95

333

преди 13 години

Русия ни командваха но построиха Козлодуй,ES ni komandvat дори наказват и глобяват и ни затварят построеното от Русия а и толкова сме глупави че за това им и плащаме

94

llll

преди 13 години

Комунист и антикомунист е едно също ***. Фашист и Антифашист е едно също ***.

93

др.охболи

преди 13 години

Най-добрият комунист е полумъртвият(без полу).

92

До 92

преди 13 години

Ами тои Бг народ пари нема та не знам кой с какво ще плати --- а днеска по една ТВ даваха за огромния проблем с *** --нещата може би са преминали повратната точка и ми се струва ,че ние виждаме хипотетични опасности ,а не виждаме че нацията ни се стопява и за какъв патриотизъм говорим, като просто няма да има българи,,,

91

333

преди 13 години

Не можем да си оправим отношенията с ES zaщото за тях сме 3 свят,на запад работя на черно защото не съм поляк нито унгарец а българин индианец.Да излезем от ES da se разберат САЩ и Русия за PRO то и да ни оставят да си водим мирна политика,ние не сме колонизатори като запада

90

Анонимен

преди 13 години

Да ти кажа това за културата го писа друг анонимен ,но пък доколкото съм чел тяхна литература ,съм направил едни може би неточни констатации,като прочета нещо тяхно(класическо) все остава в мен едно тягостно усещане не ми допада и не ги харесвам едни тъмни драми говорещи за не-здрави психики всичко в тъмни тонове превес на трагичното липса на оптимизъми т.нт. И майстора и Маргарита съм чел и др.

89

Анонимен

преди 13 години

тези двамата се дъвчат като куче и коте и накрая нищо.Като е подписал лош договор Овчаров развалете го и подпишете по добър ако можете но само да лаеете вече 10 месеца не ме грее нищо.Ще видим този месец какъв договор ще подпише Герб с Русия.Само Путин накрая да не ни тегли майната и да спрат да се занимават с нас.С *** договори не се правят.

88

bo

преди 13 години

Ami 4e to tova si vi e koronnija nomer, da bjagate ot otgovornost i Partijata da vi ja poeme sled vas. " Odobren ot Ministerskija savet", ami togava vsi4kite v pandelata, ama znaete mnogo dobre 4e ne stava, zatova ste erbab, gnusni 4erveni kapitalisti...

87

Анонимен

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Бойко Борисов променя геостратегическата ориентация на България от връзки с Русия и Европа към тотално обръщане към САЩ - точно!!Ние трябваше да подобрим отношенията между ЕС и Русия,ноо САЩ купиха Боко и сега някой ще плати за това!Кой ли ще плаща или българския народ ,или ГЕРБ .Да се надяваме ,че ще е второто!

86

333

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Боко донякъде е прав,плащаме членски внос на ЕС,а сме дискриминари в Европа,защото ни искат ама като туристи а не като работници.Затварят ни Козлодуй и няколко пъти спираха и Белене.Сарко и Берлускони искат да строят АЕЦ за да ни вземат мaршето на Балканите.Да излезнем от ЕС,плащаме им за да ни дискриминират и контролират.

85

Анонимен

преди 13 години

Ти това от Financial Times ли го цитираш...Или CNN...?Браво, ставаш за български политик!!!Ксенофобия, шизофрения, полуистини, полулъжи.Трябва да се кандидатираш, с тези лозунги имаш реален шанс да те избереме за президент, само оправи това с руската култура (просто не става..)

84

Анонимен

преди 13 години

Е да де по форумите им обясняваме ,че са ни ясни и че сме гледали онова как беше ,,заитгеит ли квво ли--да ме извините..

83

ДО 84

преди 13 години

Костов е е знаеш и можеш ,но е най-редовно очернян от комунистите защото им е най-силният враг , докато Бойко е толкова зле ,че е в състояние да върне Станишев на бял кон..

82

Волов

преди 13 години

Не разбрахте ли че политиката не само у нас, а на всякъде по света е дирижиран театър. Чсно е че някой стои отзад то в сянка или не, който дърпа конците. Това са или службите, или огромни потоци от интереси, каузи и различни идеологии.

81

Волов

преди 13 години

До Ном.70Благодаря за отоговра и за мнението ви. Бих те ли пояснили какво имате предвид под "нямаики НИТО ЕДИН ДЕН демократична традиция в историята си". Също съжалявам, че така разсъждавате относно режима в Русия. Ако бяхте прав относно това, в Русия нямаше да съществува нито една западна (американска) фирма. Проверете и ще се убедите сам колко много такива има, доре не фирми а цели корпорации, които съм и сигурен че никога не сте ги и чували дори. Не чета сталино-живкови писания...

80

BG

преди 13 години

Mi nali i az tova kazvam niama alternativa,tia Stani6ev, Dogan, Cara, Iane sa ni iasni,A Dogan e nai goliamoto zlo v Bg daje toi si go kaza

79

Анонимен

преди 13 години

нека на 5-ти юли/ отпразнуваме /заедно 1 г от това некадърно управление и поискаме СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО начело с ИВАН КОСТОВ защото тои знае как да изведе страната от това положение !!!

78

АЛЕКС2

преди 13 години

ПРИТЕСНЕН КОМУНИСТ-ИМА ЛИ ТАКОВА ЧУДО НА СВЕТА???

77

до БГ

преди 13 години

Естествено за Костов-- аз казвам че са комунисти тези които твърдят за него че е крадец и комунист

76

Анонимен

преди 13 години

Това, което си написал просто не е вярно. Именно Иван Костов е човекът, който легитимира Ахмед Доган във властта, защото искаше да го привелече за съюзник срещу БСП. Така както сега ГЕРБ, легитимираха *** от Атака по същите причини.