45

tulski

преди 14 години

Мечките са на изчезване, а хората не. В България са 100-120 я има , я не. Цинично, ама е така. Ама колко излишни хора има, които само тежат на Земята, я помислете !!!Е, какво ??! Ще унищожите мечките, кучетата, лъвовете, слоновете, китовете и т.н., и какво ще стане ?! Населението ще стане 20 млд и ще започне да се заселва в океана. Така ли ? Както казва старата *** легенда - когато изчезне последния бизон, ще започнат да изчезват и хората.

44

valentin

преди 14 години

Do 41 !!!Koito go e strah ot me4ki-da ne hodi v gorata!!A q si predstavi,4e jiveesh v grad i nqkoq kola te butne na peshehodnata p1teka!Tova e prosto nelep incident!!Jalko za 4oveka!!No zakona e tak1v,4e me4kite sa zashtiteni,dokato ne ubiqt 4ovek ili jivotno!!!

43

Вяра

преди 14 години

Анонимен 42,не ставаш!Мечка да ти го турне на тебе!

42

Анонимен

преди 14 години

А я си представи само за момент, че в момента не пишеш пред компа, а ми правиш ***...

41

Анонимен

преди 14 години

Я си представете за момент че не живеете в София/Варна/Пловдив а в някое диво родопско село и около къщата ви броди мечка стръвница, едва ли щяхте да сте толкова смели.

40

valentin

преди 14 години

P1rvanov shte q gr1mne!!

39

ИндиянецаСивотоЛайно

преди 14 години

Евала Хаяуата намерил си тема да се забавляваш , не знам за мечките ама с това поведение верно ще захапеш дървото някъде , а "До Всички" кво искаш да кажеш , че си е вървял човека видял мечката и си е рекъл , я да я нападна , да и вкарам две тупаници да видя кво ще стане ? Ако ви е страх от мечки , не излизайте от вкъщи ! Мечките и мечкарите дебнат !

38

до 33

преди 14 години

Аде сега. До всички. Кво искаш да кажеш. Човека е виновен за това че мечката го е убила.

37

Богнострокулум

преди 14 години

В, според мен ти пишеш глупости в момента ! Разбирам, че говориш за това как мечката може да стане стръвница, но този случай( ако изобщо е била мечка) няма нищо общо ! Мечката, не се е хранила от човека, а по всяка вероятност го е убила, пазейки малките си. Прото човекът е имал лошия късмет да се доближи прекалено много до тях.

36

Индианец

преди 14 години

Хора? Мечката е убила някакъв тревопасен, дето я е дразнил! И ти, ако продължаваш да ме дразниш, ще си отнесеш боя! И с мечката е така!

35

Бриджит Бардо

преди 14 години

Кое ? Я си заври доказателствата там откъдето вадиш и мислите си , да се утрепе агресивното животно , ще убива хора ...

34

кучемраз

преди 14 години

първо малко се образовай каква е силата на една мечка и на едно куче било то и порода пакистански козар.само ще похабиш време и пари за кучетата, които мечката ще убие като детска игра.

33

До Всички ...

преди 14 години

1. Не видях доказателство, че е виновна именно мечка2. Ако все пак е мечка.... хората на съответното място знаят, че има такива диви животни.... няма как да подчертая, но дивите животни са диви... не са собственост на никой и живея както ги кара инстинкта им..3. Мечките, мечките който обитават българските гори нападат само ако те са нападнати4. Ако найстина се интересувахте какво може да се е случило прочетете уикипедиа

32

kat

преди 14 години

Жестока смърт..Бог да го прости човека..а мечката никога да не повтаря това..

31

Анонимен

преди 14 години

Жалко за човека. Предполагам, че в България днес са загинали много повече хора от автомобилни катастрофи, предизвикани от пияни или самозабравили се хора и така е всеки ден, а нападение на мечка над човек е изключително рядко явление.

30

До Богнострокулум

преди 14 години

Попринцип мечките ги маркират и им слагат gps нашийници назапад. И ако има някоя стравница я издирват лесно . А тука най много да объркат мечката с друга .

29

Индианец

преди 14 години

С хипотези не работя!! Работя с МЕЧКИ!!!

28

До Индианец

преди 14 години

Когато мечка изяде индианката ти после кво ше пишеш бе трацуняк .

27

Анонимен

преди 14 години

"в гората" HE "във гората " !!!!

26

кучелюб

преди 14 години

Започвам специално за тебе да отглеждам немски овчарки! Ще ми е приятно да те видя нагризан, само почакай малко!!