21

аман

преди 14 години

Сексуален тормоз? В Тайланд? Че там ако си толкоз мераклия, за 10 долара можеш да имаш жена, дето ще накара Мис България да се скрие! Чак пък толкоз да е изтрещял този чичко посланик, нещо не ми се вярва. Нещо друго има тук, ама няма да го разберем.

20

...

преди 14 години

Прилича на дърт комунист! Те свикнали всичко да им се дава на готово ама лелката се дръпнала и той станал много настоятелен... и хоп сексскандал :) Много грозна, отвратителна и противна мутра!

19

иван

преди 14 години

Излезе инфо че е пияница е посолството е било постоянно затворено

18

Наблюдател

преди 14 години

Абе така като гледам коментарите имам чуството че са строили чялото младежко БСП да брани позициите на техните другари като опълченците на Шипка. Винага така реагират нашите като пипнат другар и се наддава вой до небесата ( и други посолства на EU в българия)Питам се само кога ще подберат и другаря Калфин който стои в дъното на всички безобразия.

17

13

преди 14 години

кажи, брат ми? Аз не знам истинските причини, но ме съмнява да е сексскандал. Нещо е осрал работата хипер яко. Неговите приятелчета, които са му помогнали да го назначат не могат да му помогнат сега да се укрие ***. хехехе Някой не знае ли нещо от кухнята?

16

стойна

преди 14 години

Той ме водеше лекции в ректората. Такъв пехтиест *** е, че не знам кой ще се навие доброволно да прави секс с него. А в ректората също налита на колежките. Даже и на колегите. Има едно негово протеже го изтегли на работа във външно, а шще не е завършил образованието си...

15

Ядосан

преди 14 години

до 13 Ше мъ светнеш ли какво съ кии зад скандалъ.

14

Анонимен

преди 14 години

Скроили са му шапката !!! Да не би само той да си иска и да "малтретира" сексуално изветрели скучубри по дипломатическите ни мисии....Хайде де...

13

за стойна

преди 14 години

И какви са истинските причини? То е ясно, че се е осрал тотално. За посланици се назначават само най-големите връзкари. Някой друг има ли предстява какво е скрито зад този сексскандал?

12

Ядосан

преди 14 години

стойна внимавай като си пине да не му прииска и друго :)

11

стойна

преди 14 години

България е правова държава като всяка друга европейска държава. Щом го връщат - имат много, много, много сериозни причини. Възможно е нещо по-сериозно да се крие зад този сексскандал. Например- финансови измами, корупция, издаване на визи без основания, нарушаване на шенгенските изисквания. Величков е известен със склонността си към далаверите и комисионните. Наздраве, че е време на гаврътнем по една авантаджийска ракийка с Величков, ако почерпи. . . . .Хахахахаха

10

Васко

преди 14 години

А някакви доказателства , или някакво разследване водено ли е? Или просто на базата на едно оплакване - аут. Май верно ставаме полицейска държава. Все повече се убеждавам , че това правителство надали ще изкара и до края на годината , или най-много началото на следващата когато дойдат "хубавите" месеци Януари и Февруари когато по дефолт икономиката "заспива".

9

Ядосан

преди 14 години

Нарушенията на прокурор, и ако се докаже и затвор да го вкарат.Да се научи тая *** че не са над законите.

8

da da

преди 14 години

точно в Тайланд не си намерил за 100 долара да си купи жена и налетял на някоя лелка. Интересно как ще докаже сескуален тормоз - записи бележки, или и вярват на думата. Да съпоставим със социалнослабата съдийка, която не е отстранена.....

7

Щир

преди 14 години

Решили да го махнат, това е !Повод все ще се намери.При смяната на здравните министри, Бойко долу - горе каза: Който не се справя в това, което му е възложено,викам ДАНС, папките на масата, каквото има там за него и да си ходи.Извода е, че ако се спрсвя, папките могат да си отлежават в касата.Важно е всеки да знае, че не слушка ли. папките ще бъдат на масата и оттам по наклона в някой хендек...

6

Ицо

преди 14 години

глупости! това са ченгеджийски похвати. така се насърчава въртенето на *** във външно - като нещо не ми изнася, ами той ме тормози сексуално. пфу!

5

Кадровик

преди 14 години

соросчето николайчо е тръгнал по пътя на зъбатото недоразумение! Външно не е място за партийни интриги, а институция която да формира външната политика на България. При сорос това не се учи.

4

.

преди 14 години

Поредния скандал с човек на Гоце

3

Анонимен

преди 14 години

При толкова тайламдки - масажистки наоколо , тръгнал да гони нашата скумрия ...

2

az

преди 14 години

merak i imal znachi.