17

Цивилизацията

преди 14 години

Като си четете коментарите, оценявате ли за къде сте?за Африка или за Бангладеш?

16

Цивилизацията

преди 14 години

Ами хайде връщайте смъртното наказание.После излизайте от ЕС.после се оградете с висока ограда, да не се усеща миризмата.

15

Българин

преди 14 години

И е крайно време да бъдат построени нови затвори, а не да се оставят на свобода опасни престъпници с купища извършени престъпления, щото в панделите нямало място.Или да бъдат приспособени за целта съществуващи обекти - например огромната Деветашка пещера, дълбока 3 километра, в която столетия е имало цяло село, става отлично за пандиз, годен да побере няколко хиляди престъпни ***.

14

до АРОСЕЛ

преди 14 години

Не се прави на велик защото само една катастрофа с кола( недаи Боже ) и ще акаш в една кофа с ромите , а зимно време не знаеш кво е на затворени прозорци -- ем не са ви ясни работите ем дрънкате

13

Българин

преди 14 години

Ами дайте дворци да построим на престъпната ***, докато нормалните данъкоплатци едва свързват двата края !!За да се освободи повече място, трябва да се върне смъртното наказание и убийци, педофили, изнасилвачи, терористи да бъдат осъждани и разстрилвани по бръзата процедура.

12

"Свободен"

преди 14 години

Далеч не смятам , че всички намиращи се в затвора трябва да живеят при лоши условия , може да се преценя кой какво заслужава , но за убийци , изнасилвачи , педофили , полицаи или длъжностни лица-престъпници условията трябва да бъдат точно такива каквито ги описва статията , това са сериозни престъпления и затвора не трябва да бъде почивна база , да имат портативни компютри и всякакви глезотии , също храната , трябва да се заплаща от тях самите чрез труд , а не да ги хрантутиме !

11

"Свободен"

преди 14 години

Е кво бе в хотелски стаи ли да ги настаним каторжниците ? Аман от лансиране на *** , затворници и всякаква *** , ами бащите ни , че са работили цял живот , чудейки се къде им е отишъл денят за да живеят в панелни кутийки ? Ами майките ни , които си скъсват ръцете да слугуват на чужденци ? Ами ние в този своеобразен затвор ? Нашите условия на живот кога ще се подобрят ? Или са най-важни *** , *** , изнасилвачите и убийците ? Трябва да ги орева сега , че нямат къде да се изтропат?

10

Цивилизацията

преди 14 години

Е няма цивилизована държава с такива арести и затвори!Каква Европа бе, ***, та ти и за Африка не ставаш!Тия , дето ни приеха в ЕС са луди!Хайде затворите и арестите за лоши хора, ами тоалетните по гари и автогари?Африканска мизерия!

9

Анонимен

преди 14 години

Даа аз бях 3-год. в затвора и сега съм опасен за всичко което се движи и изобщо не ми пука за затвора щото там ме чакат моите хора

8

Анонимен

преди 14 години

ако ще правите някое глупаво престъпление поне отидете в някоя западна страна та да си отживеете по затворите като бели хора

7

алф

преди 14 години

като не им отърва да не правят престъпления.а управляващите все пак да подобрят условията да помисляти за себе си все пак рано или късно ще отидат в затвора.

6

Екс Затворника

преди 14 години

Хм, без да го пожелавам на никой, но винаги имайте едно на ум, че никой, ама АБСОЛЮТНО НИКОЙ няма застраховка срещу попадане в затвор. Даже няма да осъзнаете какво се случва и живота ви се преобръща за мигове. Може да ви звучи еретично, но често в затвора се намират стойностни хора, по качествени от хилядите *** на свобода. А да се издевателства над попадналите в затвора е глупаво. Никой не печели от това.

5

!

преди 14 години

То и цивилния живот си е в мизерни условия.

4

Б Б

преди 14 години

Жалко, надявах се серГЕЙ да пропусне тези нововъведения

3

didi

преди 14 години

Толкова хотели хартисаха по морето - да ги направят затвори. Те някой хотелски стои са по-малки от килии. Вършиш престъпление и хайде на хотел с изглед към морето.

2

МАНГАЛ

преди 14 години

ОТИВАМ ДА ОБЕРА НЯКОЙ АПАРТАМЕНТ И СИ ОСИГУРЯВАМ КОМФОРТА

1

Лупи Томов

преди 14 години

закривам и унищожавам