133

do 135

преди 14 години

Az niamam nujda da lija gazove, za razlika ot teb putio Kudeto sum az ti 6te bude6 v sledva6tia ti jivot.

132

&&&

преди 14 години

Ами тук ти си не само комуниста ами и фашист!Навремето Сталин третираше всеки който не споделяше неговите идеи за фашист.Ако всички гербери са като теб,значи сам се излагала да гласувам за тях!!

131

.neutralen.

преди 14 години

ТИ НА МЕН ЛИ ГОВОРИШ?ПРИНЦИПНО НЕ ПРАВЯ ЗАБЕЛЕЖКИ,НО АКО ГОВОРИШ НА МЕН :) щЕ ОТБЕЛЕЖА ,ЧЕ 'незнам' СЕ ПИШЕ ОТДЕЛНО : 'НЕ ЗНАМ' И 'не МОГАТ' . БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО

130

Анонимен

преди 14 години

Sa6ko ... niama da sporia s teb, moito dete. 4eti pove4e knijki i sam 6te nameri6 svoite otgovori kakvo e dobro i kakvo ne. Gledai po-malko televizia i *** - te niama da ti pomognat.

129

Сашо

преди 14 години

Неразбирам защо одобрявате Бойко!Бойко е пръв поддръжник на Турция и САЩ,а във тези две държави са едни от най-тоталитарните,нито в Турция ,нито в САЩ се интересуват от общественото мнение.Нещо повече,там управляващите налагат страхотна манипулация над населението си.Това не е ли вид "комунизъм"?Да не говорим ,че САЩ предизвикаха "Кризата".

128

DO 1111

преди 14 години

NAISTINA LI MISLISH ,4E OT NAS ZAVISI NESHTO?NYAMAME NITO EDIN POLITIK KOITO DA OTSTOYAVA BG INTERESI

127

sam

преди 14 години

Незнам защо но като прочета няколко коментара тук и ми се иска да потъна в земята от срам , че живея с такива ***. Немогат две изречения да вържат, а се опитват да расъждават за АЕЦ. Боже говорете само за цървулите си неговорете простотии само защото Ви се е паднало *** такива.

126

МЪГЛАТА

преди 14 години

ЧЕ КАТО РАБОТЕШЕ АЕЦ КОЗЛОДУЙ ТЪНАХМЕ В ТЪМНИНА И НЕЯСНИ СДЕЛКИ И ТИ МИ ФИЛОСОФСВАШ

125

САМО БОЙКО !!

преди 14 години

Да пичове ... стоя зад всяка своя дума !!! на които не му харесва или е комунист или е *** (което е едно и също)САМО БОЙКО !!!

124

Анонимен

преди 14 години

Ако видите договора подписан от БСП ще разберете защо се замразява договора. Задължени сме:Да го строят руснациДа даваме повечето печалба на руснаците.Да купуваме урана само от руснаци(при условие че ние им даваме необогатен безплатно)Ако има проблеми - да плащаме неустойки на руснаците.И други неща...

123

1111

преди 14 години

Серго го изгонихме,ако бойко не се справи и него ще изгоним докато намерим добър политик които ще работи само за интересите на България?Народа започва да се събужда,защото на глад не се стои.ЕС ще ни казват кое е добре и кое не е добре за БГ!Това няма да го допуснеме.Искаме работа а не PRO

122

Анонимен

преди 14 години

Не може ли вместо да опънем тръба от Америка, да опънем Дянков?

121

117

преди 14 години

А ти какво очакваш?България е чужда колония,нашите политици нямат право да нарушават кефа на чуждите фирми.Така беше и по соца,така е и сега.Я виж Сърбия,Гърция и Турция те не са колонии!

120

Анонимен

преди 14 години

Тази глупост сам ли я измисли или някой ти я каза

119

Анонимен

преди 14 години

серГЕЙ най-обича да му го "внасят" от турция

118

МНОГО СМЕ УМНИ

преди 14 години

ДНЕС ПРИРОДНИЯТ ГАЗ С 25% ПО-СКЪП, УТРЕ ТОКЪТ С 25%.ЩЕ ОПЪНЕМ ЕДНА ТРЪБА И ЖИЦИ ОТ БРАТСКА АМЕРИКА ПРЕЗ АТЛАНТИЧЕСКИЯ ОКЕАН -ЗА ПО-ПРЯКО И ЕВТИНО И ВСИЧКО ЩЕ СЕ НАРЕДИ, ХЕМ НЯМА ДА СМЕ " РУСКИ КОМУНИСТИ"-ЩЕ НИ Е ЧИСТА СЪВЕСТА.

117

7777

преди 14 години

Не съм комунист,но няма да се радвам на това че бойко затваря проекти,и то без да предложи негови,по добри.Ако не може да справи ще намерим някой друг,не казвам комунист,но бойко не е незаменим

116

Перт

преди 14 години

не бивад а обобщаваш така крайно, за цели идеологии! Сегашната управа върши много полезни неща. Но и преди се правеха такива. дан е забравяме, че малкото камъче обръща колата = една тгрешка ип роваля, всичко до тогава. Не отричай всичко от миналото, но се радвай на полезното от сега! Ние уважаваме Бойко и другите в управата и се надяваме да работят за нашият просперитет. Но и да не отричаме хубавите неща, сътворени от предишни хора? Трябва да мислим, да оценяме и да виждаме кое е хубавото за нас

115

Сашо

преди 14 години

Единствената приватизация която ми допада ,беше тази на БТК.Само там има напредък.ЕРП-та не само ,че вдигат цените на тока,ами и в малките населени места тока спира постоянно,изгарят Тв-та,хладилници,компютри и т.н.

114

Анонимен

преди 14 години

Ами щом си превъртял *** убивай и децата!Бойко ли ти плаща за тези зловещи думи или сам ги съчини на 4-ти километър?