32

Forsale

преди 14 години

Хванаха чиновника, изпял темата за матурата по БЕЛ.. а какво е това бел стига с тез съкращения БЕЛ-безразмерная единица измерения отношения Бел-северноамерикански учен, изобретател и бизнесмен от шотландски произход.............

31

мария

преди 14 години

Не могат да анулират работите на всички зрелостници. Заради 60-70 човека, не е честно да се подлагат на ново напрежение 60-70 000 завършваще ученици. Това ще е по-голяма простотия и от изтичането на информацията за темата. Служителят министерството на образованието ще си понесе отговорността за всичко.

30

pege

преди 14 години

Ей тоя цецко колко е добър. Оправдават си парите меверето. А задържаният дали е чиновник от мон наистина или некой пенсиониран даскал.

29

uvilnenia za INATOV

преди 14 години

aide sega INATOV da ide pri bate Bobi s bial podpisan list i da se razkae publicno pred pametnikyt na Kiril i Metodii.tozi *** INATOV e lud za vrzvane. slagaite mu injekciata i mu biite shuta. sledvastiat crvul e kawboiat ot useto, Simo Dianakata, deto zaedno sys Inatov posegnaha na academiata zaradi imotite ii.

28

Анонимен

преди 14 години

а тука била inaaq дето се опитва да омаловажи гафа със смешни и безсилни доводи, давай ха така, браво на теб, колко си достоина и умна.

27

Анонимен

преди 14 години

ей inna , где си защо спря да слагаш минусчета.

26

Анонимен

преди 14 години

А ти знаеш ли какво е ***,или малкото ти мозъче е чуло-недочуло нещо.

25

Анонимен

преди 14 години

Родителите сот Пловдив вече се организират, във вторник ще пуснем сайт на който ще има информация какво ще се прави. Атгажирани са и много добри юристи.

24

az

преди 14 години

Е, как хем има задържан и изтичане на информация, хем няма да бъде анулирана?! На тия 60 човека да им я анулират и да ги накарат да правят нова матура. Иначе така едните се трепят, учат, плащат за уроци в тия години на криза, чудят се как да намерят пари за обучението си и живота си догодина, а на другите- тези 60 човека, им се дава на готово темата.

23

Анонимен

преди 14 години

Случая да се разследва до край ,не уволнение а затвор за чиновника. Ако това не се направи ние родителите ще го поискаме от г-н Борисов и от съответната комисия в Брюксел. До кога ще унижават децата ни.

22

ГЕРБушко

преди 14 години

Министъра и още ПЕТИМА най много са знаели....! Но като бивш ректор на платения НБУ е министър Игнатов е свикнал да прибира пари от всичко и всички :))))

21

Анонимен

преди 14 години

Явно наистина има нужда от раформа в тази система...

20

Анонимен

преди 14 години

Не чувствате ли, че 15 има нещо общо с търговията на темата и се опитва да омаловажи огромния гаф съсипал съдбите на хиляди деца и вярата им в справедливостта.

19

Анонимен

преди 14 години

Innaq ми ти си много велика или велик, ти разби световната изпитна система, ми като е така то да съобщават още сутринта в 6 часа по радиото темите, защо да се харчат толкова пари за пликове охрана и т.н. То според теб след като дори да знаеш темата за една нощ не можеш да се подготвиш, камо ли за 2 часа. Много добро предложение разби всички методи.

18

голямата тайна

преди 14 години

Това ли е голямата тайна: "Вариант "?

17

Gen

преди 14 години

Не разбрах какви обвинения са повдигнати на получатели на информацията и дали са изяснени 60-те ученика, за да се явят отново на матура? Също така не разбрах как така този е последната брънка по веригата след като е главен счетоводител в министерството (какво общо има с темите)?

16

Анонимен

преди 14 години

за InnaЯвно си от министерството, признай си. Какво искаш да кажеш че ще ми кажат в 8 вечерта темата и аз за 12 часа няма да мога да си я науча. Я стига бе , много е смешно твърдението ти. Ти нещо съвсем ни вземаш за бълъци в стремежа си да омаловажиш случая. Затовна са прави родителите които искат да сезират Бруксел за гафа, то в България това се приема за нормално.

15

?!@#

преди 14 години

Не съм в течение на този гаф, но не мога да разбера как става номера чиновника да знае предвариелно(вечерта преди ДЗИ-то) кой вариант ще се падне на следващата сутринта преди започването на матурата? Следва ли от това, че се е знаело от предния ден кой вариант ще бъде "изтеглен"? Следователно министъра опитва ли се да ни заблуди?

14

Inna

преди 14 години

Съвсем наред е като има нужда от разследване да се обърнат към МВР за разследването. Това е съвсем наред. А според мен лично е цялата работа се раздухва нарочно, защото глупавата тема дава 30 процента от оценката и то ако я напишеш като хората - ако не си си учил уроците 8 години и на ухо да ти я диктуват, пак неграмотно ще я напишеш.

13

Анонимен

преди 14 години

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ ДОРИ ВЪВ ФОРУМА ИМА ХОРА КОИТО ОПРАВДАВАТ ПРОДАВАНЕТО НА ТЕМИТЕ. БОЖЕ ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА ЧОВЕЦИ