297

99

преди 13 години

Ами сега герберите pro американци ще трябва да си търсят друг лидер,горките,толкова лъжи изсипаха тук,напразно..........

296

Анонимен

преди 13 години

Ама разбира се че няма да строим АЕЦ Белене, само ще се преструваме за да не плащаме неустойки.

295

Калин

преди 13 години

и какво общо имат обещанията с тенденциите ..какво общо имат обещанията с неизбежното... да не мислиш, че подобен елит е приемлив .. тея болшевишки гамени на кого според тебе ще посягат.. на бай иван с панелката ли?:)престъпните прояви се наказват, когато даден елит просвоява, неизбежно идва момент в който трябва да доказва!

294

Анонимен

преди 13 години

Не мога да повярвам че някой които е прибирал милиони комисионни ще пусне кокала толкова лесно.

293

м

преди 13 години

Ама разбира се,че трябва да го има АЕЦ Белене.От какъв зор ще плащаме високи цени за гориво,след като може да се направи нещо по въпроса да не е така.Айде направете едно смислено нещо това правителство.Само глупости вършите,иначе и нищо положително за народа.

292

Анонимен

преди 13 години

Калине, ти си болен... Не разбра ли, че политиците само обещават...

291

Калин

преди 13 години

то да не ти е времето на съветският съюз .. ще скимтиш като кученце и ще връщаш що не си събирал ... бори се бе и се надявай да запазиш заграбеното ще връщаш неизбежно е:)

290

Чук и Гек

преди 13 години

Дали атомна централа или лагер за зализани демократи и педюги, но Белене ще го бъде !

289

dynamo

преди 13 години

Toва последно ли е или... Щото всеки ден ББ казва различни неща по въпроса та нямам вяра на материала, пардон на ББ, че и на всички експериментатори покрай него!!!

288

параноик

преди 13 години

Брей, много сговорчиви и благи тези руснаци,бе! Чак притеснително! Какво ли ни чака?

287

Калин

преди 13 години

демократа не е антикомунист или поне не бива да бъде, демократа поставя общественият интерес над партийният!истинсаките демократи застават зад политики осигоряващи по добър живот за хората!комуниста си е всепризнато и заклеймено по нормалният свяр асоциално животно болно от идеология!Демократите градят държавност, комунистите партийност и престъпност облечена в пацифистки фрази не коренспондиращи с делата!Комуниста няма вяра и мяра!Чат ли си ?

286

Анонимен

преди 13 години

България ще подпише окончателното споразумение за газопровода Южен поток тази седмица. Това съобщи преди минути Ройтерс, цитирайки премиера Бойко Борисов.

285

Анонимен

преди 13 години

Бойко май е получил инструктаж какво да прави до края на мандата.

284

junks

преди 13 години

Kогато падписваха договора яко им намазаха ръцете с тайни сметки и тайни договори в офшорни страни на Р.Овч и други комунисчета и посредници ,сега когото се разровиха нещата може и да ги жертват и да излязат нещата наяве.Де такъв късмет

283

Анонимен

преди 13 години

МОЖЕ ЛИ * ГАЗПРОМ?

282

Анонимен

преди 13 години

Във форума имало демократи?На кои точно казваш демократи - на тия дето щели да разстрелват комунисти по стадионите, или на ония дето щели да натикат комунистите в ъгъла и да ги накарат да млъкнат веднъж за винаги.И за каква демокрация в България говориш?

281

know how

преди 13 години

Ако Бойко Вентилатора и министрите му не си затворят устите по посока Русия, ще ни затворят не само кранчето, но и държавата. Русия забавя, но не забравя, никой не се е..ва с нея, даже и щатите. Бойко, на кого ще си prime minister тогава?

280

Анонимен

преди 13 години

Работата понамирисва, уж някакъв договор се сключва между търговски дружества пък идват някакви важни политически особи да тръскат мозък и да ни съчувстват. И докато гледаме тази комедия нашите заводи фалират.

279

ДОДИ

преди 13 години

Бойко трябва да слуша само Калин и странджата. Те са най умните.

278

Анонимен

преди 13 години

Комуниста трябва да е пръв и да цъка плюсчета и минусчета безчет. Той трябва да защитава всички комунисти и посткомунисти и да хвърля кал по демократите и демокрацията.