502

онбашията

преди 13 години

според мен е все пак рано да се говори, но поне за сега мнението ми за дянков не е добро. световна криза, хубаво, обаче оня се гледа приходната част как да вдигне. начина му на мислене не ми се нрави, не знам за предното правителство дали овчаров е майстора или станишев, но данъците намаляха и хората си легализираха приходите, и аз в това число.

501

Ясен

преди 13 години

до 549ББ няма алтернатива набий со в главата не ,че съм му фен просто няма нищо по добро към момента!!!

500

До 541

преди 13 години

България трябва да се управлява или от БСП или от СДС/ДСБ. Не може прости комунисти като Тиквата, Цецко, Цецка, Божо и т.н. да се търкалят по "Дондуков".Тяхното място и на тези които ги подкрепят е на полето с овчарските криваци, кофпомпите и забрадките. Никога до сег от 1878 година държавата ни не е имала на куп толкова управляващи балабурници. Време е да се махат

499

Джамбазов

преди 13 години

Единствената грешка на Сергей Станишев е , че остави много пари на Тиквата. Изобщо не мога да си представя какво можеше да стане до сега, ако не бяха парите във фискалния резерв. Със сигурност Мутрата нямаше да го бъде една цяла година, както и останалите тикви около него. Интересното тук е , че България е можела само с циркаджии и без премиер.

498

Да се знае и чуе!

преди 13 години

Че е виновен Станишев, виновен е!Важно е да разбере защо.Ами лани 'на ставане и лягане', той все се хвалеше за многото пари в резерва.Е, при такава "стръв" кой "баш айдук" и кои "айдуци" няма да се сдушат за да ги оберат?Ми то така и стана и сега герчетата се качиха на главите ни и харчат като за световно.Първо си дигнаха заплатите и после 'баша им' почна да се хвали, че той лично плаща, т.е. почна 'с чужда пита помен да прави'.Като чета 'mindo'-вци и сие май се блажат, ако ли не - глупост баще!

497

до ДП

преди 13 години

а най-тъжното е,че в българия има много *** като тебе,които реват за хамстера и тройната му коалициа,които оглозгохо държавата и нас окончателно

496

mindo

преди 13 години

Ама то не било 5 000 000 000 излишък ами било 1 000 000 000 скрит дефицит. То не било АЕЦ Белене, ами била вила на Овчаров(и още един тристаен за Първанов), пък и за кво да се жени като всички говорят вече че е гей? Еййй обичам го това момче Станишката ......

495

ДП

преди 13 години

А най-тъжното в цялата история е, че Станишев е прав.И мирише не на 1996-а, а на 89-а. Толкова спечено и безнадеждно е всичко.А това, че за спасители се предлагат тия от БСП само може да сочи колкоще са спасените (за недоразбралите: николко; ама си го гледайте ББ зяпналиоще, такъв ***** народ).

494

Анонимен

преди 13 години

ujas .... naglost i litsemerie taka ostariavame....

493

реалист

преди 13 години

Ако тази криза е започнала със ГЕРБ другарй Станишев с КОЙ питам аз започна кризата през 89-90, с КОИ започна кризата през 96-97 ???????????*** червена пасмина няма ли да се откажат наи-после от властта.ТРИ пъти ТРИ-ТРИ пъти когато си отиват от властта ЧЕРВЕНИТЕ *** ни оставят в криза 89г., 97г. и сега 2009г. не ли им стигна вече.....?????????

492

Анонимен

преди 13 години

не симпатизирам на станишев но много много е правкризата започна с борисов и крайно време е некадърното му управление да си отиде. По добре комунистите да ни управляват отколкото този некадъррник с неговите *** борисов. Отивай си борисов та да влезем в ритъм

491

GK

преди 13 години

С почти всичко съм съгласен с теб но не и с изречението "Как искаш да има промяна - от кого и с какво ?"Няма нужда да казвам с какво искам промяна,всеки знае,но от кого ли?Според теб от кого може да дойде промяната?!Всеки 3-ти българин средно статистически е на мнение че оправия няма в следващите 20 години!!Моля те прочети 2 пъти и ми отговори!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

490

s

преди 13 години

Toia Stanichev vmesto da se vaika nai-dobre e da si xvane vlaka za Sauza.Ne6tasnik takav!

489

Анонимен

преди 13 години

tozi e chisto lud

488

x

преди 13 години

Krizata tragna ochte ot 90godina kato padna komunizma,ne se spriaxte da kradete!

487

Mango

преди 13 години

В Доган е надеждата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

486

Анонимен

преди 13 години

Добре де, как малко поне не го срам да говори, и да продължава да дава ъкъл, той имаше неговия шанс...сега да ходи да се скрие некаде...

485

а, гони я

преди 13 години

Прекомерно приказване работа не върши. Все по-недвусмислено обаче се долавя общата цел пред критиците на герберите и самите гербери. Нищо лошо, ако тоя цирк не беше толкова някакси никакъвси. А и на материалчето станишев силиците и акълецът не са от тия дето се търсят. Ако на някого достойнството му е на добро ниво, нека директно и смело отпочне политика като на Уго Чавес. Друг вариант не може да поведе към добро България.

484

м

преди 13 години

Ами така се случи.Кризата не е само тук.Ако има изобщо такава криза,понеже аз смятам че всичко е изкуствено създадено за да станат богатите още по-богати.А вие червените като бяхте на власт,какво направихте? Стой си на *** и не приказвай много.За нищо не ставате..всичките!

483

патриот

преди 13 години

Кризата в нас започна на 9Х1944 ! Но се задълбочи в последните 20 год. когато червените и мутрите окупираха всичкия бизнес и имоти. А най-големите поражения причини тройната коалиция престъпници.