414

Анонимен

преди 14 години

бб няма да стане президент. той повече от това нищо не може да стане. на практика излъга всички. няма кой да гласува за него.

413

Мит

преди 14 години

Като човек, който спешно се нуждае от специализирана помощ и като безработен журналист, също така.

412

Анонимен

преди 14 години

НЕЩО ГО СТЯГА КОСТЮМА ОТ МУСКУЛИ А ГЛАВАТА КУХА ЛЕИКА

411

Анонимен

преди 14 години

Най-верният поддръжник на ГЕРБ в момента е Волен Сидеров. Вие как бихте го описали - като бизнесмен, лекар, държавен служител, фермер, безработен или...?!

410

Анонимен

преди 14 години

Не знам от какво се нуждае кабинета но май България се нуждае от оставка на кабинета. Нещата от ден на ден отиват към по зле. Явно след толкова години само празни приказки като кмет трябваше да мине и една година с празни приказки като премиер за да прозрее матрЯла че Мутрата от Банкя за нищо не става (трябва да призная че до началото на годината и аз носех някаква надежда че тоя ще направи нещо).

409

Мит

преди 14 години

Именно, защото мии напомня.Американците добре бранят националните си интереси. Когато Бойко спре да представлява българския народ, то те първи ще подхвърлщт някому на ЕОН, например или на Изрелското посолство цялата оперативна информация, която имат за него, а тя е изчерпателна и достоверна, повярвайте ми ...

408

Анонимен

преди 14 години

сегашният подръжник на герб?!! някой би ли могъл да го опише що е то ? бизнесмен ли е ,лекар ли е , държавен служител ли е , фермер ли е,безработен ли е.... предварително благодаря на тези които опишат това нещо - фен на герб!

407

Анонимен

преди 14 години

Електората се топи,като пролетен сняг. Любовта между народа и Бойко вече мина през фазата "убий ме обичам те", сега сме на следваща фаза "Абе на тоя май му миришат краката", а нещата отиват май на "развод по италиански"

406

monke

преди 14 години

Не Ви разбрах точно мисълта за американците и за политическото представителство, обаче се сетих за "Капитан Петко войвода", когото биха хората на "диктатора" Стамболов, защото бил руски агент. Този филм от комунизма трябва добре да запомним, защото перверзията беше пълна - Петко е добър, щото е руски агент, а Стамболов е диктатор.... нищо че създаде съвременна България, щото бие Петко... Напомня ли Ви нещо сегашната ситуация????

405

Анонимен

преди 14 години

Тикви като Бойко се раждат само в края на бостаня.

404

Мит

преди 14 години

Това е прекалено трагично, за да го коментираме в политически аспект. Тук аспекта е общочовешки и ценностен. Не бива да очакваме от Премиера, че може да надскочи себе си и да престане да се вижда като "Спасителя" ... Ако той не ни харесва, то следва да изберем друг, който може повече ...

403

Анонимен

преди 14 години

Една държава е държава,а не територия,когато защитава хората си.Б.Б. защити и нашите моряци/още в плен/,и малкия Веско,и младежите в трамвай 20/зверски пребити/!!!

402

Мит

преди 14 години

:)

401

Ълтернатива

преди 14 години

Ако хамериканците не подкрепят бб, ще ги сменим с внецуелци,така да знаят.

400

Мит

преди 14 години

Хайде сега да анализираме това: За 10 - тина дена четири високопоставени лица, представляващи САЩ, похвалиха Бойко Борисов и Цветан Цветанов, без те действително да са направили нещо съществено, особено в икономически план.Не хрумва ли някому, че нещо не е наред ... Американците са умни хора, които знаят да правят политика и бизнес. Те биха подкрепили всеки, който законно представлява българския избирател, въпрос на принципи ... В същото време, ако ГЕРБ изгуби представителност ...

399

DUBLIN

преди 14 години

Do 427:V tvoe litse vijdam porednoto zombi v ko4inata Korumpestan,ni6to drugo.Badi jiv i zdrav i pridaljavai da razsajdava6 taka,dale4 6te stigne6 ,da znae6........

398

monke

преди 14 години

Това ще стане - така или иначе. А българин и сега си е *** дума - който е ходил из Европа го знае. Обаче истината е в нашите медии - то бива *** бива, ама нашите са по-долни и от *** по пътищата. Оттам идва проблема, щото простия БГ пийпъл се е американизирал и вярва на медиите, а не на очите си. Ако не беше така Боко Тиквата щеше да има рейтинг между 1 и 2 %!

397

бай шлем

преди 14 години

кефим се на емигрантите така ше се очистим от целата зган и чеси останеме тетука само од герп на изборите ше имаме 99 на стоте

396

БАУ

преди 14 години

Като вдигнат цената на газа с 30%, съответно на парното с 25% и като бензина стане 3 евра за литър, и като безработицата се стабилизира около 50%, и като да си българин се превърне в *** дума главно заради лошия материал, и като прираста на населението стане - 10%, чак тогава може би рейтингът на всичката тази политическа *** може да стане реален!

395

Спонги

преди 14 години

Знам, ти си най-добрият човек на Света. Такива сте всички комунисти. Не ти се сърдя. Както виждаш, сърдечно ти благодаря. Даже не се засягам на дребнавите ти заяждания. Няма как. Не може всеки да е широко скроен.