241

SS

преди 13 години

Ненормален ***.ст !!!

240

BG

преди 13 години

грешка моя-вместо Либия да се чете Ливан.

239

Иван

преди 13 години

ЯНЕ ЛЕ, ЩУРО ЯРЕ !!!

238

алф

преди 13 години

тоя яне освен че е геи маи и не е добре с главата.не ще ли да обявим и воина на турция че да го опъват тяхните ***.целия свят осъди постъпката на израел ние да сме ги подкрепели.какво да подкрепим бе яне убииството на цивилни граждани.не знам не трябва ли в българия политиците да минават първо през психото и тогава да се кандидатират.

237

Анонимен

преди 13 години

Янее,когато атовете се ритат магаретата по добре да мълчат.

236

mm

преди 13 години

Тук добри и лоши няма, Израел са добрите защо така ни изнася на всички. На това му се вика борба за оцеляване. Нашето благоденствие е подплатено с нечие нещастие. След време може...всъщност е доста вечроятно нещата да се обърнат...но до тогава е препоръчително арабеските да се мчакат и изпозлват.

235

dulovo

преди 13 години

posledniqt ti mai ot izrael e bil dolen geiii

234

BG

преди 13 години

а Яне си е пишман-Яне-хаха

233

BG

преди 13 години

навремето йорданският крал Хюсеин ги изгони от страната си,защото провокираха метежи,отидоха в Либия и там почна гражданска воина.Четете повече историята-тя ни помага да си спестим допуснатите грешки.Прочетете и за култа към Сталин и Червенков ;-))

232

ierusalim

преди 13 години

Iane Ianeeee ti si edin provalen psevdo politik , koito moje da viree samo v izvratenite balgarski politici . Teb nikoi ne te e..........va za sliva , a ti se napavash da davash saveti zavri si go otzad

231

виц

преди 13 години

Хитлер:- С доктора се опитваме да направим бомба, която да убие един милион евреи и 10 камили.- Но Фюрер, защо точно 10 камили!Хитлер се обърнал към д-р Менгеле и му намигнал:- Докторе, казах ли ти, че никой пак няма да попита за евреите!

230

BG

преди 13 години

по времето на соца бяха докарали такива да се учат тук-получаваха пари дори от нашата страна в размер на 300 долара-ако някои не знае да умножи по 2,50-3 лв на долар,пияници,мазници и бг-*** с радост се женеха за тях)учиха по 15 години и им минаваше бързо революционния плам,но душите им на използвачи оставаха ;-)

229

Анонимен

преди 13 години

Хахахаххаа ем кво да иска гейзера от МОСАД. ***.Не ми пука нито за евреите нито за палестинците , ама щом тоя се намеси , начи никаква подкрепа за никакъв Израел.

228

BG

преди 13 години

и ако някои не знае-първи въведоха отвличания на самолети само и само светът да чуел за тях?!!навремето са обучавани в Куба,Либия и Съветския съюз.Феодално изостанали в мисленето с големо желания все някои да им помага

227

Анонимен

преди 13 години

Абе не разбирате ли, че просто поради ограмният шум, който се вдигна покрай инцидента сега куцо, кьораво и сакато ще се мъчи да вади политически дивиденти. Надали е останал, някой нормален в БГ, който да се върже на Яне.

226

некои

преди 13 години

Яне да каже, кой *** еврейски *** го е *** по време на предизборната кампания. Сигурно затова толкова много подкрепя ***.

225

BG

преди 13 години

стига сте ги защищавали палестинците-хората първи въвели твроризма в световната практика,убийци и мюсюлмански натрапници.Християните трябва да се подържаме.И Израел не постъпи правилно ,нос такива-по техному

224

Крис

преди 13 години

които идват от щатите. А техния федерален резерв е едно частно сдружение ,с 90 % ерейско участие. Да не се връщаме назад в историята, да видим , че във френската и в още по-голяма част болшевишката революция , основно участие имат "евреите". В провала на Наполеон отново те имат пръст. Някой . ще кажат , че това са глупости и е невероятно , но има много исторически доказателства за това. Та в крайна сметка, подкрепям с две ръце Палестинците! Не съм нацист, да отбележа

223

Крис

преди 13 години

За първи път позицията на Яне не ми допада, не харесвам измислената държава израел , която е създадена само заради конфликтите в онзи район. Ако се почете история ще се види , че днешните израелтяни нямат нищо общо с онези израелски племена , а са просто едни хазари, приели юдеизма. По-скоро има огромна вероятност, палестинците да са от исчезналите еврейски племена. Досега "евреите" не са донесли нищо добро на света, като се започне от всички тези кризи ,

222

МУСТАФА

преди 13 години

Стихотворението ти е за Васил Левски.