее да пипа ***, нали са гласоподаватели, а те се размножават, като *** са! Дано доживея време в което ги изгонят... много на позитивизъм го ударих.

231

Анонимен

преди 13 години

Чули и те нещо за свобода и равенство...боже,боже *** народ са това ***...аз утре ще започна да строя къща в Морската градина във Варна и ако ми я съборят ще кажа,че ме дискриминират...ама нека цяла Европа да види на какви мизерий са способни тези животни!

230

антиром до 236

преди 13 години

Бравос,константациите ти са направо съкрушителни!Има човек над какво да се замисли!!!:)))

229

радо

преди 13 години

какво ще гонят това е една неука в кръвта си раса ***

228

а такааа

преди 13 години

И ся ко ша прайм бе,другари политици!?Първом европата ви натискаше да ги интегрирате и вие се наакахте от мерак,послушковци родни!Сега франсетата ги подгониха,а вие мълчите като пръдня в депутатски ***!Ха рекнете нещо де,да ни поведете(за кой ли път!?) към сияйни дълбини!