50

men

преди 14 години

Как да се поущрява родното производсво , като контрабандата я държат определен кръг хора...които са публична тайна, вчера тичах по една алея и си поставих за задача да преброя горе долу колко изхвърлени кутии от цигари ще видя, от 10 кутии 7 бяха от вносни марки (тези без бандерол) и само три на *** табак...

49

Аз

преди 14 години

Ей *** не наричай хората, които работят този тежък физически труд "***". Не знаеш за какво става въпрос и не взимай отношение. Предлагаш да заменят тютюна с друга алтернативна земеделска работа ли? И може би ще трябва да разработват проекти и да искат финансиране от МЗХП и одобряват проектите на тези, които си плащат комисионната ли? Какво работиш ти ми е много интересон.

48

jasemi

преди 14 години

До Дааа: Псувай си хич не ми пречиш,явно е,че си ***!

47

коко

преди 14 години

Наистина тютюнът е отрова но се произвежда в целия свят.Не сте били в часовете по география в тези райони не може да се развива истинско земеделие площите са малки.Право на пушачите е да избират от какво икак да умрат.Дайте парите на всички,земеделци,тютюнопроизводители,животновъдиза да живеят достойно.Не само Дянков трябва да печели.В българия бъркат хората с растенията и фотосинтезата.

46

дааа

преди 14 години

Не бе с на *** пу т..я мерят.

45

jasemi

преди 14 години

Абе нас някой пита ли ни как си изкарваме парите,дали ни е лесно или дали ни стигат? Като не рентабилно да сеят друго стига с този тютюн,то да беше нещо полезно поне,ами на отровители пари ще дава държавата!

44

jasemi

преди 14 години

43 ти Как ти мерят водата бе човек, с метър ли със сантиметър ли?

43

Анонимен

преди 14 години

Ако гладуват, може и да не видят субсидия от 116 млн. лв. ! Е много умно ... нема що .....

42

Анонимен

преди 14 години

до: linker2.40 e в няколко общини в Разградско

41

Iwan

преди 14 години

абе нещата стоят така ;Излиза някакъв псевдо финансист и се определя сам като топ 100, а народа верва без да проверява, и нашия момък окрилен от успешната лъжа почва да върши глупост след глупост, пускайки ежедневни фитили по медиите , без дори и да се зададе въпроса - а защо е решено да има премии за тютюна ?, а народа глупав и вика - Да не се плаща, да не се плаща ?

40

наерод

преди 14 години

Днес поставят условия на тютюнджиите утре на млекопроизводителите,а в други ден на лекари,родилки и пенсионери.ГЕРБ се самозабравиха вече.

39

селчо

преди 14 години

нека да тръгнат, да се изселвят всички хора от селата в по големите градове,да се спре производството на тютюн, зеленчуци и всичко останало, да започнем само да внасяме, но тогава една българска заплата няма да стигне само за кухнята!

38

дааа

преди 14 години

Зависи в кой град живееш.Току що идваха да ми мерят водата и ми казаха,че при нас е 2,12лв.Туй си е доста.

37

linker

преди 14 години

Водата не е 2.40 на кубик

36

ужас

преди 14 години

Тва е първото идиотизирано правителство на БГ.Вместо народа да поставя ултиматуми,правителството поставя на народа.Баси наглите хора са тез.Тва не се търпи вече.Време е да се вдигаме и да ги сваляме тез нагълци.

35

???

преди 14 години

изкупната цена на млякото е между 20 и 40 стотинки...водата е 2.40 на кубик а доматите само за ден паднаха с 60 стотинки, защото все още се внасят евтини бклуци с ГМО!кажете, какъв отрасъл да се работи в земеделието, от каде да си изкарват прехраната тези хора, които живеят на село?

34

Анонимен

преди 14 години

Боце а кво ще правиш ако турците обявят гражданско неподчинение и като пратиш милиционерите се сбият с тях, а после се оплачат на Ердоган че ги тормозиш. Ще ходиш ли в Турция да му целуваш скута пак?

33

Анонимен

преди 14 години

Не бе да ги вземат от моите данъци - акциза да се дава на производителите (или поне част от него) в крайна сметка точно тези хора носят голям приход в хазната. Пък и в тези райои друго няма какво да се работи. Какво - да ги пратим в градовете ли? - нали пак ще има призиви "селяните вън от София"! Нека цигарите да са 5 лева, субсидиите да се вземат САМО от акциза, но да отиват при производителя!!

32

Цецо

преди 14 години

А защо не направите гладна стачка, когато ви изкупуват тютюна на безценица и правят колосални печалби на ваш гръб??? Защо трябва да се субсидира отрасъл, кой освен че произвежда отрова, е и основа на една от най-големите мафиотски структури, която и до този момент никой от управляващите не смее де пипне и всяко правителство не се нагърбва да приватизира?

31

kpp

преди 14 години

"Тутюн" ли? Оооо ти си кореняк ***!