125

Българка

преди 13 години

ЕЕЕЕ,дай Боже за такива престъпления да чуваме-че майки дали децата си на градина.Друго е жалко-гледам млада *** с малко ***,бременна,*** рови в кофите за ***.Е това вече е за размисъл-какви деца раждат и "възпитават"такива.Това вече е проблем,защото това е бъдещото поколение!

124

келепира

преди 13 години

И в тази далаверка шуробаджинащината е топнала пръстче.Не може всеки току така да вземе тези сакрални парички.Я кум ,я сват е помогнал на тези майки.Що да даваме на чуждите,не мой ли на нашите момичета.Че то далаверката си е чиста печалба

123

Анонимен

преди 13 години

"Проблемът с майките и връщането на неправомерно получените суми ще се дискутира от Националния съвет за тристранно сътрудничество."От кога съвета за тристранно сътрудничество се занимава с финансови измами? Не е ли това работа на прокуратурата? Май нещата не са точно така, както ни ги представят журналистите.

122

Малее

преди 13 години

Младежо 120 аз от това си изкарвам хляба. Хаха. Четете бе момчета и момичета, така ще си спестим излишни спорове. Хаха.

121

Малее

преди 13 години

Стария закон с промяна в ДВ. бр.49 от 29 Юни 2010г. кога е последната промяна. Хаха. От вчера предполагам. хаха. Леле боже. Е, карай си тогава по твоя закон и дано не извършваш услуги на някого. Хаха.

120

Анонимен

преди 13 години

Много време ти отне да ги намериш тези текстове от закона, но си намерил старият закон :)

119

Анонимен

преди 13 години

Прочети новите поправки в закона. Тези са от преди няколко години :))) Данъкът е плосък - 10%

118

До Малее 116

преди 13 години

Чувам твърде добре. Какъв избор правите си е, разбира се, лично ваша работа. Не ме карайте обаче да финансирам злоупотреби от собствения си джоб. Това че някой си крал милиони и милиарди не е индулгенция за този, който краде стотици. А защо хващат само кокошкарите, а не едрите мошеници е тема на друг разговор. И щом говорите за морал, защо не почнете наистина да плащате по 240 лева на месец на една майка само ? Ей така, от морална гледна точка

117

Малее

преди 13 години

Чл. 46. (Изм. - ДВ, бр. 113 от 2007 г., в сила от 01.01.2008 г.) (1) Ставката на данъка е 10 на сто за доходите по чл. 37 и чл. 38, ал. 5, 8 и 10.(2) Ставката на данъка е 7 на сто за доходите по чл. 38, ал. 8 в случаите на получаване на суми след изтичане срока на договора за застраховка "Живот", който е 15 или повече години. (3) Ставката на данъка е 5 на сто за доходите по чл. 38, ал. 1. 48(2)доходите от стопанска дейност като ЕТ-15%. Успех и четете повече,че ще ви се смеят.

116

Анонимен

преди 13 години

Много ми е интересно тези крадци-майки на какво ще възпитават децата си? Не забравяй, че вероятно майките на Овчаров и Доган са били със същия морал като тези 900, щом не са възпитали децата си да не крадат. Сега толерираме майки-крадли, а после се чудиме от къде толкова престъпници в България? Коя майка ги е отгледала?

115

Малее

преди 13 години

Цялата ми теза се върти около това, че се опитвам да ви кажа нещо, което не искате да чуете. В БГ в случая аз правя избор за себе си, морален естествено, дали да оправдая т.н. от вас "крадци-майки" или законните милиони на Доган, Овчаров и т.н. наричените "носители на нов морал" ГЕРБ с крадци на ток, заменки, Б.Нанев и т.н. Всички кражби са укорими, но ако трябва да избирам,а в БГ май скоро само това ще прави, предпочитам "крадците-майки". И казвам без да се срамувам-ще се радвам на децата им.

114

Анонимен

преди 13 години

Когато *** крадат, *** са виновни. Когато българите крадат, пак *** са виновни :)

113

Анонимен

преди 13 години

"Все пак бихте ли обяснили оправдавате ли присвояването на публични средства от недобросъвестни майки или продължавате да твърдите, че това е допустимо ? "Естествено, че е допустимо! Патриотичен дълг на всяка българска майка е да краде от държавата! :))) Само така ще се справиме с опасността *** да ни претопят ;)

112

До Малее 110

преди 13 години

Чудесно е, че сте в такова добро настроение и винаги готов/а за веселие и смях. Все пак бихте ли обяснили оправдавате ли присвояването на публични средства от недобросъвестни майки или продължавате да твърдите, че това е допустимо ?

111

Анонимен

преди 13 години

Няма друга ставка - всичко е 10% с изключение на дивидентите. те са на 5%. няма ставка от 15%.

110

Балин

преди 13 години

Ей, идиотче аз не сам комунист бе, като обиждаш поне го прави интелигентно. Да ти обясня ли какво е интелигентно?Ако някой е против скапаното ви правителство веднага е комунист.За твое сведение съм от зелената партия и за разлика от теб си знам правата,махни си тъпите гербави очила и погледни истината. Това правителство драпаше отдавна да се докопа и сега се е ненаяло и ще има да ни яде яко.Каквото и да кажеш от сега натък е все тая само ще дкажеш тезата ми,че привържениците на герб нямат мозък

109

Малее

преди 13 години

Ще ме разплачеш! Хаха. И не е данък общ доход, а има данъци върху доходите на физически лица.Там има и други ставки - 7,5 и 15 процента има. И не ми разправяй, че ромите си плащат, а българите - не. Хаха. Ще ти се смее цяла БГ. А дали ромите плащат местни данъци и такси за незаконите си жилища в София и страната, а такса смет, дали изхвърлят отпадъци. Хаха. Между другото таксата за детските заведения е точно в ЗМДТ. Хаха.

108

тъп

преди 13 години

Ако и ти искаш да вземаш същите помощи, каквито взема *** с 5 деца, ще трябва и ти да родиш 5 деца. Само с две не става.

107

lol

преди 13 години

Отделно от полемиката по-долу, *** не си пращат децата на ясла!

106

Анонимен

преди 13 години

Закона трябва да се промени.Детето навършва 2г.,днес и утре майката на работа детето на детско заведение.Не става!!!!Става там където има баба или дядо на разположение др. какво да правят?Консултирайте се с психолог,че на детемо му трябва време да свикне с новата среда.