15

МоРсКи

преди 13 години

Natural Only!

14

мед. сестра

преди 13 години

цитат на ном. 12 :"зобя"Култура, съвършенство, красота на изразните стредства.

13

БББ

преди 13 години

Това че са живи, не означава, че от вътре не са развалина :) И все пак - ДА ЖИВЕЕ АРНОЛД! Най-голямото и още живо, стероидно животно!

12

ЕК

преди 13 години

И аз познавам един , замина му черния дроб , пиеше по кило водка на ден , така че според твойта логика - за бога хора не пийте водка ! Китайците са казали , а те са много и никак не глупави - няма вредни вещества , има вредни дози .

11

gfhfg

преди 13 години

hahahah ti vqrva6 li si be.pulni gluposti govori6.Poznavam hora koito se zanimavat profesionlno s tozi sporto ot mnogo vreme i sa polzvali kvi li ne dobavki steroido i tem podobni,i to v konski dozi i sa o6te jivi i vsi4ko im e nared.tova,4e nqkoi ne znae kak se vzima daden produkt i se e "osral" ne zna4i,4e sa vredni.

10

напомпан

преди 13 години

аз съм 3 в 1 бре, даже 2 виши съм си платил

9

B

преди 13 години

"зобат" - не, не, това хич не е мазен селски израз :)

8

Химик

преди 13 години

Хранителните добавки са най-голямата глупост за бога хора не пръскайте пари за тях!Всички са правени от костно брашно, пълнители и др. който довеждат до трансплантация на бъбрек в на-добрия случай един приятел от щтите загази така

7

Салахадин

преди 13 години

Нещо ново за онез с малките мъжки полови органи, дето зобят да напишете?Щото това още с прохождащата демокрация се знаеше?

6

Анонимен

преди 13 години

Голяма изненада. Не, че това би спряло комплексарите да "зобат"

5

Дея

преди 13 години

Малко са ни ГМО-тата, че и това ! Нямало информация за вносител-браво бе, нали са преминали границата ! Утре може и атомна бомба някой да си внесе и пак няма да има информация

4

Leni

преди 13 години

Спанак!!!!

3

НЕКОМПЕТЕНТЕН

преди 13 години

Заради такива гръмки заглавия хората биват лъгани ,че стероидите са нещо ужасно .. нормалните стероиди с ниска или средна андрогенност не "сеят" смърт ! Има и тежки , но всичко се прави с акъл . В пъти по безвредно от наркотиците и алкохола КАЗАХ !

2

Тялото

преди 13 години

Нека истерията започне СЕГА!

1

napompan

преди 13 години

I sa s kvo 6e se pompame?