20

Makedonec

преди 14 години

Kurvicata Spaska sovetnik?????????? Oh mori Bugarijo. Zatoa evropskata unija ke ja primeni kaznenata politika protiv vas. Smesna drzava.

19

!

преди 14 години

*** *** ЧАЛГАРСКИ ОВЦЕ :До сега се оплаквахте че на никой от Бг политиците не му пука за Спаска, сега на някой му запука и вие пак плюетеАМИ ДА ВИ *** МАЙКАТА *** В *** ТОЧКА

18

re

преди 14 години

Тази новина изненадва ли ви? Абсурдистан!

17

Х

преди 14 години

Не съди за другите по себеси, драги ми смехурко.

16

:)

преди 14 години

по-хубаво Спаска , отколкото комунистите и "български" депутати като "Метин Казак"

15

!

преди 14 години

направете и вие нещо че да ви вземат и вас за консултанти , ама само със седене пред щайгата и да се правите на остроумни ( с осносвно образование , съдейки по правописа и маймуницата), а навън сте долна прослойка на обществото коментира новините тук , а навън върви като овца

14

Гошо Тъпото

преди 14 години

Успешен ход на...Сидеров и Атака.Така гласът на Спаска,която е дискриминиранав Македония,ще се чуе в Европарламента.Много ми е....интересно утре,какви щеги коментира .....корифея Велизар Енчев,от екрана на СКАТ.Голям е .....манипулатор завалията и върти,суче;все Волен и Бат Бойко са му изяли....баницата.Явно така му е наредено от собственика Валери Симеонов,защотоима да....връща на партията-майка;телевизията му е направена с....червени пари.

13

Анонимен

преди 14 години

Тази вече стана медийна звезда... ами всеки си прави живота! Да не се е хващала с маке. Това е положението!!!

12

Анонимен

преди 14 години

Тази,ще консултира Стоянов по въпроси, свързани с прогреса на Македония за членството й в ЕС. Още един консултант за 600 лв.на час.То от такива сме на този хал.

11

!

преди 14 години

майките на всички които плюят Сидеров , поемат обилно *** всеки ден през устата си ,разбираемо че кучите и синове само *** - по наследство е !

10

Nobody

преди 14 години

Кристалина веднага да назначава за съветник Тошето, дето му взеха децата поляците, да я съветва за хуманитарните кризи.

9

Кукуш

преди 14 години

Поздравявам ги, точно това трябваше да направят. Сега сърбизираните шушумиги ще се видят в чудо. Нека да има и още по-силна подкрепа за да може македонците да не живеят в страх.

8

Анонимен

преди 14 години

За това ли беше цялата тази дандания около нея - да стане накрая съветничка на тоя ненормалник ? Язък за обществената и държавна енергия която беше похабена около нейния случай

7

Анонимен

преди 14 години

ха е тук удари на късмет ..ще му се отвори парашута.

6

juno reactor

преди 14 години

Аз предлагам Димитър Стоянов от АТАКА да вземе за жена Деница Урумова!!!СТРАШНА ДВОЙКА А ???

5

моля

преди 14 години

Не разбрах в какво или за какво по точно ще му сътрудничи ?Днеска четох че учителка щяла да става в Благоевград ,а сега сътрудничка ,е така разбира се се вадят по лесно пари ,а и се трупат дивиденти на гърба на народа от мамини синчета!

4

Волов

преди 14 години

до Ном. 1 да ти *** майктата ***! много правилно постъпват и й подават ръка в труден момент, също й дават възможност да натрие носа на простите макета!

3

juno reactor

преди 14 години

щом ще й осигурят адвокат ще й трябват и гардове!аз предлагам това да са хората от АТАКА Слави Бинев и Юри Галев /от другия свят/!А за морален защитник и съветник по въпросите на децата Владимир Кузов

2

мони якия

преди 14 години

Аман от тая македонска ***!

1

Анонимен

преди 14 години

Ето как се влиза в БГ политиката през задния вход, днеска ще е съветник утре вече ще стане депутат и кандидат да управлява страна, а дори не е чиста българка.Всичките ни депутати са такива дошли от някаде кадето за нищо не са ставали и с връзки се набутали да управляват страна и народ за който изобщо не им пука, естествено зада ни точат парите.И тези *** от АТАКА и те само глупости правят, а уж националисти се водеха, половината им членове от подземния свят.