24

Анонимен

преди 13 години

От кога пък дърва се "берат", то да не е череши???Да се събират - да, но да се барат!!!

23

Анонимен

преди 13 години

До 4-ще отидеш при баба си на селото, ще разбереш колко струват дърва, как се берат, как се режат и се цепят, и се редят,скъпа гражданко. Всяко удоволствие се заплаща!

22

Аз

преди 13 години

Голям "разбирач" си? Браво! Само от такива "умници",като тебе сме на тоя хал! И от крадливи комунисти (да не се обидят,че ги пропускам)!

21

Антон

преди 13 години

Ти си смешен бе. Точно Тато е този, който разиграваше руските ни господари и милееше за държавата. Друг е въпроса, че времената бяха такива, че покрай него се облагодетелстваха много ***, които сега се наричат БСПари и всякакви други. Точно наследниците на Тато са тези, които заринаха държавата до шията в ***. Серго е този, който може да научи някого как се навежда пред руския ***.

20

Анонимен

преди 13 години

Щом ще обсъждат детайли, рамката е договорена. ББ получава някакъв си 1% акции от газпром...

19

Анонимен

преди 13 години

Ако не се съгласим за договорите, можем да обявим спрокойно държавен банкрут. Това ли искате? Тогава цяла България ще бъде купена за 1 лв. Аз не искам да съм роб, а зависими сме си и сега, само че не го признаваме...

18

Анонимен

преди 13 години

А сега ББ за чии комисионни ще мисли - за моите или за ЛИЧНИТЕ си???

17

Софиянец

преди 13 години

Не разбрахте ли , че всичко е пазарлък бе хора ! Яснио е, че ни трябват и газ и петрол !Въпросът е на каква цена ще го получиме ?! До сега комунистите се интересуваха само от личните си комисионни !

16

анонимен

преди 13 години

Абе, шменти - капели, ха,ха,ха, Борисов.Тато каза ли ти в каква поза се посрещат руските другари.И при целувката гледай да пуснеш език.

15

Анонимен

преди 13 години

Ако Боко клекне, ще легитимира, като правилна, енергийната политика на капиталистите Овчаров,Станишев и Първанов,които са руското лоби тук в България и защитават корпоративните интереси на Газпром и в частност на *** и сие.....

14

шуши

преди 13 години

Обективно БГ е на прага на национална катастрофа.Тези дни ще разберем какво прави ГЕРБ за промяна на хода на събитията! Ако подпишат и започне реализацията на трите проекта, ще влязат в историята като "Възродители на БГ" . В обратния случай -- като поредните "Разрушители на БГ", назначени от управляващия сега ЕС "Интернационал на бюрократите и некадърниците" , с поръчение по "световно обективни причини" да доведат държавата до национална катастрофа...

13

Анонимен

преди 13 години

Руснаците ще постигнат своето...Ще раздадат с щедра ръка комисионни /пак/ и всичко ще приключи...Целият инатлък на Бойко се свежда до това...

12

кравар

преди 13 години

помня само че при предишното правителство нашия премиер ходеше в москва да стъпва на килимчето... пък сега братушките тук на крака......??нещо зор имат май.

11

Уууууууууу на ГЕРБ

преди 13 години

Прибира се една вечер ББ леко подпийнал у дома.- Бързо давай нещо, че ще повръщам.Цветелина бяга до банята и носи леген.ББ я гледа сърдито.- Не ми трябва вече леген. Нали знаеш, че често си сменям концепциите.*** СЕ!!!

10

СССРейчо

преди 13 години

Слугата на червената мафия, пазвантинът Бойко Борисов пак ще разгъне килимчетата, ще получава потупвания и ще се съгласява с комунистите бандити от СССР-ето на Путин и БСП-ДС-та на Р.Овч......ГЕРБ са милиционерско-мутренско-чалгаджийска мафия....

9

Бойко му швили

преди 13 години

Пак ние ще духаме супата, ама този път ще бъде турска!

8

Дико Слона

преди 13 години

Бойко, нека ги строят в Турция а България после ще купува от БРАТСКА Турция (Ердоган каза ... братския български народ!).Така ще угодим на новите ни чорбаджии.

7

Джугашвили

преди 13 години

Голям играч е ББ! Тези еквилибристики са нужни за да замаже големите червени енергийни ***

6

Анонимен

преди 13 години

Бургас-Ал - НЕБелене - зависи от ценатаЮжен поток - айде да не си говорим вицове!

5

2121

преди 13 години

Бoко, оставка бе, пич! Не разбра ли? Боко - Спираме проектите! Трайчо - Не мога до повярвам, че го е казал (тоя *** пожарникар)Аман от "корекции" - сутринта едно, следобяд друго!