45

Анонимен

преди 14 години

Волен Сидеров. Той обяви, че Алексей Петров е получил политическа легитимация чрез съветника на Първанов - Борислав Борисов, който е ректор на УНСС.

44

doomchant

преди 14 години

Щом г-н Борисов е казал, че еди коя си община ще гладува - ще се гладува. Това е един прекрасен пример защо демокрацията е едно общество на разумни и отговорни хора. Да бяха мислели добре на предишните избори в тия общини, сега щяха да имат хляб и работа. Нека погладуват и ще се сетят за кого да гласуват на следващите избори! Така хем се утвърждава демокрацията, хем се бори кризата(т.е. икономии се правят)! Съюзът на г-н Борисов и г-н Костов ще промени България!

43

Анонимен

преди 14 години

Делата срещу Станишев ще поставят началото на мащабно разследване на срастването на Октопода с държавата и механизмите на тяхното взаимодействие.

42

Анонимен

преди 14 години

Срещу Сергей Станишев се водят множество проверки, включително за покровителство на престъпната група Октопод", проверяват се и схеми за пране на пари на негови близки сътрудници, злоупотреби с пари от държавните фондове и престъпно бездействие спрямо безобразията в ДАНС и Министерски съвет.

41

присмехулник

преди 14 години

Радвате се на нещастието на хорицата . Нали като ги оставиш там без работа ще дойдат тук. Ако не намерят и тук ще започнат да вършат престъпления. Погледнете какво става-учители удрят банки, преди това човек управител на фирма-магазини и аптеки. Вие представяте ли си 20% съкращение за годината със задна дата през юни. Това може да го направи само *** и безсърдечен човек. Не притискай никого до стената , защото езинствения му изход е да скочи върху ти. А Вие се кефете "Камбаната бие и за вас "

40

БСП са кавали

преди 14 години

Бащ заради БСП фалираха някои общини.Нашата е една от тях (Приморско)От 2007 от както Лиляна Димова(БСП) е на власт Община е Приморско беше на няколко пъти пред фалит!!!

39

БЪЛГАРЧЕ

преди 14 години

БСП НДСВ СДС И БКП СА БРАТ СЕСТРА---- както казва бай ви *** --абе политиката е *** работа---важно е КЕЛЕПИРА!!!ти *** в ПАРЛАМЕНТ И ПРВАИТЛСТВО ГЛЕДАТ ЗА РОДАТА ДА УРЕДЯТ ПОСЛЕ ВАС

38

Анонимен

преди 14 години

разследващи на високо ниво от прокуратурата дадоха анонс, че другата седмица бившият премиер Сергей Станишев ще получи обвинение по делото, което се води срещу него за изчезването на секретни разработки на ДАНС.

37

Gencho

преди 14 години

Милите, и те го докараха до там, сами да си правят сензациите, щото никой не им обръща внимание напоследък.

36

БКп-бсп

преди 14 години

Петър Стоянов се е сдобил с имот в най-баровския курорт на френската Ривиера Сен Тропе, пише в в новия си брой. Българският експрезидент може да се похвали с комшии като Брижит Бардо. Големият въпрос е откъде пари?, пита журналистът Борис Ангелов, който в момента е в Кан. Е сега на кой да вярваш--СКАЧАЙТЕ СЕ ДЕ СЕ СЕ ДЕ СЕ

35

Анонимен

преди 14 години

Ти вярваш лиси ? Това което си написал според теб има ли някакъв смисъл ......тези басни си ги пази за простаците и чалгарите, те да ти се възхищават колко си начетен и умен......Ние тъпите от ГЕРБ,ДСБ,Атака и всички хора с акъл в главите, просто само ще се изсмеем на това ти обяснение щото с такъв тип хора не се спори и несе водят дебати :) .......

34

Gosho

преди 14 години

Интересно, аз все си мислех, че селското стопанство и дърводобива са им от основните пера.Ако туризма на някой в бг му е основно перо доста има да работят още. Щото по-лошо обслужване от това у нас не съм виждал никъде. После има рев, че били на загуба...

33

Смешен плач

преди 14 години

БСП за 4 години фалира държавата, а сега вдигат врява за общините. Г-да социалисти достатъчно си натъпчихте джобовете сега се скрийте в мишите си дупки и не се обаждайте, защото само излишно дразните хората.

32

Анонимен

преди 14 години

Ot tiq 4600 du6i - vsi4kite 4erveni kurleji.E vreme be6e nai-posle.

31

13

преди 14 години

БСП---ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ

30

Безпристрастен

преди 14 години

Явно трбва да се дават примери...Каквото и да е направил Дянков е про-кризисно...А всичко направено преди него е АНТИ-кризисно...

29

за БЪЛГАРИЯ

преди 14 години

Удивляваш ли се, драги избирателю?Прочетохте ли на какви палави игрички си е играл Азер Меликов в сградата на МС, докато се е разписвал на заплата от 7 хил. лв. като шеф в държавната фирма Информационно обслужване?. Удивляваш ли се, драги читателю? И нима си възмутен, почитаеми избирателю? ЩЕ ФАЛИРАТ НЕ ОБЩИНИ АМИ ДЪРЖАВАТА ОТ ТИЯ *** ВКЛ И ОТ ДЯСНО

28

ГЕРБушко

преди 14 години

Доклкото съм запознат Смолян няма никакво производство..! Туризма е единственото перо във местния бюджет ! И при тази криза да им режеш бюджета, е мако казано грубо спрямо хората който живеят там. Трябва да се помага на бедните общини а не да се закриват...Но на Дянкоф бизнес стратегията му е, съзидание чрез разрушение...!!! А кметицата им е председател на сдружението на общините и какво от това ?? И не само във Пампорово се строят хотели..По Черноморието е още по презастроено !!!!!!!

27

Тошо

преди 14 години

Ха така. Стига са крали от народа!!!!! Щатовете по общини са раздути с измислени длъжности на некадърни, но верни хора.

26

За 7 хиляди заплатка

преди 14 години

Мръсните игрички на МеликовСлед като няколко месеца се беше покрил, скандалният Азер Меликов, спряган за любовник на Станишев, изскочи ненадейно от дупката си и разказа доста интересни историйки, свързани с пребиваването си в сградата на Министерския съвет. Като шеф в Информационно обслужване в коридорите на Министерския съвет той се изявявал като малко природно бедствие, израз, приписван на Сергей Станишев. Отхвърляхме много работа, но и се забавлявахме истински твърди Меликов.