55

&&&

преди 14 години

народа няма какво да яде,тия колите ще менят!СкандълЖащо им вярвате!Коя държава по време на криза си подновава автопарка!

54

Автоджамбазин

преди 14 години

Точно така, за последен път са купували "Мерцедеси през 1995 г. а след това през 2000 г. си купиха БМВ 316. Според мен бъркаш автопарка на парламента с автопарка на НСО, където са S класите и седмиците.

53

.

преди 14 години

това беше яко"трябват експерти,заплати за тях-мн е сложно"*** хората,дайте на мене ве,аз ще направя търга.... Другото тъпо е,че от скрап щели да вземат повече пари отколкото за продажбата им....Един такъв Мерджан предполагам може да му се вземе 10 хил,а колко е килото на желязото нямам представа,но сигурно е по-малко от 1 лев.

52

Анонимен

преди 14 години

Мда, те в автокъщата ти сигурно са на по-малко километри. :))

51

Нудълс

преди 14 години

Кой ти каза, че са луксозни бе? Такива мерцедеси вече карат и селските тарикати щото струват по 4000 лв.

50

дф

преди 14 години

Ще въртят, сучат, заседават и накрая ще изкарат, че им е по-лесно да си ги задържат.

49

бат Миро

преди 14 години

Да не ми казваш, че последно депутатите са купували мерцедеси 95г?Ако е така, мисля, че много се лъжеш. Обновяват си автопарка редовно.

48

555

преди 14 години

Иван Славчов да си ходи на село при магарето. Щом продажбата на кола му се струва сложно, какво прави в Парламента? Леле майко, докъде я докарахме.

47

Анонимен

преди 14 години

Отказвам да приеме, че тези ни управляват... Гласувам ама някак си не ми е приятно , че гласувам за глупави наглеци без капка самокритичност. Гьон сурати!

46

Анонимен

преди 14 години

Да пестят от ***

45

БЪЛГАРИН 1

преди 14 години

Немедленно намаляване на депутатите на половина и другото ще е функция на това действие . Всички разходи на мига падат на половина .Айде мили родни депутати да видим дали сте готови да работите на ползу роду или само за себе си в което сме вече убедени.

44

Автоджамбазин

преди 14 години

В парламента "Мерцедес"- ите не са S klass, а са C klass (Ц класа), при това БАЗОВО изпълнение, т.е. най- евтиния вариант на Ц класата, която от своя страна е най- евтината в моделната гама на "Мерцедес" и са от 1995 г. Хайде сега направи справка колко струва един Ц клас на 14-15 години с пробег около 600 000 км. и ще разбереш, че дори цената от около 5 000 лв. която се спрягаше в началото е прекалено висока за толкова търкалян автомобил.

43

Джингиби

преди 14 години

Предлагам да ги трампят за копани. За да не ни ревнат след време , че нямали прибори за хранене.

42

монтьорче

преди 14 години

Защото ако огласят това, ще постигнат ефект - революция. Затова си купуват медии, да държат простолюдието на страна.

41

Анонимен

преди 14 години

Вторият вариант е да бъдат дадени за скрап така парламентът със сигурност ще вземе някой лев.Третият вариант да бъдат продадени всъщност се оказва най-сложният. Причината е, че за целта е необходимо провеждането на търг.Трябва да се намерят експерти, да се наемат, да им се заплати. Много е сложна процедурата, обясни Славчов..............................................................................................Не са ли ***?

40

Анонимен

преди 14 години

*** Дянков не си ли е подал оставката, голям мъж а не си спазва обещанията.

39

Джери

преди 14 години

Прав си, *** са депутатите. Съшите *** като народа, от който произхождат. Крушата не пада по далеч от дървото.

38

Пак далаверки

преди 14 години

Да. Даваме ги за скраб, ама на фирма на наш човек. И след 1-2 месеца на пазара се появяват 200 пребоядисани Мерцедеса. Далаверка, та дрънка !

37

:(

преди 14 години

*** се гаврят с нас !"Като не искате да си купим нови коли за дебелите ***, ще дадем коли за няколко милиона за скраб. Да видите, че пак ще го духате !" - това ни казват !

36

Black Beard

преди 14 години

Най-добре за скрап, обаче с депутатите в тях. За да излязат повече кила.