116

БАУ

преди 13 години

Така или иначе администрацията не работи даже задоволително,следователно и заплатите й трябва да станат не повече от задоволителни! Всички чиновници на МРЗ, без значение от поста,същото да получават и народните представители, нито повече-нито по- малко! Само така ще има реален ефект,защото ще останат на санитарен минимум,колкото и работят!Който не му харесва, да прави предприемачество(частен бизнес), а не да "смуче" и да пак да "далаверства" или да върви да мие чинии в Англия,например!

115

Pink Floyd

преди 13 години

Another Brick in the Wall Нова парична система Г-н Кантелън казва в книгата си Нови пари или нищо: Вече почти цяло десетилетие банкерите и техническите специалисти от Европа работят трескаво за установяването на една нова цифрова система.През 1977 г. д-р Хенрих Елдеман, главен аналитик на Европейския Съюз обяви, че е готов да започне да определя номер на всеки човек в света. И уточни, че планира да използва за тази цел номер, състоящ се от осемнадесет цифри, обединени в три групи по шест. Д-р Елдеман открил, че един компютризиран план за възстановяване вече е на път да сложи в ред световния хаос. На среща през 1974 г., събрала на едно място ръководители на Общия пазар, съветници и учени, д-р Елдеман представил Звяра: Той е гигантски самостоятелно програмиращ се компютър с възможности да номерира всяко човешко същество на земята.Сега нека представя д-р Патрик Фишер, един от най-изтъкнатите компютърни учени в света през 70-те, преподавател в университета Маджил в Монреал, Канада. В разговор по радиото на югозападната църква на Оклахома с доктора по философия Емил Гаверлик той разкрива, че всеки човек от промишлените нации в света е свързан със свръх-компютър, разположен в Европа. Той добавя, че има само една стъпка до появата и възхода на световен диктатор, който ще контролира икономиката на целия свят. Според него всичко ще започне с окончателното издаване на дебитни карти за всеки човек: Дебитната карта ще бъде издадена на около два милиарда души по земята. Тя ще позволява кодирането на всеки човек по света.

114

Кремена

преди 13 години

Кой е този "келемето" ? Защо ми пожелаваш и аз да пикая в шапката си ? Ти да не си отвъртял отново ? Клавиатурата към копютъра не е за ядене !

113

t-rex

преди 13 години

Лошо е, че хората ще останат без работа, а повечето са с изкривени представи какво е "работа" и трудно ще се адаптират. Но раздутия в последните години щат от "наши хора" категорично трябва да се ореже, колкото и да боли. Има крайно неефективни работни места в администрацията.

112

Азъ

преди 13 години

Не съм го писал аз,а келемето писало за шапката.Пожелавам ти да ти се случи същото

111

anonimen

преди 13 години

вярно е това хората си имат а тук пална анархия,нчма на кой да се оплачеш,работодателите се гаврят с теб

110

Калин

преди 13 години

къде ще отидат "спестените" средства.. за образование, култура, здраве инфраструктура:)на някои явно му харесва идеята .. ,че повече бумащина прави по силна държава .. прави а *** грънци.

109

Кремена

преди 13 години

Азъ, не упреквай ***. Твоите опоненти не нарушават правилата на играта. Това , че ръсиш глупости си е твоя работа. Нали каза, че отиваш да пикаеш в шапката си ? Какво търсиш отново във форума ?

108

Азъ

преди 13 години

О причтелче,разкри се-чиновник и крадец!

107

Калин

преди 13 години

т.нар спестени разходи .. са нищожни, къде е ефекта? публичният сектор плаче за реорганизация.. кой ще поеме обещетенията .. 1200 лева гласуваха обещетения за безработица за тези "кадърници" .. с какво ще компенсират обещетенията за натрупани отпуски, възнаграждения и прочие .. ефект липсва.

106

Анонимен

преди 13 години

На един автомобил ако му махнеш 2 от 4-те колела ще спестиш 50% разходи за гуми.

105

Винетка

преди 13 години

Да съкратят цялата администрация и всичко да мине през СИБанкя !!!!

104

7869-тия

преди 13 години

Приятелю Азъ, радвам се за тебе. Разбирам , че се по добре. За шапката не се притеснявай. Ако сам не можеш да я пълниш повикай и съседите.

103

Азъ до 112

преди 13 години

Тва хлапе явно е чиновник.Не стига ,че ми краде ника,ами пише глупости!Дали не е 'вишиста' от постовете по-долу.За пореден път се убеждавам ,че от чиновник по-долно животно нема.Освен ,ако не е Кремена от Стара Загора. *** явно спи.:-)

102

още 20 млн.

преди 13 години

Да съкратят МВР със 20% и депотатите с 40% и хоп ето ти още 20 млн. на месец. Парите от икономии да отиват в здравната каса и за пенсионерите. МВР здраво имитира дейност чрез медиите и с подкрепата на ББ за сега само расте. То нали то това си е ББ специалитет. Ако не ги барнат ще стане МВР към всички останали 1:1. Това май е повече от полицейска държава.

101

7869-тия

преди 13 години

Хммм , аз кандидатствах точно за мястото на мормота.....

100

7869-тия

преди 13 години

А интелектуалния труд Драги явно не го броиш, не може в цялата държава да работи стройтелен работник.

99

Ани

преди 13 години

Работя в Агенция по вписванията,искам да ви видя всички РАБОТОДАТЕЛИ тук, пак по ТВ ..............."-3 дни стоя на опашка,вътре са пуснали само 3-*** човека да обслужват...."

98

Азъ

преди 13 години

До участниците, които съм засегнал с коментарите си.Отново изпаднах в умопомрачение и сега ведях , че съм писал глупости. Страдам от малък. Често пикая в шапката си. Моля да ме извените. Отивам да си легна с чорапите. Това ме успокоява.

97

Анонимен

преди 13 години

висшето образование няма стойност вече.Толкова ментета университети се навъдиха,че девалвацията е тотална.