18

Калин

преди 14 години

Хора членуващи в партийна организация , при това отровенно престъпна като комунистическа призната за такава за която има не една две международни резлюции ДА СЕ ЛИШАТ ОТ ПРАВОТО ДА ЗАЕМАТ ПОСТ В ДЪРЖАВНА ИЛИ ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ, ТЕ СА В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ.. И ПОЗНАСТВО НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ!ТОВА СА ЕВРОПЕЙСКИ РЕГЛАМЕНТИ!ВСЕ ИЗВЕСТЕН ФАКТ Е, ЧЕ А КО НЕ СИ РОДНИНСКО ПАРТИЙНИ ВРЪЗКИ НЕ ТЕ НАЗНАЧАВАТ НА ДЪРЖАВНА ИЛИ ОБЩЕСТВЕНА РАБОТА!Това е престъпно и редно да се криминализира.

17

ГОЦЕ

преди 14 години

ДУРГАРИ И ДУРГАРКИ, НЕМА ДА ПОЗВОЛИМ ДА СЕ ОТНЕМА ПРАВОТО НА КРАДЕНЕ НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА НАШ'ТА ВЕЛИКА ПАРТИЯ - БСП, НА МЕН И НА МОЯ ЕЛЕКТОРАТ ОТ ФАКУЛТЕТО, СТОЛИПИНОВО И БУРСА.

16

Анонимен

преди 14 години

Не само чистки, но съд и затвор за тая комунистичека ***!

15

Аз

преди 14 години

ТАЯ ОТ СНИМКАТА НЕ МОЖЕ ДА ИЗКАРА И 2 ЛЕВА НА МАГИСТРАЛАТА. ЧАК ТОЛКОВА ПИЯНИ ШОФЬОРИ НЯМА.

14

Интересно

преди 14 години

Виж ти наглост - като назначаваха родата и партийните си членове можеше.Сега когато трябва да се изрита тази *** - било незаконно.И най-голямата наглост крадлата Масларова да говори за спазване на законите

13

Анонимен

преди 14 години

БСП са нагли крадци -- откраднаха живота на милиони българи преди 89 год. , окрадоха милиарди народни пари след 89 год. ... Затова и останаха само 40 човека в парламента , загубиха окончателно доверието на хората

12

Vini

преди 14 години

Понеже всички комунисти крадът трябва да се чистят.Нямат място никъде в управлението на страната но жалкото е че от тях има много пребойдисани които правят съботажа на управлението.Трудно се разкриват те са се изпекли за 20год.

11

Dan

преди 14 години

Много интересно от къде в БСП знаят колко е обезщетението от 5 до 10 хил. лева след като делото се бави с месеци, а сетих се така беше при тяхното управление!Ей нагли та нагли,искат със закон да си защитят мързеливите кадри, е да ама не,и тази от Пловдив добре го е казала, винаги има за какво, ако си изряден и да те съкратят ще те възстановят , та и обезщетение ще ти дадат, ама колко са такива?И г-жо Масларова, децата по ваше време по-бързо ли се адаптираха в яслите или тогава не Ви беше до тях?

10

Анонимен

преди 14 години

ЛУСТРАЦИЯ ЗА КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ ***. НАПЪЛНО ЕВРОПЕЙСКА ПРАКТИКА.. В ЧЕХИЯ УНГАРИЯ ГЕРМАНИЯ ПОЛША РУМЪНИЯ!

9

до 6

преди 14 години

от комуниста по голям *** няма.само герб ще ви даде да се разберате.когато крадяхте беше гот сега няма лапане и ревете.мамка ви и ***

8

Калин

преди 14 години

Тези червени сепаратисти какво се оплакват? ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ НА БЕЗБОЖНАТА И ПРЕСТЪПНА *** СА ПО ОБЩИНИ И МИНИСТЕРСТВА, НА ТЯХ ИМ ДРЕМЕ ЗА ПАРТИЯТА НЕ ЗА ХОРАТА. ЛУСТРАЦИЯ!

7

Анонимен

преди 14 години

Защо толкова бързо, тия от БСП забравиха, когато избиваха нашите деди и бащи, а сега за некви чистки ми се вайкат, тия винаги са били нахални и нагли, да им се забрани да влизат в Парламента .Пък ако щът и в Стразбург да се жалят.

6

Анонимен

преди 14 години

БСП са крадци

5

Баце

преди 14 години

Тия къде бяха когато техните министри уволняваха?Я да си спомнят как Гагаузката с един замах изволни Валерия Петрова от БРРБ-то, след като тя без свян го запита защо не спазва собственоръчно подписаните си заповеди за пушене. Той ще плаща ли или ще мине метър като "едно наше момче" с прословутата поправка за амнистия?

4

Анонимен

преди 14 години

Какви са БСП че да искат , някаква си незначителна партийка -- на пенсионерите и соц. слабите ...

3

yashinaki

преди 14 години

Лошо няма, но нали именно БСП години наред слагаха свои кадри навсякъде във властта. Сега обаче, като дойде ред да ги сменят, се дърпат!?Не е много достойно това поведение!?

2

Анонимен

преди 14 години

Тия ненормалници все полит. чистки им се привиждат / айде комсомолците на смяна да пишат минусите сега /

1

:)

преди 14 години

Много красива таз лелка от бсп ... искам да я любя