501

Анонимен

преди 13 години

Че *** трайно, последователно и безвъзвратно се отписват от българското общество.Че нямат топки (да напомня управляващите, държавата) да наредят ясно, гласно и недвусмислено на българските правоохранителни и правораздавателни органи да смажат *** престъпност. Няма го по медиите храбрия прокурор да изкрещи властно на 50-те убийци с брадви Вие сте престъпници и като всички престъпници на колене!. Или както там беше знаменитата му реплика от известния съвременен български Тумбстоун.Когато *** секат българи с брадви това не е расизъм или ксенофобия. Това е чисто битов скандал. *** имат права. Да секат с брадви. Битово. *** са свободни при битови скандали да секат българите. Това е част от техния бит. Това ги извинява. Това е част от уникалната *** самобитност. Като това да гледат кон на терасата на 5тия етаж на общински блок. Като това да разрушат същия този блок. Като това да разрушават бавно, но последователно държавата. Държавата България.

500

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ ГЕРБ PARTYZANI *** ***

499

розлин

преди 13 години

не съм *** а скинар.не бъркай призива ми

498

Анонимен

преди 13 години

Расистко е да питаш защо 35 хиляди *** в махалата в Сливен плащат между 25 и 45 лева вода на месец. Общо. И защо българите в Сливен трябва да плащат водата на ***.Расистко е да питаш защо *** се заселват където си пожелаят в София и си издигат смрадливи катуни, източници на зарази, болести и престъпност на общинска земя.Расистко е да питаш кога управляващите държавата ще излязат лице в лице с българската общественост и ще признаят, че държавата е на ръба на гражданската война. Че *** престъпност е неконтролируема. Че нямат топки (управляващите, не онези с брадвите) да признаят: да, гетата във Виетнамските общежития, Баталова воденица, Захарна фабрика, Орион са незаконни и опасни, да, там се нагнетява напрежение и омраза срещу българите, държавата и институциите ни. И да ги сринат тези гета. И да изпратят тези които са ги населили, там, откъдето са дошли.

497

Анонимен

преди 13 години

Няма как Боби да не е виновен. Виновен е, защото си е позволил да защити свои приятел, бранел имота си от незаконно настанилите се на него ***. Апропо, въпросният имот е точно на границата между Красна поляна и Овча купел, където са и печално известните Виетнамски общежития. Същите, които настояваме да се прамахнат вече две години, защото *** живеещи в тях, постоянно нападат и тормозят околните българи. Същите ***, които преди две години вилняха из Красна поляна със същите брадви и крещяха Смърт на българите.Въпросът е точно колко е бил виновен Боби в този случай. Битовият случай, с брадварска развръзка. Брадвата в тила му.

496

Анонимен

преди 13 години

В неделя в София, на границата между Факултета и Овча купел тълпа от поне 50 ***, въоръжени с брадви, колове и вили, нападна трима българи в двора на къщата им и закла 25-годишния Боби Райнов. Чисто битово. С брадвите. Това не е расистко или етническо убийство. Расистко е българин да се възмути в градския транспорт, че контрольорите подминават *** мълчаливо. А те ги подминават, за да не получат някоя брадва в тила. Чисто битово. Този възмутен българин е расист и ксенофоб.Убийството, по точно клането, на Боби Райнов за медиите е Случаят Райнов. Той е неизяснен. Не е ясно точно колко е виновен Боби. Защото със сигурност е виновен. Когато има скандал и побой между 3-*** българи и 50 ***, помъкнали брадви, задължително са виновни българите. Българите са расисти, *** с брадвите са отивали за гъби. Това им е неразделна част от бита. Като ходят из София да си носят брадвите.

495

доската

преди 13 години

ей *** я непиши такива неща за да не се налага да ходиш да обясняваш на баща си какво се е получило със *** ти

494

розлин

преди 13 години

ша трайте ама много.ние ва траихме ся вие ща траите за да няма сакатлаци.още бой ша ядете

493

1111

преди 13 години

ГЕРБ = Групировка за Експанзия на Ромите в България!

492

Анонимен

преди 13 години

Разбира се, че полицията е била адекватна. Неадекватните сме ние, които позволяваме това безхаберие в униформа да съществува

491

Патриот

преди 13 години

Още един *** на хоризонта , нямат свършване тия

490

ББ се оказа поредният лъжец, нищо не направи от това, което обещаваше Същите ще са следващите и по-следващите - ще се надпреварват да угаждат на тия с големите пари.Типична бананова република с няколко големи центъра на финансова власт, която определя политиката, без значение кой е на власт!и *** Цървуланов и БоБо смелия *** са *** на всички с пари и изобщо не им пука за вас !Ако не се обединим на следващият митинг ще продължават да ни мачкат !

489

доската

преди 13 години

но не и да се защитава.затова са и хелзинския институт и други подобни организации които да контролират сигурното оциганяване на населението.

488

lars

преди 13 години

искам да си купя пистолет...не ..по-добре Калашник.......кажете ми откъде?

487

доската

преди 13 години

и да си го кажем ама честно.това с *** западните сили-англия,сащ и т.н. ни го правят това положение за да ни манипулират като маймуни тука.бизнес интересите им са окопирали страната ни и въобще на никой навън не му пука страдаме ли тук или не.за тях е по добре ние да сме ниско образована,мизерна ипроста сбирщина от хора на тази територия,а най бързия начин да се постигне това е просто да сменят населението ни към ***.всичко българско или ще трябва да бяга или да се примерява,но......

486

Патриот

преди 13 години

Като не си Българин , прави *** на *** .

485

доската

преди 13 години

за голямо съжаление нашето и следващото поколение ще сме подлагани на нечовешки терор-унижения,ограбвания,убийства и така нататък и когато във източния блок назрее момента на върховната непоносимост то тогава ще има обединение на българия сърбия румъния чехия полша унгария та дори и турция за етническо пречистване на страните ни,демек втори хитлер за да се оправят нещата.ако това не стане------честито ни *** поробване.

484

Анонимен

преди 13 години

Тя полицията така си харчи само 100 милиона годишно, само за специални разузнавателни средства.

483

doskata

преди 13 години

добре бе умен как полицаите да спрат ***.със бой ли.ами ако изкарат брадвите тея *** трябва да се стреля нали.ами после знаеш ли какво става със тези полицаи----ами пандела под един или друг начин ще ги изкарат че са действали подборно и за да успокоят *** за евентуални жертви от тяхна страна същите полицаи отиват в панделата.ето това е истината.но историята ще покаже че на тяхния терор терора на *** ще му доиде края но това ще стане след още много жертви от българска страна

482

Патриот

преди 13 години

Ти от кои си , заяото в случая по добре да съм фашист за да мога безжалостно да избивам *** които са страхлива *** за това се движат на тумби