87

Аналогии

преди 14 години

Промениха бюджета. За първи път от Виденов насам.А и тогава си имаше министър "Поразяващата уста" който вещаеше гръмко как още от утре ще потече мед и масло, а на външни критики отговаряше "громящо", че онези били по-зле.Ама кой да помни. И да си вади поуки .Много, много мъка ви чака още, балъци такива :)

86

Анонимен

преди 14 години

Казал съм на бабата и на комшийките - ГЕРБ или ще ядете туй нещо, дето мясана онуй нещо.

85

присмехулник

преди 14 години

За 80,82,83 Благодаря ти, че ме просветли...Ще си скъсам дисертацията...Просто несправедливо са те подминали при връчването на "Нобел" за икономика. Оли Рен, не идва да проверява несъответствия , а вероятно да се запознае с вижданията ти...Не знаех, че Англия отново е минала на купони...Браво че ги разконспирира а то аз си мислех грешно, че само фудболните им лиги и надбягванията са с бюджета на Бъргария...Колкото за никовете...Аз знам само този на който ти пиша,но шизофренията е за хора,нали?

84

SAPATA

преди 14 години

за 72 Още не си. Не се включвам в тези дискусии, че ми стана досадно. Всичко се свежда до Борисов, СИ банк, ДПС и прочее фигури. Проблемът е на друго място. Но, докато има апологети на "леви" идеи, Маркс, Герб, Костов и Ролята на униформата... някак си ми е досадно и скучно.

83

Прост човек от село

преди 14 години

Нищо не разбирам от политика, хал хабер си нямам от икономика и бюджет, нослед като видях изнервените *** разбрах, че всичко е наред.

82

BIVSH GERBER

преди 14 години

EVALAAAAAAAAAAAAA NA TOVA SMESHNO OPRAVLENIEEEEEEEEEEEE

81

BIVSH GERBER

преди 14 години

Актуализираният бюджет ще бъде на сухия хляб и голата вода, заяви независимият депутат Емил Василев. По думите му от ГЕРБ са се подвели от увереността на премиера, че е по-силен от всичко.Ето аргументите на Василев да не подкрепи актуализацията: Ако досегашният бюджет беше бюджетът на малката постна пица, може би гарнирана с малка топла биричка, след актуализацията ще имаме бюджет на сухия хляб голата вода. Действително вие се опитахте да хитрувате, но на гърба на българския народ, защото на пясъка се оказаха не политическите задни части на тройната коалиция, а на ГЕРБ. Това е самата истина и трябва да си го признаем. Затова, колеги от ГЕРБ, не успяхте да съставите и някакъв бюджет, който да не се налага да бъде актуализиран на петия месец. А може би се подведохте и по увереността на Бойко Борисов, че той е по-силен от всичко на този свят, включително и от финансово-икономическата криза.

80

Анонимен

преди 14 години

Кризата е световна, ако не знаеш, Англия е толкова зле колкото и след войната, но избирателната ти комунистическа памет, в комбинация с комунистическото ти късогледство и злоба ти дават въпросното погрешно мислене. Виждам че пишеш с няколко ника, забавно е.

79

Анонимен

преди 14 години

Виждам че сам си отговаряш в някои от постовете...

78

до 78

преди 14 години

И какво се случва? Искат всички вкупом да емигрират в България?Или искат да поканят Мухобойко и Невдянков да ги оправят?***!

77

Анонимен

преди 14 години

Господин злобен комунист, излишъкът е завещан от по-предишните, а предишните просто го смалиха с 4 млрд. А щом питаш как ще паднат заплатите при планиран дефицит - ами много просто, при планиран дефицит да кажем 1,9, а реален 3 става точно това за справка - Гърция и Румъния. Разбирам безсилната ти злоба, но любимците ти бяха абсолютни некадърници - БСП крадеше като за световно, а ДПС крадеше колкото БСП и НДСВ взети заедно.

76

присмехулник

преди 14 години

Следващата година заем...:((( И второ посещение на шефа на ЦРУ, ПРО на границата ,второ благодарствено писмо от Обама и хуманитарна помощ...газови фенери:(((

75

Анонимен

преди 14 години

До тук коментиращите финасови експерти,ако бяхте толкова на ''ти'' с финасите и икономиката,нямаше да се чудите как да си купите хляб,млъкнете най-после,защо не спрете с тези клиширани фрази и не погледнете,какво се случва и със страните от ЕС!

74

ТТ

преди 14 години

За съжаление е така ... много лесно се продават нашите управляващи ... не знам как управниците на другите държави си работят за интереса на държавата ... а нашите ... който дойде и му се нагъзват за пари, Толкова ли нямаме история. Толкова ли не ги е срам пред дедите ни ... който са дали живота си за да я има сега България. Капчица патриотизъм няма в нито един оплитик.

73

присмехулвик

преди 14 години

Здравей! " Эшче не вечерь" Бюджета не е последен според мен... Помниш ли как се съмнявах че, изказването на "Сокола" по времето но предизборната кампания е случайно...

72

степан

преди 14 години

При това управление ще стане дълбока, т.е. Бойко още ще е на власт когато нещата ще се съсипят още....

71

ТТ

преди 14 години

Да дааааа точно така!!! мн си прав

70

присмехулник

преди 14 години

Тове е най гадното в случая. Припомнете си яростната политика срещу ДПС, изкуствено създадена антитурска политика и сега ДПС/бедния Хасан няма нищо общо/ е опора на ГЕРБ. Няма и нищо чудно...Доган и И Павлов представиха Борисов на царя, Борисов ходи на избори с Доган, явява се водач на две места за царя...Просто всичко бе театър...Сега и енергийните проект-единствения печеливш е Турция, а губещият е траддиционния...Така стана и по времето на Костов-Доган отново подкрепяше управляващите:(

69

Икономист

преди 14 години

до "присмехулник" Привет, обади се на SAPATA, от баса, вече мисля,че заработих салатата.

68

иии

преди 14 години

до номер 70.Да, но това не е дълбока криза.