73

Минус

преди 13 години

Каквото и да лаят червените писачи, Костов е по-успешен премиер и от Станишев и от Борисов. Пое страна във фалит, а на края на мандата му бяхме стабилна държава , кандидат-член на НАТО и ЕС. Това е положението. Хайде почвайте да помпите минуси :)

72

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

Материал за размисъл- кое е нанесло по-г0леми загуби на целокупният български народ,измислените докладчета с клесава информация или разпродаването на общонародното богатство на ционисткомасонските сатрапи?Като гледам онанирането в сайта на евроатлантическите сбърканяци и *** нищо добро не чака милата ни родина!

71

Анонимен

преди 13 години

Как така не е работил нищо преди да стане премиер....Бил е на повикване.....

70

Иво

преди 13 години

Станишев не е ходил войник, не е работил нищо преди да стане премиер, не знам как е възможно такова дете на партията да сложат за премиер...

69

Анонимен

преди 13 години

Ако Костов е политик от ранга на Стамболов,то тогава Серго е Димитър Благоев !!

68

Иво

преди 13 години

Не одобрявам някои неща от управлението на Иван Косотв, но мисля че той е на много по-високо ниво по интелект отколкото лицето Станишев!

67

олигофрен

преди 13 години

иванчо костовият да върне милиардите ,който раздаде на друшките си от някакво -сдс-а не да ми се прави на тарикат-крадец и ***

66

Анонимен

преди 13 години

Това голобрадо момченце срина държавата...Имаше още жълто около устата когато го направиха премиер...Още първата саедмица от назначението си, се появи в парламента с часовник "Картие" от розово злато,лимитирана серия,струващ 18 900 лв.....Ха ха ха...Когато 168 часа го изтипосаха с него във вътрешните си страници,СерГей веднага го смени с много по-евтин....

65

hgjkopopiiuu

преди 13 години

Тук явно когато си изкажеш мнението свободно админа решава друго.

64

Тъпира

преди 13 години

Хахаха"В контраатака Станишев припомни извършената приватизация по време на Костовото управление Кремиковци, Балкан, НЕК и така нататък."В ре-контра атака да споменем бащата на Станишев какъв крадец е бил... Какви *** имаме за депутати. Чак не ги е срам... Всички знаем как са източени Кремиковци, Балкан и т.н. Просто преди Костов управляващите ги фалираха и за да остане поне нещо се наложи да ги дадем на безценица на първия проявил желание да стопаниса тези златни мини.

63

ranarsa

преди 13 години

Не хулете Сер гейчо!То горкото не е ходило войник и не знае как се борави със секретни документи.Не го корете,че лошо е управлявал държавата!Все пак това е първата му работа!?

62

Иво

преди 13 години

Сергейчо трябва да бъде проверен и за задгранични сметки, този оплешивяващ *** със сигурност има банкови сметки в чужбина.

61

Анонимен

преди 13 години

Станишев беше назначен премиер...Никога не е воювал за този пост...Затова така пренебрежително се отнасяше с работата си...и безотговорно !!!

60

някой

преди 13 години

Най ми е неприятно когато едни хора които принадлежат към Държавна Сигурност - почанат да се правят на големи демократи!

59

Анонимен

преди 13 години

Бай *** също е за панделата....

58

Анонимен

преди 13 години

Второто е, че е не виновен Костов за това колко са стрували предприятията които той беше пренуден да продава или ликвидира, а тези които управляваха тези предприятия цели 10 год преди него и ги разсипаха. В всички бивши сод страни имаше приватизация, нали сме тръгнали към раздържавяване или забравихме, че соца не се оказа добър строй.

57

Ю2

преди 13 години

Тоя съсел да даде на прокурора "Кремиковци, Балкан, НЕК и така нататък. Или от съжаление към Костов ги не дава на прокурора?

56

Анонимен

преди 13 години

Комунистите си знаят едно и също. Преватизацията и могат да си го приказват това 100 години защото сме България. Разликата обаче между деянията на Костов и Станишев е, че посления е подсъдим и може да му се размине само поради слабоста на българският съд, а що се отнася до първия - Костов срещу него има много изречени думи от неговите политически и идеологически врагове. Тези същите дълго след него бяха на власт и го разследваха но не заведоха нито едно дело срещу него.

55

KRIMENA ST ZAG

преди 13 години

DEAR MORRski,Ni si dimunstrrai TimpiraminTa--Zapazi si,dragi,Prevasbudata za Guspojitca LIUBOVnitcata Ti...Rasbiram ta -praff si,uba4i TUK smi na gosti faf FOROMa....Morski i As imam timpiramint uba4i fse pag prilagam i DIPLUmatcia-FROM TIME TO TIME......NI si IDIOD-kaktu zagatvash i moiad SAPRUK e od VARNA-tug Zet f ZAARAta......THE PUNISHER Is A GReat PAL of Mine-uba4i Ni sa e Puiavil i Toi da pukagi TIMPIRAMINDT....Morski-Take it EASY and KEEP COOOOLLL

54

Анонимен

преди 13 години

Забележете че го защитава единствено Алексей Петров, най-вероятноп той е командвал Сергейчо и той е получил единия от изчезналите документи.