39

Анонимен

преди 14 години

Ало, депутатина, а тия дето раждат на 12 кво шъ ги праим?

38

Анонимен

преди 14 години

Драга, аз аборт в живота си не съм правила, но се оказа, че по рождение имам проблеми и не мога да имам деца, така че не говори глупости и не обиждай, защото не винаги човек има вина. Съпругата на този човек може да няма никаква вина за състоянието си.

37

Slavena

преди 14 години

Ей,Георги,що не питаш жена ти колко аборта има преди да се ожениш за нея?!Правят безразборен секс,имат по няколко аборта и после-нямам дете,платете ми инвитро.....

36

Анонимен

преди 14 години

Абе, тия нямат ли си друга работа? Историята с тази жена е частен случай. Изключение! Да кажеш, че всички сме тръгнали да ставаме майки на 60, да го обсъждат, но заради една жена да пренебрегват нуждите и интересите на 7 млн. е тъпо. А хората имат много по-сериозни проблеми. Икономиката е в колапс, хиляди губят работата си всеки ден, бандитизмът е взел страшни размери... а те се занимават със силикона и с тази жена! Браво!

35

Анонимен

преди 14 години

Пичове, въпроса е елементарен. Ако пенсионерите почнат да раждат, нали ви става че ясно че държавния чиновник за пръв път ще трябва да хване калкулатор, компютър или квото знае и да почне да смята :) Никога - тя заплатата си му тече:)

34

Георги

преди 14 години

И какво ,жена ти като роди на 50 ще бъдете най-пълноценните родители.Само дето дето на детето ще му казват" Баба ти дойде да те вземе" и на 70години/ако сте живи/ ще изпращате абитуриент.Е това е семейство!Егоисти сте вие,ето какво сте,с цената на всичко искате дете ,без да мислите десет години напред.

33

sara

преди 14 години

Ivanov da vzeme da prochete malko bibliqta. Kak edin lichen problen moje da se prevurne v nacionalen. Politicite nai-mnogo se vulnuvat ot jenskite problemi.

32

Иван Нешев

преди 14 години

Д-р Иванов да не се занимава с глупости, а да постави в Комисията по здравеопазване въпроса за долната граница на забременяване и за ниската обща сексуална култура на подрастващите българи. Или пък да се занимаят с контрола над качеството на плодовете и зеленчуците и съдаржанието на нитрати и пестициди в тях и да се задължат всички общински и частни пазари да имат задължително лаборатория за проверката им. Но май-всичките им идеи са импотентни, така, че да си пият хапчето и да дигат самолета.

31

Българин

преди 14 години

Ей, кухар жена ми като е на 40 години и досега за нещастие нямаме деца, кво правим, ще ми забраниш да имам деца ли? Я да вървиш майната си?

30

Анонимен

преди 14 години

само след завършено средно образование/знаеш ли какво става в селските гимназии, смяташ ли че там са достатъчно подготвени да станат майки след 8-ми клас/

29

Магдалена

преди 14 години

Абе защо ни занимават с глупости,свършиха ни проблемите та да мислим някаква 62годишна луда!Като не може да има дете да си вземе куче!Природата си знае работата,щом до сега няма деца значи има причина,и не става дума само за нея-за всички!Дават се излишни пари за прищявките на някой си.

28

клъв

преди 14 години

хахахахахахаха!!!!!!!!!!!!!!!!!!И никакъв секс след 39 тата година))))))))))))))))))))))))))))))))))))О боже((((((

27

от Болен Л.

преди 14 години

не чакам *** да станат достатъчно, за да си основа една Рома-Атака/от старческите си петна вече ще приличам на боята и до живот ще си бъда в парламента, такова мнозинство и Доган ще ми завижда/

26

Анонимен

преди 14 години

Парламента напипа пулса на кризата явно, крайно време беше :) Отсега нататък право на забременяване ще имат само бивши и настоящи *** на Столетницата.. В преносен смисъл червени "аристократчета", не се засягайте :)

25

киро

преди 14 години

мозък май ти липсва много от твоя прякор, а, за къв се мислиш да решаваш живота на хората ,КОГА ДА ЯДЪТ ,КОГА ДА СЕ .........., КОГА И КАКВО ДА РАЖДАТ ,АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ,вече се пита цяла ЕВРОПА

24

Анонимен

преди 14 години

Да ви имам и неотложните проблеми! Егати тъпанарите!Тука всички се чудят тази държава ще я има ли през 2011г., този иска да ограничава раждания. Комисията по здравеопазване да вземе да помисли как да оправи най-скапаната здравна система в Европа, как да ограничи източването на НЗК, как да има лекарства за онкоболни и диабетици, а не да умират хора, понеже някой чиновник не си е свършил работата. Какъв ***, просто не мога да повярвам!

23

Анонимен

преди 14 години

Абе тоя е егати ***!Сериозно ли си мисли, че може да ограничи със закон правото да раждаш!?!?Плащаш си - правиш ин-витро - раждаш. Все едно да забрани на хора над 60 да карат автомобили.

22

Анонимен

преди 14 години

Къде са 40г, къде са 62??

21

any

преди 14 години

Съжалявам за изплъзналата ми се дума "***", но наистина ме вбеси как един професионалист! вместо да повдигне въпроса за професионалните изисквания при ин-витро и контрола върху екипите (да не го правят с оглед само на парите), веднага е готов да посяга на права.

20

ламбо

преди 14 години

Другарю ултра-националист Сидеров ...Вече 5-та година сте в ПАРЛА-мента и досега не сте издали и стон, относно всепомитащата ни *** свръх-раждаемост.К'во чакате ? Да додат германците ли ?