122

рачо

преди 14 години

Не е от ДС приятел. Ако беше преди 89 г на тоя досега сто пъти да са му одрали кожата. Иначе за циркаджиите си прав.

121

Анонимен

преди 14 години

Понеже и самите герберчета са наясно, че е невъзможно големи риби да влязат в панделата и затова спретват "риалити" шоута със спецакции, за да забавляват хората като по този начин у много от тях остава впечатлението, че се прави нещо срещу престъпността по високите етажи.

120

АЛОООООООООО

преди 14 години

Кажете ми драги, има ли повод да се гордеем, че сме българи. В днешно време НЕ. Факт е, че сме скапан народ със скапан манталитет. Който го отрича да си направи справка с последните 20 години в БГ....20 години се изредиха една камара народ в парламента и какъв е резултата? Никакъв. Защо ли? Защото тея дето ни управляват са със същия скапан манталитет като масата. За едно нещо Бойко беше много прав - ЛОШ МАТЕРИЯЛ, това е. Тъжно, но факт. Никога няма да сме европейци, или поне не в близкото бъдеще

119

рачо

преди 14 години

Може сега да е весело но тъжното ще дойде много скоро

118

Четете 103

преди 14 години

Браво! В Швейцария има най-малка престъпност, защото е държавна политика хората да имат лични автомати :)

117

До 115

преди 14 години

Ивайло, много ти е плитичка манипулацията! Защо пропускаш много важния факт, че изпълнителната власт в България съвпада с мафиотската???

116

Gencho

преди 14 години

Докато чакате някой друг да ви оправи нищо няма да се оправи :)Кво точно чакате да ви оправят? Да ти бият шамари всеки път като искаш да дадеш рушвет някъде, като си хвърляш *** където свариш, като си махаш катализатора на колата щото пречи, като паркираш по забранени места ежедневно, като не спазваш нито едно правило по пътищата, като си укриваш реалните доходи.... при такава схема трябва да има по 1 полицай за всеки човек :)

115

До АМАН

преди 14 години

При положение, че БАТ БОКО даваше обещанията за борба с корупцията, оправданията със съдебната система, чиито министър е човек на боко не вървят вече. Не казвам, че съжалявам, че гласувах за боко, но просто беше губене на време...

114

Кольо Лудия

преди 14 години

Та това пиянде веднъж изпило парите за заплати на работниците. После мотали хората цяла седмица, а на лайнара не му направили нищо. Обаче един работник много добре го заковал - взел назаем от дришняра три заплати и на следващия ден просто не се явил повече на работа. Обаче това станало след като си взел изпитата от шефа си заплата... С *** играй като с ***, иначе няма да те разбере, когато му го вкараш четвъртит!

113

Кольо Лудия

преди 14 години

Тоя плъх Цонев преди петнайсетина години имаше хлебопекарна. Няколко и то. Личеше си, че е започнал с малко, защото доста време си стоя в тинята. Всъщност бяха двама николаевци. Мисля, че тоя мишок имаше брат, който беше управител на една от фурните - Стоянчо май се казваше. Много готин човек! За тоя на снимката също се говореше така. Другия Николай беше сложил пък своя брат, името му няма да казвам, защото е *** и пиянде, за управител на друга фурна.

112

Ивайло

преди 14 години

Мисля, че не Бойко е виновен за пускането на тия пресртъпници. Ако не се създаде отделен съд, както казват Цветанов и Борисов, осъдени няма и никога няма да има. Точно за това искат да създадат специалният съд, понеже знаят, че са безсилни пред корупцията в съдебната система. Набиите си го в главите, съдебната система е "независима" от изпълнителната власт, но е податлива на мафиотската такава.

111

BIVSH GERBER

преди 14 години

Conev e nevinen

110

amoremio

преди 14 години

Ако някой все още вярва, че при Бойко нещата ще се оправят,нека пусне тото, вероятността да спечели шестица е по-голяма, отколкото вероятността Бойко да ни оправи...( не в смисъла, който вложи Кобурга разбира се).

109

МДА

преди 14 години

Интересен обрат. Сега ще го точат години, а някой ще си живее от дело до дело на свобода. И аз от утре започвам да си оборудвам кухнята.

108

Иван Иванов

преди 14 години

Оказа се, че тези за които гласувах -Гебр и Бойко са същите мафиоти като останалите. Жалко...Сега вече е ясно че никога нищо няма да се промени в тази скапана държава....Жалко и за наследниците ни че ще са роби на такива като Бойко или Станишев, без значение..

107

Долу БКП/ДС

преди 14 години

Не разбрахте ли най-накрая, че в България от 89г една и съща мафия прави партиите, назначава депутатите, министрите, съдиите, прокурорите, журналистите и т.н.???

106

Акция провал!

преди 14 години

Цялата акция по ареста на Николай Цонев прилича на лошо планирано и още по-лошо изиграно мероприятие на службите. Целта беше заблуда на народа, че Бойко Борисов, Цветан Цветанов и ГЕРБ не са поредната БКП/ДС-измама. За голямо съжаление на сценаристите всички участници в шоуто преиграха. Преиграха арестуваните, преиграха арестувачите, а за медийте да не говорим...

105

Анонимен

преди 14 години

И мен да ме ударят с дебела пачка по джоба и аз ще се "разколебая" като "съдия" Тодорова!Евала на съдебната ни система.

104

анонимен

преди 14 години

до буквара Ама като призоваваш да четем, попрочети и ти в кой случаи за арест се използуват спец части , а не обикновенни полицаи, прочети налага ли се арест като не са убили никой и няма да забегнат, не трябваше ли да ги викнат с призовка в следствието?Като не са общественно опасни и няма опасност да се укрият за какво беше този цирк?И първо събираш доказателства и тогава арестуваш или обратното - и тогава се пеняви!!!!!!

103

Ясновидец

преди 14 години

Комунистическа демагогия! Сега ББ и ЦЦ пак ще запеят парчето дето го слушаме от 20г "Ние ги хващаме, те ги пускат"!